2009 Kasm Anneleri

Nazlım, sabah kalkınca kusma hala var, standarda bağlandı o!
ama en qzından hafifçe yersem ardından gelen bulantıyla başa çıkabiliyorum artık, buna da şükür, neler gördük geçirdikkaydirigubbakcemile3

Nazlım, sabah kalkınca kusma hala var, standarda bağlandı o!
ama en qzından hafifçe yersem ardından gelen bulantıyla başa çıkabiliyorum artık, buna da şükür, neler gördük geçirdikkaydirigubbakcemile3

Kesinlikle katılıyorum bende hep aynısı yazıyorum en azından artık değişik tadları algılıyorum yiyorum az azda olsun yiyorum yaa sabah aynen sorluyor ama rahatlıyorum sonrası kahvaltı hafif ediyorum..Şükür Neslim Şükür demekkiii daha bitecek bu onuda gösteriyor cokacimcoook

Allahım bugün çokmu tatlı çokmu mülaim çokmu sakin anlamıyorum ama bir güzellik var üstünde Maşallahhhh kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile5Şeniz
hakkıyla cozutamadığımdan kelli
öyle bir hissiyata sebebiyet vermişimdir
gonca gülceğizim:jeyyar:

kızlar benımde mıgdem bulanıyor ama hıc kusmadım delikafadulden ılk haftalar cokıstahım acılmıstı sukur sımdı ıyıyım bulantıdan bırsey ıstemıyo canım sadece aclgımbastıracak seyler yıyorum meyve ye hıc hayır demıyom zaten alkisalkisalkis ama benım canım pıknık cektı

hani şu 16 senedir görmediğim ortaokul arkadaşıma gitmiştim ya, önceki hafta başında.
Yarın o bize gelecek. Teknik olarak ilk bireysel misafirim, yani akraba ve zırt pırt görüştüğüm arkadaşlar dışında.
Ben şimdi bu kuzuya ne hazırlayayaım. Böyle zamanlarda ne yenir ne içilir:uhm:
Ay ben ekmek arası bişeyler yapıp tutuştururum kızcağızın eline. sırnaşık şey
Beni dürtün toparlayın, hale yola koyun nan!

canlarımmm nasılsınız bugünn ???
saat 4 de randevum var...bu gece hiç uyuyamadım sabah kalktığımda başım çatlıyodu ağrıdan...tuhaf tuhaf rüyalar gördüm ... nolur bana dua edin dr.um güzel haberler versin...çok korkuyorum elim ayağım titiriyo...annem de bende ...ona belli etmemeye çalışıyorum ama dokunsalar ağlıycak gibiyim....:bbo:

hani şu 16 senedir görmediğim ortaokul arkadaşıma gitmiştim ya, önceki hafta başında.
Yarın o bize gelecek. Teknik olarak ilk bireysel misafirim, yani akraba ve zırt pırt görüştüğüm arkadaşlar dışında.
Ben şimdi bu kuzuya ne hazırlayayaım. Böyle zamanlarda ne yenir ne içilir:uhm:
Ay ben ekmek arası bişeyler yapıp tutuştururum kızcağızın eline. sırnaşık şey
Beni dürtün toparlayın, hale yola koyun nan!

cankuş bende çok tarif var ama yapabilir misin , miden ne alemde ?

midem derlendi toplandı hatta sabah tartıldım gramı gramına
başlangıç kiloma dönmüşüm artık artılara geçerim demek ki kaydirigubbakcemile3
hafif yediğim sürece baş edebiliyorum.

Canlizim meyvaya hiç hayır denilirmii ama bazıları ekşi olanlar ok:)

Neslim genelde kısır ama yapacak durumda değilsindir sende benimde yarın misafirim gelecek pastayı yaparım onlara kokusuz etkilemez beni az sonra malzemeleri almaya gideceğim..Sonra mercimekli köfte dedim soğanını vs annem erken gelip ayarlayacak gerisini yine ben yaparım acayip mutfağı seven ben çeşit çeşit hazırlayan benin haline bakın..

