2009 Kasm Anneleri

selma kızlar nasılsınız..benim mide bulantılarım devam ediyo..

çok kötüyüm hiçbişiy tadı.yok..cokacimcoook

Amin canım.inşallah..:Saruboceq:

selma kızlar nasılsınız..benim mide bulantılarım devam ediyo..

çok kötüyüm hiçbişiy tadı.yok..cokacimcoook

Hoşgeldin tatlı annişim benim Şeniz Bende sabah faslını atlattım şimdi öğlene doğru faslı başlıyor arkadaşımda gelecek onu bekliyorum biryandan biryandan kızların haberleri Neslimiz şok etti bizi Ama biliyorum ki herşey yolunda sonuçlarımız iyi olacak :Saruboceq:

Kraker ye cnm yada şu fırınlarda satılır galetalar var peynirle onları ye iyi geliyor..

kızlar ya eşim aradı az evvel ikili test sonuçlarını göstermiş dr ve benim kafam şuan allak bullak
dr benim kanımdaki HCG değeri çok yüksek çıktığını bununda hormonlarımla ilgili bişiy olduğunu söylemiş bu sonuca göre ikili test sonucu riskli çıkıyomuş
ama diğer tarafta ense kalınlığı normal olduğu için bu sonuca görede risk faktörü düşük olduğunu söylemiş
bu nedenle 16.haftada 3 lü test için çağırmış ozaman daha iyi anlarız demiş ve duruma görede amniyosentez yapılabilir demiş
off kafam allak bullak oldu tüm bunlar ne demek şimdi ya

kızlar doktor size ilişki yasak demişmiydi
bize bişi demedi doktor ama biz kardes kardes uyuyoz
yoksa uyumasak mı kaydirigubbakcemile3

adaşım seninki riskli bi dşük yaptın sanırım..:çok üzgünüm:.
dr. danıştınmı..
biz kardeş kardeş uyumuyoruzda..ben çok halsizim hemen uyumak istiyorum..
bu bebk çok uyku yaptı bende..:uhm:

amiiiiiiiiiiiiiiiiiin

Canım aynısı benim sonucun aynısı Allah rızası için panik yapmayın ben yaptım siz yapmayın nolursun

Bak aynen Kan değeri yüksek ense kalınlığı süper buna göre kimi doktorlar yaptırmayın diyor kimisi yaptırın ..Bunun en iyi sonuç alımı ise amniyosentez yaklaşık 30 yaş ve diğerleri herkeze aynı sonuç yaşla İlgili hormonlaırn değişimi.

Bak biliyorsun birtanem yaklaşık 10 gündür sadece bu işle uğraşıyorum Lütfen güven bana öncelikle sakin oluyorsun emin oluyorsun dün bana doktorun dediklerini okudun ense kalınlığına göre ben göndermezdim ama ne olursa olsun ok yaydan çıkınca amniyosenteze yollanıyor en garantiis ve orada iyi çıkacak inşl. tamammı birtanem

canım kafana takma bak hormonla alkalı demiş ya.anormal dememiş.hem acaba bu doktorlar 3lü test yapılsında para gelsin diyemi böyle yapıyolar.ay hiçbiriniz üzmeyin kendinizi.bebişlerimizin hiçbişeyi yok ben eminim.seneye bu zamanlarda ay hiç susmuyo diye şikayet edeceğiz ve bugünleri unutacağız.ama sakın üzülmeyin

saol canım medical parka gidiyorum yaşam hastanesi var birde o nasıl.

bende sanırım haftaya olucam ikili test bilmiyorum yani bu testler kafamı çok karıştırıyo ya ama Allahtan hayırlısını dileyelim.

canım saol ..sbah faslı ve öglen faslı ikiye ayrılıyo sen anlıyosun beni bak canım.:1hug:.

bugün kusma olmadı ne hikmetse bi sabah bide ögleye dogru kusuyodum 3 .4. gündür.. ama bulantı var..delikafadulden.sen nasılsın nazlım bebek nasıl hareketlimi.4 aylıkmıydı..
nesliye ne olduki ben geçmişi okuyamadım..mirmirmirmir[/C
OLOR]

ya arkadaşlar bu doktorlar olaya çok ticari bakıyo ne kadar çok test okadar çok para demek oluyo. benim bir arkadaşımı zorla sezeryanla doğurtmaya çalışmışlardı doğum anı gelmiş çatmış kızı zorla sezeryana alcaklardı kız direndi normal doğurdu.

