Merak ettiğim bir konu var, normal hamilelik süresine 40 hafta deniyor ya bu nasıl bir 40 hafta??? Yani 39+7=40 mı oluyor yoksa 40+6 mı 40 oluyor??
günaydın kızlaaar. dün kağan kocatepe adlı doktoru dinledim. dioki ikili üçlü testleri yapıyoruz bazen riskli ve kafa karıştırıcı şeyler çıkabilio fakat içiniz rahat olsun genelde bişey çıkmıo amniyosentezle en net sonuca ulaşılıyoruz. o testler kafanızı karıştırmasın lütfen. pozitif düşünelim. Allahtan herşeyin hayırlısını diliyelim sonuçta hamile kalmamızda Allahın takdiriyle oluyo. öptüm hepinizi.
bu arada dün aralıklı şekilde karmp şeklinde ağrı çektim normalmi acaba
Allah hayırlara çıkarsın kasım annelerini kimileri kapriste kimileri sıkıntıda kimileri burada ama kal geldi ya Allah aşkına silkinin ve kendinize gelin Neler oluyor böyle sizlere.cıvılcıvıl olan Kasım annelerinin şu durumuna bakın!!!!!!!!!
Kızmayım diyorum ama insan yazılardan bile herşeyi hissediyor taaa buram buram alıyorum yazdıklarınızın kokusunu sıkıntıda olanları çok yii anlıyorum ama diğerleri anlamam mümkün değil..
Nazara geldik diyorsanız kurşun döktüreyim kasım annelerine:)Ama şu sessizlik paylaşamamak heleki heleki gelipte soğuk durmak hiç yakışmıyor hiç...
evet canım cok haklısın yaz da geldı hamiş bayanlar ohhhh denıze gıderız guzel guzel gıyınırız he gıderız koca göbemızlesonra da zamanı gelınce bebıslerımızı alcak kucagımıza onları koklaya koklaya doyamıycaz hamılelıegımızın tadını cıkartalım :sm_cool:
benim bulantılarım azalıyo galiba (şeytan kulağına kurşunnn!!)
kartanesi,karakızz,nesli,nazlı,jjuliett ve ismini unuttuğum diğer kızlar hepinize slm nasılsınız?:1hug:
valla bende bi gariplik var herhalde tatlım:1rolleyes:kız doğurcan artık yeni yenimi azalıyo :roflol:
bende 12. haftada biter die seviniyordum :uhm:
benim bulantılarım azalıyo galiba (şeytan kulağına kurşunnn!!)
valla ben havalar ısınsın atcam kendımı sulara daha ısınmadı tam bıkımımızı gıyerız kızlar öbekler fora alkisalkisalkis manken gıbı yururuz artık sahılde dusunmesı bıle guzel yaa sonra pıknıke gıderız ohhhhhhh degmeyın keyfıme
kartanesi,karakızz,nesli,nazlı,jjuliett ve ismini unuttuğum diğer kızlar hepinize slm nasılsınız?:1hug:
kız doğurcan artık yeni yenimi azalıyo :roflol:
bende 12. haftada biter die seviniyordum :uhm:
iyiceyiz merveciğim, sen nasılsın??:asigim: