- 6 Mayıs 2007
- 3.943
- 9
valla bende bi gariplik var herhalde tatlım:1rolleyes:
Allahım bugün çokmu tatlı çokmu mülaim çokmu sakin anlamıyorum ama bir güzellik var üstünde Maşallahhhh kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile5Şeniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
valla bende bi gariplik var herhalde tatlım:1rolleyes:
hosgeldın bız bonba gibiyiz sen nasılsın denız pıknık hayalı kurmaya basladık hatta ben mangala sucukları bıle attım hayalım de ufffff kaydirigubbakcemile3
Nazlım, sabah kalkınca kusma hala var, standarda bağlandı o!
ama en qzından hafifçe yersem ardından gelen bulantıyla başa çıkabiliyorum artık, buna da şükür, neler gördük geçirdikkaydirigubbakcemile3
hakkıyla cozutamadığımdan kelliAllahım bugün çokmu tatlı çokmu mülaim çokmu sakin anlamıyorum ama bir güzellik var üstünde Maşallahhhh kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile5Şeniz
hakkıyla cozutamadığımdan kelli
öyle bir hissiyata sebebiyet vermişimdir
gonca gülceğizim:jeyyar:
hani şu 16 senedir görmediğim ortaokul arkadaşıma gitmiştim ya, önceki hafta başında.
Yarın o bize gelecek. Teknik olarak ilk bireysel misafirim, yani akraba ve zırt pırt görüştüğüm arkadaşlar dışında.
Ben şimdi bu kuzuya ne hazırlayayaım. Böyle zamanlarda ne yenir ne içilir:uhm:
Ay ben ekmek arası bişeyler yapıp tutuştururum kızcağızın eline. sırnaşık şey
Beni dürtün toparlayın, hale yola koyun nan!
oo mart hanım sonunda teşrif etmişsiniz..nerelerdeydiniz kuzum merakta bıraktınız biziiListenin son halini gördüm, güzel haberleri alan herkesi tebrik ediyorum. Bu arada sanırım bu sitede bir erkek bollugu var:) Ben halen dr'a gitmedim. Pazartesi için Türkiyedeki dr'dan randevu aldım oraya gideceğim. Artık geriye doğru gün sayıyorum hem Türkiyeye gitmek hemde bebişi görmek için. Pazartesi cinsiyeti öğrenebileceğimi düşünüyorum ama bakalım gösterecekmi:)
canım eğer ense iyiyse ki iyiydi diğerlerini tekrarlamana gerk yok bence enseyi yanlış ölçüyolar genelde hem senin bebişinde bi problem yokmuşkii dr. öle demedi mi neden sıkıyosun kendini döverun haaklava:kızlar gerkese günaydın
ya kafam hala çok karısık arkadaşlar ikili test sonuçlarından dolayı acaba bu testi tekrar yaptırsam mı diye düşünüyorum ama zamanda geçmek üzere
şşişşşşştt sucuk yoook sucuk salam pastırma yassqqq klava:hosgeldın bız bonba gibiyiz sen nasılsın denız pıknık hayalı kurmaya basladık hatta ben mangala sucukları bıle attım hayalım de ufffff kaydirigubbakcemile3
sen de sakin ol uniquemmm bak bebişinin taklalarını görcenn meyce suyu iç çikolata ye tamammıı herşey yolunda merak etmeeecanlarımmm nasılsınız bugünn ???
saat 4 de randevum var...bu gece hiç uyuyamadım sabah kalktığımda başım çatlıyodu ağrıdan...tuhaf tuhaf rüyalar gördüm ... nolur bana dua edin dr.um güzel haberler versin...çok korkuyorum elim ayağım titiriyo...annem de bende ...ona belli etmemeye çalışıyorum ama dokunsalar ağlıycak gibiyim....:bbo:
canlarımmm nasılsınız bugünn ???
saat 4 de randevum var...bu gece hiç uyuyamadım sabah kalktığımda başım çatlıyodu ağrıdan...tuhaf tuhaf rüyalar gördüm ... nolur bana dua edin dr.um güzel haberler versin...çok korkuyorum elim ayağım titiriyo...annem de bende ...ona belli etmemeye çalışıyorum ama dokunsalar ağlıycak gibiyim....:bbo:
den den ( " " ) efenim den den klava:Ya sana ben ne dedimmmmmm:mymeka:Korkma sakın Allah korktuğunada uğratmasın hiçbirşeycik yok Allah allah bize moral verirken yalanmıydı dedikleriniz hı???????hiç birşey yok iyi haberleri alacaksın te bukaa:1hug:a.s.
canlarımmm nasılsınız bugünn ???
canım ya neden kötusun yolunda gıtmeyen bırsey mı var kacırdıgım senağlama