ewt canım biizm doktor ilk 3 ay alltan bakıyor gelişmeler daha erken görülüyomuşş ordan 5 haftalıkken 8 haftalıkken 10haftalıkken hep alltan baktı hep ara ara kanamam olduğu için bugün karından bakar inşş inş hepimiz mtlu haberlerle geliriz randevum 1 de tatlım
ya kızlar doktoraa elevit vitamin bitiyor onu soriyim başka bir şey vericekmii sonraa akıntım fazla onu soriyim bide çatlaklar için önümüzdeki hafta önlemlere başlamak lazımmış fito diye bi krem varmış herkes onu anlatıyorr onuda soriyim unutuyorum diye yaziyim dedimm:jeyyar:
hıı ben de cildiyeciye sorcam bugün çatlak muhabbetini
sor gülüm hepsini sor
akıntı benimde bildiğim hamilelik döneminde çoğalırmış ama sen yine de
bir sor canım.senin randevun saat kaçta canım.ne zaman gidecen
1 de randevum birazdan hazırlanırım canım ordan annemlere geçicem girebilirsem yazarım hemen ama kızkardeşimde üye onun adıyla bağlanıyor hemen o işi çözmem lazım
kalkar heralde artık yoksa duvara tırmancanız :jeyyar:kartanesi bugünmü gidicen sor bakalım sana ne diycek doktorr kızlar ilişki yasağı kalkar artık dimii:1rolleyes:
1 de randevum birazdan hazırlanırım canım ordan annemlere geçicem girebilirsem yazarım hemen ama kızkardeşimde üye onun adıyla bağlanıyor hemen o işi çözmem lazım
kalkar heralde artık yoksa duvara tırmancanız :jeyyar:
kızkardeşinin adıyla giriş yapınca yukardan çıkş yap sonra kendi adınla gir cicim
bizi merakta bırakmaaa
karakızcım
bende sabahları yanıma kutu süt birde poca yada simit alıyorum
sabah yanıma ekmek arasu yapmak cok zor geliyor :uhm:
benim de benim de yüzüm de sivilceler varhihoyyyt
ayy kısmıdır ne laelaelaelaelae
ama benim sivilceler bazen kayboluyor:uhm:
olsun belkim kızdır.çirkinleştim de belkim benim de prensesim güzelliğimi almıştır
ne diyosunuz lülülülülülü:sm_cool:
karakız ya nerdesin
sen ne zaman şeyma gacısına gidecen
ben cumartesi gidecem de
sana ne diyecek merak ettim canım ya
karakız süper ya
o çubuk senmisin yoksa :))
önden de bol geliyo zaten ilerde de giyersin
şimdi ne giyersen sorun yok zaten sana
benim de önümüzdeki ay ablamın düğünü var
ama o zamanki göbüş durumuma göre bişey alacam artık
elbise çooook güzel zaten bu aylarda hamilelik giyilmez diye düşünüyorum. annem 4 aydan itibaren azcık karın büyür demişti.