2009 Kasm Anneleri

Yattıkları yerler nurla dolsun canım..Geride kalan herkeze uzun ömürler nasip etsin :Saruboceq:

Ya ben bu arada bugün pekbi marifetli buldum kendimi zorlada olsa alışveriş yaptım yapamadıklarımdan maşallah diyeyim bulanmıyorum ya yemek bile yapmaya başladım kaydirigubbakcemile3Yani ben bile kendimi mutfakta gördüğüme inanamıyorum şükürler olsun yarebbim :lepi:

darısı benim başıma canım..bende kendimi ne zman mutfakta bulucam..a.s.

kaç aylık nazlım senin bebek ya kaç aylıkken geçti bulantı..

kız çocuklarında bulantı fazla oluyo diyolar dogrumudur acep..

ayy kızlar yaa burası karışık işyerinde enselenecem diye heran diken üstündeyim...sagolun kızlar ...sanırım birçogunuzda keyifsizlik var..çok okuyamadım geçmişi ama sanırım karakızdada ikiğlide risk var demişler ayy görüyormusunuz her gidene aynı şey söylenmeye başladı..benim içim rahat kızlar allahın izniyle bebişlerimizi saglıkla sıkıntısız gelecekler dünyaya emin olun içinizi rahat tutun ve dua etmekten asla vazgeçmeyin....

kaç aylık nazlım senin bebek ya kaç aylıkken geçti bulantı..

kız çocuklarında bulantı fazla oluyo diyolar dogrumudur acep..

Canım benim hoşgeldin a.s.

Ben şuan tam 14+3 3 buçuk aylık oluyorum ama üzgünümki hala geçmedi bugün ben nadir günlerden biri zaten mecburumda mutfağa giriyorum ama iyiyimde şükür onun dışında sabahları vs ne sen sor ne ben anlatayım toparlayana kadar uğraşıyorum ama yavaş yavaş bitecek bunada çok inanıyorum
:Saruboceq:

kızlar bulantı kusmayı sakın cinsiyete baglamayın hani derler ya çok bulantı yaşayanın yada kusanın kızı olur diye...benim kayınvalidem eşime 9 ay kusmuş hatta bir yandan dogum sancısı çekiyordum bir yandan kusuyordum demişti...

ayy kızlar yaa burası karışık işyerinde enselenecem diye heran diken üstündeyim...sagolun kızlar ...sanırım birçogunuzda keyifsizlik var..çok okuyamadım geçmişi ama sanırım karakızdada ikiğlide risk var demişler ayy görüyormusunuz her gidene aynı şey söylenmeye başladı..benim içim rahat kızlar allahın izniyle bebişlerimizi saglıkla sıkıntısız gelecekler dünyaya emin olun içinizi rahat tutun ve dua etmekten asla vazgeçmeyin....

Ediyoruz mavişim hepimiz için iyi sonuçlar gelsin diye durmadan dua ediyorum..Allahım yüzlerimizi güldürsün..

Bu arada bulantı konusunda haklısın cinsiyet asla ve asla ona bağlı değil dün bir ablam vardı bende 9 ay boyunca çekmiş ikiside oğlan ve ikiside aynı bulantılar birşey istememe tiksinme

merhabe güzek annişler
neler yapıyorsunuz bakim
destnam kontrolün iyi geçmiş çok sevindim
benim de bugün tam 3 ayım dolmuş oldu
oleyyyy valla ne kadar da uzun geçti benim için hiç sormayın ya
bugün ikli test sonucumu da aldım
sonuçta risk görülmemiştir diyor ona sevindim valla
umarım hepimiz sorunsuz kolay bir hamilelik geçiririz kızlar

kızlar bulantı kusmayı sakın cinsiyete baglamayın hani derler ya çok bulantı yaşayanın yada kusanın kızı olur diye...benim kayınvalidem eşime 9 ay kusmuş hatta bir yandan dogum sancısı çekiyordum bir yandan kusuyordum demişti...

bende ilk kızımın dogumunda görmüştüm.hem kusuyodu hem dogum sancısı çekiyodu..

allaha çok şükürki 3. 5ay sürüyo benimki şimdi günleri sayıyıorum .. allahım bana sabır ver..:Saruboceq::Saruboceq:

benim bulantı sorunum pek fazla olmadı ama
bu aralar biraz ayakta kalayım belim çok ağrıyo
karnım şiştiği zaman ilerde bu bel nasıl taşıyacak bebişimi anlayamıyorum
gezmeyi çok seven biri olarak az yürümek işime gelmiyo tabi
bazen de baş ağrım oluyo
bir de çabuk acıkıyorum ama böle giderse duba gibi olurum

merhabe güzek annişler
neler yapıyorsunuz bakim

hoşgeldin canım seninde bulantın oldumu..
mirmirmirmir

ayy 2 gündür hiç birşey yiyemedim bulantı kusma yüzünden acayip iştahsızlık vardı doktor bol su içmelisin demişti cnm su içmek istiyor ama nafile ..sabahtan beri 2 bardak su içmişim.

