2009 Kasm Anneleri

canlizcim şuan antalyadayım burda bi doktora gidiyorum benimkide iyi fena değil ama daha iyisi varsa ona giderim alternatif olur diye düşündüm

Canliz tatlım folicplus vermedi dün sordum doktora vitaminde vermeyeceğim kan hapı dedi aldık onuda okadar

kartanesi bugünmü gidicen sor bakalım sana ne diycek doktorr kızlar ilişki yasağı kalkar artık dimii:1rolleyes:

kızlar doktor size ilişki yasak demişmiydi
bize bişi demedi doktor ama biz kardes kardes uyuyoz
yoksa uyumasak mı kaydirigubbakcemile3

ben kimseyi bırakmadım bi kaç gündür yazmaya yelteniyorum kaydetmiyo bırakıyorum ben de ne yapayım... bakayım bu gelecek mi!

kizlar selam nasilsiniz bugün bakalim?

buarada bizede doktor yasak falan koymadi.. iki üc kere denedik.. ama hem stresli oluyor hemde sonradan sancim oldu.. o yüzden yapmamak en iyisi.. ister istemez kasiyosun kendini cünkü.

ikili test raporumu çok olumsuz yazmış doktor. yüksek risk bla bla demiş.
Ben pek oralı olmadım da rapor önce annemin eline geçince mega boy panik yaşamışlar ben okuldayken. Onları mı sakinleştireyim bi durum kendime mi bakayım anlamadım. İkili test için süre kalmadı haftaya çarşamba 3'lü test yapılacak. İçim rahat gerçi ama yine de dua ediyorum. öpüyorum hepinizia.s.

elbise çooook güzel zaten bu aylarda hamilelik giyilmez diye düşünüyorum. annem 4 aydan itibaren azcık karın büyür demişti.

canım çokk teşekkür ederim a.s.

nazlıcım çok teşekkür ederim başladı valla düğünler bende çok telaşlanırım böyle yakınlarımın düğünleri falan olunca hem nezamandır süslenmiyorum bide şöle güzel süslenip püsleneyim dimi ama kaydirigubbakcemile3

:jeyyar: kızlar folık asıttı hala kullanıyormusunuz

canım ben coktan bıraktım çünkü hamilelik öncesinde başlamıştım dr da hamilelikten itibaren bir kutu içse yeter dedi bitincede içme dedi

Neslim anlayamadım ikili testmi olmuşmuydun cnm sen?

bugün doktoraa gidicem bebişimi görürsem iyi olurum inşş

hadi bakalım canım güzrl haberlerini bekliyoruzzzz hihoyyyt

mavişden haber yok di mi ??? :uhm:

canım alışveriş için acele etme zaten..kesinleşmesini bekle...bu kadar erken öğrenememen normal...

yaa ben erik çıkana kadar öldüm öldüm dirildim, rüyama bile giriyodu...2-3 kere yedim bıraktımm...herşeyi bi kere yiyorum :teytey:

canım yaa iş yerin müsait mi bilmiyorum ama peynir falan götürsen akşamdan hazırlasan küçük küçük sabah hemen atar çantana çıkarsın...simitle falan yersin en azından... gerçi ben de hiç süt içemiyorum...hala adam gibi beslenmeye başlayamadım..14. haftadan itibaren beslenme önemli demişti dr.um..o zamana kadar düzelirim inş...

ben de artık karından muayene olmak isiyorum yaa ... inş benimki de alttan bakmaz...çok sinirrr :mymeka:

ya kızlar bu arada hafta sonu arkadaşımın düğünü için bir elbise aldım bakalım beyenecekmisiniz yalnız normal elbise hamile kıyafeti falan değil

canımm çok güzel elbisennn... ben de bu tarz giyiyorum hep özellikle kocişimle bi yere giderken diğerlerine göre daha kısa gösteriyo bu modeller :roflol::roflol:
yaa ben de bi sürü kıyafet aldım şimdiye kadar ama hiç hamile mağazasından diil bu sene herşey robadan ve çok bol zaten hihoyyythihoyyyt

neslim ikili testtemi sorun var dedin ben pek anlayamadım

Neslim anlamadım ne için yüksek risk demiş yaa ???? ikilinin sonucu için mi ?

