- 10 Ağustos 2007
- 8.104
- 6
- 40
kartanesi canımcım o eski bir laf kuzenimin yüzü sivilce doluydu kız diyorduk hepimiz oğlu olucak ama bakalım benim neyim<olucak hihoyyyt bu saat oldu anca beden temizliği duş şimdi kahvaltı edicem
kartanesi canımcım o eski bir laf kuzenimin yüzü sivilce doluydu kız diyorduk hepimiz oğlu olucak ama bakalım benim neyim<olucak hihoyyyt bu saat oldu anca beden temizliği duş şimdi kahvaltı edicem
canım ben de izmirin yerlisiyim ama ankarada oturuyorum ankara yazması ondan yaanii, annem gaziemirde oturuyo
sen bostanlı pazarından doldur kız kıyafetlerii aah izmire gelsem de alışveriş yapsam :jeyyar:
bu arada özkanlar metronun orda bi mağaza varmış hamile pant. 20-30 liraymış aklınızda bulunnsun
yok kız karakız alabilirsin 1 kilo ama almasan da no problemooo
20. haftaya kadar alınmasa iyi diye duymuştum ben de dert etme yaani
ayy bakalım tutcek mi karakızııımmm hadi baalım ayın 29unda belli olcekk
kızııım temizlik falan ne uğraşıyon hemen kahvaltı yapsanaaa
valla ben eccük aç kaliim tansiyonum düşüyoo yaa cokacimcoook
destnam bugun gidiyon dimi dr a canım sen hadi güzel bebişin sana neler yapacak bakalım belki anneler günü hediyesi olarak cinsiyetinde gösterir ha ne dersin. :CüvCüv:
aaa ne güzel vallaaBen hiç kot almam dışarıdan birtanesi yaa eşim yurtdışı kot imalatı hatta outlet var oaradada satılıyor büyük markalar 10 ytl -20 ytl baştan beri yazdığınız hamile pantalonlarının bütün modelleri var aşağı yukarı zaten onları giyince şok oluyor millet hem hamile büyük beden sanıyorlar ilk giydiklerimi sonra bi bakıyorlar beller hepsi likralı kumaş kaydirigubbakcemile3
Ama Bospamız harika beklemedeyim cnm yaa henüz erken hele bir belli olsun herşey 5 ayı azıcık geçelim bospanın altını üstüne getirmezsem sengözlerimebaksanab
hah al benden de o kadar canım yaa ben de evde yapamıyorum hem uyku hem de başka bi sebebim var çok komik -tatlicadiarzu-ya kızlar şu kahvaltı olayı bkafama çok takılıyo ben evde kahvaltı yapamıyorum sadece sabahları bir bardak süt içebiliyorum sonra pastaneden ya bir simit yada bir poğaca ile geçiştriyorum biliyorum çok yanlış ama ne yapacağımı bilemiyorum sabahları hem çok uykum oluyo hemde canım hiçbirşey istemiyo evdeyken
:jeyyar: :jeyyar:benimde normalde tansiyonum düşük hamile oluncada zaten düşüyor ama napalım doktora pis gidemem yaaa -tatlicadiarzu-şimdi tostumu yiyomm
günaydın kızlar ben dun dr a tekrar gıttım ve bu kez kesın kız dedı ama ben ınanmıyorum cunku cok ınceledı ve pi.. goremedıgı ıcın kızdır bu dedı of yaa kıyafet bıle almaya korkuyorum bebegıme cunku dr bıle emın olamadıkı
günaydın kızlarr kartanesi burdamısın nasılsın ben şu katliama çok üzüldüm gece hep kabus gördüm
bugün doktoraa gidicem bebişimi görürsem iyi olurum inşş
evet canım öyle oluyor ben eski girdiğim adreslerden girmeye çalışıyom olmuyo meğer giriliyomuş ben yapamıyomuşum kaydirigubbakcemile3
kız madem miden kötü yeme o kadar aa daha baştan böle yapılır mı ben de dün arabadan inip erik almaya üşendim yağmur vardı çünkü 1 gece boş geçtim yani artık bu akşam acısını çıkarmam lazımmm
bugün cildiyeye gidicem yüzüm gerçekten kötü oldu kızardı sivilcelendi falan sanırım kızım olcekkk benneyaptımki
sanırım artık alttan bakmazay canım iyi olsunda cinsiyetide derse oh deyme keyfimee bide şimdii ben hep alltan vajinal ultarosonla bakıldım artık bakmaz dimii korkuyom hee kanama geçidiğim için yine bakiyim derse ben kaçarmışımm muayendenn:bbo:
günaydın güzel anneler ben dun yoktum gecmısı okumay acalıstım ama cokk anlamadım bırsey bırı rıca etsem özet gecermı bana süprizzzzz doktoro gıden arladaslar ne olsu nasılsınız
Destnacım alttanmı kanama var diyemi böyle birşey yapılıyor normalde ilk 7 haftalık sondur sonrasında hiç gerek yok ..İnşallah hayırlı haberlerle geleceksin annesi kaçtaydı 1 deydi canım dimi randevun?
benim de benim de yüzüm de sivilceler varhihoyyyt
ayy kısmıdır ne laelaelaelaelae
ama benim sivilceler bazen kayboluyor:uhm:
olsun belkim kızdır.çirkinleştim de belkim benim de prensesim güzelliğimi almıştır
ne diyosunuz lülülülülülü:sm_cool:
evet şeker güzelliğini almış senin kızınnn
benimki de aldı -tatlicadiarzu-
kızmı acepp
ne yapayım işte kendimi böle avutuyom ben de
bu ay sonu ancak öğrenecem cinsiyetini
dün de bir kermes vardı mahallede girim bakim neler var diye
ayy öle güzel şeyler vardı ki
ama cinsiyet belli olmayınca sadece bakmakla yetindim işte
senin ayın kaçındaydı kontrolün canım
ya kızlar doktoraa elevit vitamin bitiyor onu soriyim başka bir şey vericekmii sonraa akıntım fazla onu soriyim bide çatlaklar için önümüzdeki hafta önlemlere başlamak lazımmış fito diye bi krem varmış herkes onu anlatıyorr onuda soriyim unutuyorum diye yaziyim dedimm:jeyyar: