Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kartanesi bugünmü gidicen sor bakalım sana ne diycek doktorr kızlar ilişki yasağı kalkar artık dimii:1rolleyes:
elbise çooook güzel zaten bu aylarda hamilelik giyilmez diye düşünüyorum. annem 4 aydan itibaren azcık karın büyür demişti.
Elbise süper karakızz cnm yaa sorma düğünler geliyor bu ay 29 birtanesi var bakalım neler giyeceğiz gerçi birtane elbise aldım ama normal zamanda giymek içinde tabiki geçen bir düğünde giydim gittim çok cici oldu bakalım önümüzdeki düğünlere nelr alacağız..Afiyet olsun canım benim a.s.
:jeyyar: kızlar folık asıttı hala kullanıyormusunuz
ikili test raporumu çok olumsuz yazmış doktor. yüksek risk bla bla demiş.
Ben pek oralı olmadım da rapor önce annemin eline geçince mega boy panik yaşamışlar ben okuldayken. Onları mı sakinleştireyim bi durum kendime mi bakayım anlamadım. İkili test için süre kalmadı haftaya çarşamba 3'lü test yapılacak. İçim rahat gerçi ama yine de dua ediyorum. öpüyorum hepinizia.s.
bugün doktoraa gidicem bebişimi görürsem iyi olurum inşş
günaydın kızlar ben dun dr a tekrar gıttım ve bu kez kesın kız dedı ama ben ınanmıyorum cunku cok ınceledı ve pi.. goremedıgı ıcın kızdır bu dedı of yaa kıyafet bıle almaya korkuyorum bebegıme cunku dr bıle emın olamadıkı
günaydın kızlar
yaw sabahtan beri giremedim sinir oldum
meğer giriliyormus ben baska yerden bakıyorum
ayy delimiyim neyim
bu sabah midem cok fenaydı
ama hep erikten
yiyom yiyom cıkarıyom
cıkarıyom cıkarıyom yine yiyom :uhm:
ya kızlar şu kahvaltı olayı bkafama çok takılıyo ben evde kahvaltı yapamıyorum sadece sabahları bir bardak süt içebiliyorum sonra pastaneden ya bir simit yada bir poğaca ile geçiştriyorum biliyorum ç çantana çıkarsın...ok yanlış ama ne yapacağımı bilemiyorum sabahları hem çok uykum oluyo hemde canım hiçbirşey istemiyo evdeyken
ay canım iyi olsunda cinsiyetide derse oh deyme keyfimee bide şimdii ben hep alltan vajinal ultarosonla bakıldım artık bakmaz dimii korkuyom hee kanama geçidiğim için yine bakiyim derse ben kaçarmışımm muayendenn:bbo:
ya kızlar bu arada hafta sonu arkadaşımın düğünü için bir elbise aldım bakalım beyenecekmisiniz yalnız normal elbise hamile kıyafeti falan değil
Ben pek oralı olmadım da rapor önce annemin eline geçince mega boy panik yaşamışlar ben okuldayken. Onları mı sakinleştireyim bi durum kendime mi bakayım anlamadım. İkili test için süre kalmadı haftaya çarşamba 3'lü test yapılacak. İçim rahat gerçi ama yine de dua ediyorum. öpüyorum hepinizia.s.
ayyy çok heyecanlııı destna şu an dr.da öğrenir inş. cinsiyetiiitamam canım inş eşim eradı hazırlaniyim babamla beni almaya geliyorlaşmış dualarınız iyi temennileriz için çok teşekkürler heyecan bastıı ben kaçtım kızlar Allaha emanet olun
ben bugün şöle bi çözüm buldumm hani pınarın minik minik bali tereyağ, beyaz peynir kutuları varya onlardan aldım tek yemelik işyerinde bırakcam, sabahları ekmeğimi alıp gelcem öyle yicem[
al bendende o kadar bazen ekmek arası yapıyorum getiriyorum ama bazende yapmak istemiyorum napcaz böle bilmem
[
ayyy çok hoşşş hem bol biraz ilerde de giyersinnya kızlar bu arada hafta sonu arkadaşımın düğünü için bir elbise aldım bakalım beyenecekmisiniz yalnız normal elbise hamile kıyafeti falan değil
evet yaa ben hala kullanıyom dr. gacısı unuttu beniii:jeyyar: kızlar folık asıttı hala kullanıyormusunuz
bize demedi tıbben böle bi yasak yok kafanıza göre takılın demişti :jeyyar:kızlar doktor size ilişki yasak demişmiydi
bize bişi demedi doktor ama biz kardes kardes uyuyoz
yoksa uyumasak mı kaydirigubbakcemile3
aaa niye kasıyon kıız :jeyyar:kizlar selam nasilsiniz bugün bakalim?
buarada bizede doktor yasak falan koymadi.. iki üc kere denedik.. ama hem stresli oluyor hemde sonradan sancim oldu.. o yüzden yapmamak en iyisi.. ister istemez kasiyosun kendini cünkü.
canımm oralı olmamakta en iyisini yapıyosun ben böyle bişi görmedim test olan 5 kişiden 3ünde risk çıkıyo böyle bi saçmalık olabilir mi yaaaikili test raporumu çok olumsuz yazmış doktor. yüksek risk bla bla demiş.
kızlar nasılsınız.bu arada neslicim bi açıklarmısın merak ettik hepimiz.neye riskli demiş
ikili test sonucunda dr. risk faktörü yüksek diye rapor yazmış diye anladım benn
oofff ben de yarın dr a gidicem ikili testi de yapar heralde...iyice gerildim şimdi kafamçokkarıştı