Birde mayalı poğaçalarım var benim onları kesip kanepe gibi hazırlıyorum herkez bayılıyor onlar olabilir hepsi yapabileceğiniz şeyler ondan yazdım canınız çekmesin sakın..

sgümüşümüde merak ediyorum acaba siteyemi hala giremedi bakalım umarım iyidir..

Listenin son halini gördüm, güzel haberleri alan herkesi tebrik ediyorum. Bu arada sanırım bu sitede bir erkek bollugu var:) Ben halen dr'a gitmedim. Pazartesi için Türkiyedeki dr'dan randevu aldım oraya gideceğim. Artık geriye doğru gün sayıyorum hem Türkiyeye gitmek hemde bebişi görmek için. Pazartesi cinsiyeti öğrenebileceğimi düşünüyorum ama bakalım gösterecekmi:)
oo mart hanım sonunda teşrif etmişsiniz..nerelerdeydiniz kuzum merakta bıraktınız bizii
demek türkiyeye gelmeye çaok az kaldı hadi gözün aydınn ikinci kesin cinsiyeti de senden bekliyoruz o zamaan
kızlar gerkese günaydın
ya kafam hala çok karısık arkadaşlar ikili test sonuçlarından dolayı acaba bu testi tekrar yaptırsam mı diye düşünüyorum ama zamanda geçmek üzere
canım eğer ense iyiyse ki iyiydi diğerlerini tekrarlamana gerk yok bence enseyi yanlış ölçüyolar genelde hem senin bebişinde bi problem yokmuşkii dr. öle demedi mi neden sıkıyosun kendini döverun haa:eek:klava:
hosgeldın bız bonba gibiyiz sen nasılsın denız pıknık hayalı kurmaya basladık hatta ben mangala sucukları bıle attım hayalım de ufffff kaydirigubbakcemile3
şşişşşşştt sucuk yoook sucuk salam pastırma yassqqq :eek:klava:
saat 4 de randevum var...bu gece hiç uyuyamadım sabah kalktığımda başım çatlıyodu ağrıdan...tuhaf tuhaf rüyalar gördüm ... nolur bana dua edin dr.um güzel haberler versin...çok korkuyorum elim ayağım titiriyo...annem de bende ...ona belli etmemeye çalışıyorum ama dokunsalar ağlıycak gibiyim....:bbo:
sen de sakin ol uniquemmm bak bebişinin taklalarını görcenn meyce suyu iç çikolata ye tamammıı herşey yolunda merak etmeee

Ya sana ben ne dedimmmmmm:mymeka:Korkma sakın Allah korktuğunada uğratmasın hiçbirşeycik yok Allah allah bize moral verirken yalanmıydı dedikleriniz hı???????hiç birşey yok iyi haberleri alacaksın te bukaa:1hug:a.s.

Ya sana ben ne dedimmmmmm:mymeka:Korkma sakın Allah korktuğunada uğratmasın hiçbirşeycik yok Allah allah bize moral verirken yalanmıydı dedikleriniz hı???????hiç birşey yok iyi haberleri alacaksın te bukaa:1hug:a.s.
den den ( " " ) efenim den den :eek:klava:

canım ya neden kötusun yolunda gıtmeyen bırsey mı var kacırdıgım senağlama

evt doğru söylüyosunuz gidip bi duş alıyım hazırlanmaya başlıyım yolum uzak...
kartanem unutmuştum meyve suyunu saol canım içerim gitmedenn....

neslim basit bi kek tarifim var biz çok seviyoruz...

3 yumurta
1 s.b şeker
1 s.b sıvı yağ
bunları mikserle çırpıyosun sonra 4-5 tane elmayı küp küp doğrayıp ekliyosun..

üzerine 2-2,5 su bardağı un , kabartma tozu, 1 tatlı kaşığı tarçın ekliyosun ....
un miktarı koyduğun elmaya göre değişebilir sen anlarsın az gelirse eklersin...çok yoğun bi hamur oluyo... 150 derecede pişiriyosun ...

kafamı toparlayamadım valla idare et....

X