Ya anladığımca 14+6 Neslim ikiliyi yaptırdı kötü çıktı tekrar yaptırmak için geç diyor önümüzde 3 lü var diyor anladığım bu ama emin olamadım.ıçim koptu resmen ...Neslim canım benim doğrumu anladım bilmiyorum yaaa..Bildiğim birşey varsa oda herşeyin yolunda olduğu ve çok güzel olacağı..

tamam canım inş eşim eradı hazırlaniyim babamla beni almaya geliyorlaşmış dualarınız iyi temennileriz için çok teşekkürler heyecan bastıı ben kaçtım kızlar Allaha emanet olun
ayyy çok heyecanlııı destna şu an dr.da öğrenir inş. cinsiyetiii
[
al bendende o kadar bazen ekmek arası yapıyorum getiriyorum ama bazende yapmak istemiyorum napcaz böle bilmem
[
ben bugün şöle bi çözüm buldumm hani pınarın minik minik bali tereyağ, beyaz peynir kutuları varya onlardan aldım tek yemelik işyerinde bırakcam, sabahları ekmeğimi alıp gelcem öyle yicem
ya kızlar bu arada hafta sonu arkadaşımın düğünü için bir elbise aldım bakalım beyenecekmisiniz yalnız normal elbise hamile kıyafeti falan değil

ayyy çok hoşşş hem bol biraz ilerde de giyersinn
:jeyyar: kızlar folık asıttı hala kullanıyormusunuz
evet yaa ben hala kullanıyom dr. gacısı unuttu beniii
kızlar doktor size ilişki yasak demişmiydi
bize bişi demedi doktor ama biz kardes kardes uyuyoz
yoksa uyumasak mı kaydirigubbakcemile3
bize demedi tıbben böle bi yasak yok kafanıza göre takılın demişti :jeyyar:
kanama falan olursa veriyo galiba
uyumayın bence :roflol:
kizlar selam nasilsiniz bugün bakalim?

buarada bizede doktor yasak falan koymadi.. iki üc kere denedik.. ama hem stresli oluyor hemde sonradan sancim oldu.. o yüzden yapmamak en iyisi.. ister istemez kasiyosun kendini cünkü.
aaa niye kasıyon kıız :jeyyar:
canımm oralı olmamakta en iyisini yapıyosun ben böyle bişi görmedim test olan 5 kişiden 3ünde risk çıkıyo böyle bi saçmalık olabilir mi yaaa
bu testi toptan kaldırmalılar bence boşyere bir sürü anneyi üzüp moralini bozuyolar sonradan da hep hatalı oluyor ne hikmetse

kızlar nasılsınız.bu arada neslicim bi açıklarmısın merak ettik hepimiz.neye riskli demiş

oofff ben de yarın dr a gidicem ikili testi de yapar heralde...iyice gerildim şimdi kafamçokkarıştı

ikili test sonucunda dr. risk faktörü yüksek diye rapor yazmış diye anladım benn

sağol şekercim.
bu arada aaaa neslicim takma kafana tabi.bu doktorlar çıldırmış olmalı herkese riskli diyolar.sen hiç canını sıkma eminim herşey yolundadır

antalyada kıme gıttın canım ona göre sana söylıyım andeva ıyı topcularda kı havva hanım var medıkal parkda ıyı

neslicim oranin kacmis ki risk görmüs.. üclüyüde yaptir ona göre degerlendir canim.. amniyosentez zaten 16nci haftada yapiliyor.. o haftaya kadarda üclüyü yapman gerekiyor zaten..hayirlisi olsun icini ferah tut.. insallah saglikla gelicek melegin

oofff ben de yarın dr a gidicem ikili testi de yapar heralde...iyice gerildim şimdi kafamçokkarıştı

Piştt yok gerilmek germe bebişide kendinide hiç birşey olmayacak Neslide olmayacak zaten bence işi vardı bize haber yazıp hemen çıktı onun bebişide çok iyi kendiside sizlerin sonuçlarıda güzel çıkacak içiniz rahat gidin olurmu canım a.s.:1hug:

Bana dediniz güçlü ol Neslide çok güçlüüü bakın etrafındakileremoral veriyor işte bukaa güçlü bizim canımız dualarım onunlada Rabbim yüzlerimizi güldürecek inşallah :Saruboceq::Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…