2009 Kasm Anneleri

evet canım öyle oluyor ben eski girdiğim adreslerden girmeye çalışıyom olmuyo meğer giriliyomuş ben yapamıyomuşum kaydirigubbakcemile3
kız madem miden kötü yeme o kadar aa daha baştan böle yapılır mı ben de dün arabadan inip erik almaya üşendim yağmur vardı çünkü 1 gece boş geçtim yani artık bu akşam acısını çıkarmam lazımmm

bugün cildiyeye gidicem yüzüm gerçekten kötü oldu kızardı sivilcelendi falan sanırım kızım olcekkk benneyaptımki

hımm bu ay 1 kilo alınabilirmiymiiş
biri de 20. haftaya kadar alınmıcak dedi ay ben almadım hala galiba her sabah tartılıyom 54.5, 54.3, 54.7 değişiyor ama akşam tartılınca 55 geliyo ne ayak annamadımmm -tatlicadiarzu-

evet nazlıcım fazla tuz yememek lazım
ben tuzlamadan yiyom zaten tuzu sevmem
şimdi tatlıdan da nefret eder oldum.
hayatın canım bidanem erik benim kaydirigubbakcemile3
sende kusma hala devam ediyor mu nazlıcım
ben bugün ilk defa yaşadım ama cok kötü oldum sırılsıklam ter :roflol:
bi de ben kusmasını bilmem burnumda cıkar nefessiz kalırım
insallah işteyken basıma gelmez

Kartanesi günaydın cnm a.s.
sivilce heryerim doluki sadece şu dediğin kızarıklık yok bende aman oda olmasın zaten ama yüzümde bile sivilce çıkmazken şimdi dolu dolu heleki sırtım mafoldu inşl bebiş dünyaya gelince biter :Saruboceq:

kartanem nazlım sizin kızınız olcek diyim ben size
benim de kız olcak :roflol:
herkes öle diyo yerimseniben
cok şükür henüz yüzde bi değişiklik yok insallahta olmaz

ya sorma cnm sabahları zaten çok cici kalkıyorum midem ağzımda zorla yetişiyorum yani önceden kraker vs işe yarıyordu şimdi cıks ama çok rahatlıyorum ve sonrasında yemek yiyebiliyorum.Şu zamana kadar bilemediğim için kusamadım ama tutamamak kendini çok zor aynen senin gibi nefes alamıyorum rengim gidiyor eller titriyor tuhaf bir durum ve sonrasında toparlamak için uğraşıyorum bi yarım saat 1 saat kendime gelme sürem bu doktorda bu hafta çıkışın sonrasında dahada iyi olman lazım dedi..
Ama ne olursa olsun artık doğuma hazırlamak için kan haplarına başlıyoruz vitamine gerek yok dedi folic plus vs bitti alkisalkisalkis

delikafadulden delikafadulden totosunu dönüyo teyzesi göstermiyokiiiii azıcık oynadı doktor hemen dönüverdi ama bir ara eşim kız dedi Doğada bilmişti ama bu aylarda ne deseler boş sonuç hep değişebiliyor ..Hayırlısı canım yaa gönlümüzdekiler olsun inşallahhh:Saruboceq::Saruboceq:

yaa ben tuza bana bana yiyom yaa ooff erikde bişi yok da bu tuz işi sakat yaa
sorma benim de hiç çıkmazdı hamiş kaldığımdan beri eksik olmadı valla bi de cildim kuru yani nasıl oluyo anlamıyomm
benim oğlan hissediyodu millet ama gaaba kız olcak ha juliet -tatlicadiarzu-
yaa ben hala folice devam ediyom dr. unuttu bişi demedi ben de unuttum sormayı ooofff

Ya bu arada hıdrellez dilekler dilendimi bakalım biz hepimize diledikkk Allahım kabul eder inşallah..Yanlız buranın gıcıkmı gıcık bir adeti varmış dün tam çıkacağız onuda öğrenmiş olduk evin balkonuna yumurta saldırısıı ama çok yanlış yaşlısı var hamilesi var yapacağı var yağamayacağı var dedik noluyor şoktayız hepimiz..

Neyse temizlemeye başladık ama söyleniyoruz biryandan biryandanda günah diyoruz el insaf..Neyse 10 gibi işimiz bitti hala silinecek su lekeleri kalmış dışarı ıçıktık ateşler yakılmış atlıyorlar güllere dilekler bağlanıyor vs derken ana bir baktıkkk heryer yumurta dedik buneeee

meğersem hepsinin elinde yumurta arabalara evlere atarlar kaçarlarmış yav bilsem pancurları indiririm ne bilim bir dahakine varyaaaaaaaaa koca bir koli yumurta balkonda bekliyor olucam :))))))))))))

ayy iğreenç nerdeydin kuzum sen yaa ben de izmirliyim ama hiç bilmem böle bişi

:1shok: :1shok:nazlım orası neresi :1shok:
yumurta saldırısımı
yazık yaa nimet hiç atılırmı
bi yumurta ne kadar bilmiyorlar galiba
bak şimdi cnım yumurta istedi :roflol:

ayy iğreenç nerdeydin kuzum sen yaa ben de izmirliyim ama hiç bilmem böle bişi

Gülüm İzmirin yerlisiyim ben yaaa taşındığım yerde Bostanlı :roflol::roflol::roflol: Ya buranın gençleri varyaaa öldürecekler beni :roflol::roflol: Dua edelim bu gelenek yaygınlaşmasın biliyorsun buradan çıkan herşey moda olur eyvah eyvah diim bütün İzmir hıdrellezde yumurta içinde ıykkkkkkk laelaelaelaelaekaydirigubbakcemile3