bazen de baş ağrım oluyo

ne kadar şanslısın. bulantısız bi hamilelik geçiriyosun..:CüvCüv:.

belinde bel fıtıgı olması sakın inş yoktur ama neden agrırkı..allah kolaylık versin..:Saruboceq:

juli nasıl "bende ilk kızımın dogumunda görmüştüm.hem kusuyodu hem dogum sancısı çekiyodu.." anlamadım da... sen kızındamı böyle olmuştun..?

off ya sizi gördükçe korkmaya basladım
bende hala öyle asırı bulantı kusa yok arada oluyor iki leblebi atıyom geciyo :uhm:
ocak annelerine gidiyom orda da baslamış
insallah bende baslamaz
yada olursada evde olsun
iş yerinde herkesin girdiği wc yee :uhm: nasıl olur kii
ayy tamam iğrençlestim susayım :tomato:

hoşgeldin canım seninde bulantın oldumu..
mirmirmirmir

hoşbulduk cnmŞeniz
ilk başlarda bulantım oldu ama kusma derecesine gelmedim
daha çok mide problemi yaşadım
midem de acayip gaz sıkışması oluyordu
şuan allahtan bu sorunum yok
sadece belim ağrıyo işte
sen ne durumdasın canım
geçmişi de okuyamadım da

Bak sana minicik bir hikaye birşeyleri söylerken şu yaşıma kadar boş konuşmadım..Benim babam ben doğarken ölmüş üzülün diyede anlatmıyorum ona göre!Sadece herşey bizler için..

Neyse nasıl beynime işlediysem bu olayı hamile olduğumu öğrendim havalara uçtuk ben babamın vafatında 1 buçuk yaşındaymışım..Ve aynısını eşime uyarladım Allahıma binlerce şükür yaşamadım ama 1 buçuk yaşındayken Doğa öldüm öldüm dirildim ya aynısı ya benim çocuğumada diye diye ama gördümkü kaderler farklı Allahım eşimede oğlumada uzun ömürler yazsın

Yaptığım ozaman zarfında Doğayı sakınmak o bilinçle hem anne hem baba olmaya alıştırmaktı kendimi..Binlerce şükürki Canımdan çok sevdiğim eşim bizlerle üzme kendini birtanem sakın üzme bu dünya cidden oyunlarla dolu üzülürsen yenilirsin..Ama ya gülürsen oda sana gülüyor hiç unutma bunu..:hoo
ray:

canımm benimm yerden göğe kadar haklısınn
daha fazla bişey sölemiyorum bu konularla ilgili kimseyi üzmeye hakkım yok
zaten böyle düşündüğüm için hala atlatamadım sanırımm :çok üzgünüm:

Yattıkları yerler nurla dolsun canım..Geride kalan herkeze uzun ömürler nasip etsin :Saruboceq:

Ya ben bu arada bugün pekbi marifetli buldum kendimi zorlada olsa alışveriş yaptım yapamadıklarımdan maşallah diyeyim bulanmıyorum ya yemek bile yapmaya başladım kaydirigubbakcemile3Yani ben bile kendimi mutfakta gördüğüme inanamıyorum şükürler olsun yarebbim :lepi:
maşallahhh
ben de her akşam gidip kendimi koltuğa atıp sızıp kalıyodum bikaç gündür yatmamak için söz verdim kendime biraz etrafı falan topladım meğer yatmaktan yatasım geliyomuş benimmm

merhabe güzek annişler
neler yapıyorsunuz bakim

bazen de baş ağrım oluyo
ooh oh neyse sen atlattın ikiliyi hadi geçmiş olsun
aynen zeytinim yaa benim de belim ağrıyor
baş ağrısı olunca bulantı olabiliyo bazen
yemeği yer yemez acıkıyom ben nasıl işse bu

hiçbişey yapamıyorum.. akşam eşim yemek getiriyo onu bi güzel yiyorum..

sabahta 2 yumurta 2 bardak çay bi dilim ekmek aç aç geziyorum mutfaga hiç giremiyorum...

off ya sizi gördükçe korkmaya basladım
bende hala öyle asırı bulantı kusa yok arada oluyor iki leblebi atıyom geciyo :uhm:
ocak annelerine gidiyom orda da baslamış
insallah bende baslamaz
yada olursada evde olsun
iş yerinde herkesin girdiği wc yee :uhm: nasıl olur kii
ayy tamam iğrençlestim susayım :tomato:

delüüü bende olmadı kız belki de sende de olmazz ama şimdi senin yüzünden başlıcak sanırım bulantılarımm -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu-

bende bulantı çok hafif oldu genelde baş ağrısı tuzlu ve ekşi acı yedim tatlı sevmiyorum erkek oldu kimide erkekte tatlı yedim diyor kişiden kişiye değişiyor heraldee

X