ya kizlar topige nazarmi degdi noluyor böyle? kafaniza takmayin nolur.. testlere gittginizde olumsuz düsünmeyinki olumsuz olmasin.. insallah hepimizin bebisleri saglikli olucak.. eskiden bu testlermi vardi.. bu testlere göre 5 kisiden 3nde sorun olmasi gerekiyor.. bi baksaniza etrafiniza ne kadar saglikli insanlar var.. banada biraz para tuzagiymis gibi gelmeye basladi.. sonucta bu testler cokta ucuza yapilmiyor.. ama sonuc Allah korusun kötü ciksada doguma kadar ne yapariz kötü düsünmeyin.. daha önümüzde aylar var.. güzel bi hamilelik dönemi gecirelim kizlar.. bu gercekten bizim elimizde..

hay allam bu ne yaaaa
valla iyice sinirlerimi bozuyo bu dr.lar ne hakları var sizleri üzmeye canımm
benimki ensesi iyi ikili istemiyorum dedi ayy ne de iyi demiş valla
bu hastalıklar o kadar yaygın diilki ne bu ya ikimizden birinde risk çıkıyor sanki iki doğan bebekten biri hasta mı allah aşkına bakın bir etrafa
geçen sene arkadaşa da riskli dediler dr. değiştirdi çok şükür hiçbişi yok dedi ikinci dr
ayy bilemiyorum size hiçbişi demeye yetkim falan yok amniyo sentez yaptırmayın falan diye herkes kendisi için doğru yolu seçecek elbet ama ben şu anda bu testlerin hemen hemen hepsinin hatalı çıktığına inanıyor ve de hepsinden nefret ediyorum

bu doktorları anlamıs değilim :uhm:
kesin emin olmadan nasıl böyle bir sey söylerler
insanın yüreğini ağzına getiriyorlar
cersuya katılıyorum kesinlikle ticari amaçlı

evt ya para için yapıyolar.

ortada sorun yoksa herşeyi dogalı güzel benim 2 ci sezaryan oldu...varis vardı kasıklarda..onu aldırmak için.

ikini bi ameliyat lazımdı bizde dogumda aldırdık..

şimdi bana 8 yıl geçti normal dogum yapabilirsin diyolar cevremdekiler olurmuç. acaba .

dr. sorcam bakalım ne dicek..delikafadulden

canım birden elim ayağım boşaldı telefonda eşim anlatmaya başlayınca ne söleyeceğimi bilemedim birazdan dr kendim arayacağım acaba bu sonuçları başka bir dr a da göstersemmi diye düşünüyorum.
peki 3 lü teste göremi amniyo sentez yapılıyo
canım inşallah ikimizinde 3 lü testi güzel cıkarda amniyosenteze gerek kalmaz :Saruboceq:

inşallah canım birşey çıkmaz :Saruboceq:

saol canım medical parka gidiyorum yaşam hastanesi var birde o nasıl.

bende sanırım haftaya olucam ikili test bilmiyorum yani bu testler kafamı çok karıştırıyo ya ama Allahtan hayırlısını dileyelim.

canım yasam da ıyı ama sakın meydan tıpa gıtme andeva medıkal park ve yasam ıyı sen ne kadar duracaksın antalya da

hey allahım ya ne bu doktorların derdi hiç anlamadım.benim ikilide herşey normal çıktı buna rağmen doktor üçlü test istedi.o doktora giden herkesten istiyo gerçi ama işte para gelsin.klava:

canımm benimm saol...iyiki varsınız hepinizi çok seviyorummm Şeniz

allahım deli olucammm !!! nedir bu yaaa..........! karakızım inş bişey yoktur adam bütün ihitimalleri söylemiş bence illa bişey olacağından değil yani... ama sesli düşünmese de olurmuş yani ! oofff gerildim de gerildim valla ...bu gece uyku yok bana....

canım ben artık burda yaşıyorum fakat doğumu burda yapmamayı düşünüyoruz. antalya çok küçük tabi sağlık yönünden büyük şehirlerle kıyaslanmaz o yüzden biraz tedirgin oldum yani ama burdada sonuçta bisürü insan doğum yapıyo.

Fakat şuna eminim doktorlar (bazılarını dışında tutuyorum) hastalarını yürüyen para olarak görüyolar. hastanın maddi ve manevi durumunu hiç düşünmüyolar cebindeki son kuruşa kadar almaya çaılışıyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…