:1shok: :1shok:nazlım orası neresi :1shok:
yumurta saldırısımı
yazık yaa nimet hiç atılırmı
bi yumurta ne kadar bilmiyorlar galiba
bak şimdi cnım yumurta istedi :roflol:

sırnaşık şeysırnaşık şey:roflol::roflol:kaydirigubbakcemile3cokacimcoookKoptum yaaa:roflol:

Kartanesi ızmirin neresindensin canım sen hemşeriyiz demek yaa vay vay ben Ankara yazınca ne bileyim bi sgumuşumu biliyorum yani yazanları biliyorum açıkçası gamyoncuiremsu

nazlıcım dr ne kadar güzel moral vermiş sana Allah hiçkimseyi evlatlarıyla sınamasın arakadaşım çok doğru diyosun.Sende bu enerji bu güzellik bu pozitif ruhu varken bebişine allahın izni ile hiçbişeycik olmaz tatlımm :1hug:

eftelyacım hadi gözün aydın ne güzel ya bak prensesin olacakmış allah sağlıklı sıhhatli versin inşallah :Saruboceq:

destna bugun gittiğinde sana neler yapacak bak görürsün annesi elmi sallar kolmu sallar hoplar zıplarmı meyve suyu içmey unutma sakın

1 kilo almakmı gerek dedi dr anamm ben neyapacam gram almış değilim ve hala göbişimde çıkmadı :CüvCüv:

kartanem demedi deme senin içinde bir prenses var artık eminim hemde %99,9 sonra cinsiyeti öğrendiğinde dersin karakız demişti diye kaydirigubbakcemile3 hayırlısı olsun önce tabikide allah sağlıklı evlatlar versn hepimiize

nazlım bir prensin var birde içinde prenses var ahanda sölüyom kartanesiyle senin kızın olacak ama öncelikle sağlıklı olsunlar
sonra karakız dediydi dersiniz kaydirigubbakcemile3

anammm yumurtamı ıyyykk iğrenççç kıs nersiymiş orası öle ne adetiymiş
senin doğa acık buyusun sonra bebişte buyusun balkona maile çıkın herbiriniz birer koli yumurtayı atın aşşada görsünler :roflol:

kızlar herkese günaydınn ya nedir sitedeki sorun gene dunden beri zor girebildim bugun ayy özledim valla herkesi

Canımmm Günaydın birtanemm şükür kavuşturana bir araya gelebildik Şeniz :1hug: Birtanem yaaa inşallah sağlıklı olsun inşl belli olsun diycem söz veriyoruma.s.

Napıp ne edip 1 kilo alıcaz yoksa sonrası yine bizden ve sağlıksız oluruz dişlerimiz saçlarımız Allah korusun azıcık azıcık yiyelim canım benim okacimcoook

Ya yumurta işini gülmekten yazamıyorum burası İzmirim en en en cici yerlerinden biridir.Seneye hazırlıklıyız ailecek doğru dedin küçücüğe bile atmasını öğretmezsem ne olayım :sm_cool: kaydirigubbakcemile3

kartanesi canımcım o eski bir laf kuzenimin yüzü sivilce doluydu kız diyorduk hepimiz oğlu olucak ama bakalım benim neyim<olucak hihoyyyt bu saat oldu anca beden temizliği duş şimdi kahvaltı edicem

Kartanesi İzmirin neresindensin canım sen hemşeriyiz demek yaa vay vay ben Ankara yazınca ne bileyim bi sgumuşumu biliyorum yani yazanları biliyorum açıkçası gamyoncuiremsu

canım ben de izmirin yerlisiyim ama ankarada oturuyorum ankara yazması ondan yaanii, annem gaziemirde oturuyo
sen bostanlı pazarından doldur kız kıyafetlerii aah izmire gelsem de alışveriş yapsam :jeyyar:
bu arada özkanlar metronun orda bi mağaza varmış hamile pant. 20-30 liraymış aklınızda bulunnsun

yok kız karakız alabilirsin 1 kilo ama almasan da no problemooo
20. haftaya kadar alınmasa iyi diye duymuştum ben de dert etme yaani

ayy bakalım tutcek mi karakızııımmm hadi baalım ayın 29unda belli olcekk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…