2009 Kasm Anneleri

kartanesi canımcım o eski bir laf kuzenimin yüzü sivilce doluydu kız diyorduk hepimiz oğlu olucak ama bakalım benim neyim<olucak hihoyyyt bu saat oldu anca beden temizliği duş şimdi kahvaltı edicem

kızııım temizlik falan ne uğraşıyon hemen kahvaltı yapsanaaa
valla ben eccük aç kaliim tansiyonum düşüyoo yaa cokacimcoook

kartanesi canımcım o eski bir laf kuzenimin yüzü sivilce doluydu kız diyorduk hepimiz oğlu olucak ama bakalım benim neyim<olucak hihoyyyt bu saat oldu anca beden temizliği duş şimdi kahvaltı edicem

destnam bugun gidiyon dimi dr a canım sen hadi güzel bebişin sana neler yapacak bakalım belki anneler günü hediyesi olarak cinsiyetinde gösterir ha ne dersin. :CüvCüv:

Ben hiç kot almam dışarıdan birtanesi yaa eşim yurtdışı kot imalatı hatta outlet var oaradada satılıyor büyük markalar 10 ytl -20 ytl baştan beri yazdığınız hamile pantalonlarının bütün modelleri var aşağı yukarı zaten onları giyince şok oluyor millet hem hamile büyük beden sanıyorlar ilk giydiklerimi sonra bi bakıyorlar beller hepsi likralı kumaş kaydirigubbakcemile3

Ama Bospamız harika beklemedeyim cnm yaa henüz erken hele bir belli olsun herşey 5 ayı azıcık geçelim bospanın altını üstüne getirmezsem sengözlerimebaksanab

ya kızlar şu kahvaltı olayı bkafama çok takılıyo ben evde kahvaltı yapamıyorum sadece sabahları bir bardak süt içebiliyorum sonra pastaneden ya bir simit yada bir poğaca ile geçiştriyorum biliyorum çok yanlış ama ne yapacağımı bilemiyorum sabahları hem çok uykum oluyo hemde canım hiçbirşey istemiyo evdeyken

kızııım temizlik falan ne uğraşıyon hemen kahvaltı yapsanaaa
valla ben eccük aç kaliim tansiyonum düşüyoo yaa cokacimcoook

benimde normalde tansiyonum düşük hamile oluncada zaten düşüyor ama napalım doktora pis gidemem yaaa -tatlicadiarzu-şimdi tostumu yiyomm

destnam bugun gidiyon dimi dr a canım sen hadi güzel bebişin sana neler yapacak bakalım belki anneler günü hediyesi olarak cinsiyetinde gösterir ha ne dersin. :CüvCüv:

ay canım iyi olsunda cinsiyetide derse oh deyme keyfimee bide şimdii ben hep alltan vajinal ultarosonla bakıldım artık bakmaz dimii korkuyom hee kanama geçidiğim için yine bakiyim derse ben kaçarmışımm muayendenn:bbo:

günaydın güzel anneler ben dun yoktum gecmısı okumay acalıstım ama cokk anlamadım bırsey bırı rıca etsem özet gecermı bana süprizzzzz doktoro gıden arladaslar ne olsu nasılsınız

karakızcım
bende sabahları yanıma kutu süt birde poca yada simit alıyorum
sabah yanıma ekmek arasu yapmak cok zor geliyor :uhm:

Destnacım alttanmı kanama var diyemi böyle birşey yapılıyor normalde ilk 7 haftalık sondur sonrasında hiç gerek yok ..ınşallah hayırlı haberlerle geleceksin annesi kaçtaydı 1 deydi canım dimi randevun?

aaa ne güzel vallaa
ya ben de acele ettim eccük kıyafetler sıkmaya başlayınca gittim dolandım bulamadım en son bi yerde bi kot buldum hemen atladım bi de 70 lira bayıldım :1shok:
hiç de ahım şahım bişi diil yani beli de bol geliyo zaten şu anda likralı ama
annem aldı sonra izmirden iki tane oooh süper valla ayarlı bi de 9 ay giyerim ben onları :CüvCüv: izmirimin gözünü seviim yaa
hah al benden de o kadar canım yaa ben de evde yapamıyorum hem uyku hem de başka bi sebebim var çok komik -tatlicadiarzu-
benim metabolizma çok hızlı kahvaltı yapıp çıksam yolda mutlaka wcye gitmem gerekir ayy ölümm o yüzden yapmıyorum evde ama üzülüyorum da
bu hafta kendime cevizli ekmek yaptım sabaharı ondan iki dilim arasına peynir sürüp getirdim işyerine öle yedim
benimde normalde tansiyonum düşük hamile oluncada zaten düşüyor ama napalım doktora pis gidemem yaaa -tatlicadiarzu-şimdi tostumu yiyomm
:jeyyar: :jeyyar:

canım ne güzel ya.adi hayırlı olsun allah devamını erdirsin canım
prenses geliyor demek bence ciciler almaya başla sen.

günaydın kızlarr kartanesi burdamısın nasılsın ben şu katliama çok üzüldüm gece hep kabus gördüm

bugün doktoraa gidicem bebişimi görürsem iyi olurum inşş

hiç sorma canım ya nasıl ruhsuz bir insanlarmış ya anlamadım
bi de akrabaları.olmas olsun böle akrabalar.allah herkese sabır versin valla.

canım hadi bugün git de doktora güsel haberlerle dön olurmu.bekliyor olacaz
öptüm canım

benim de benim de yüzüm de sivilceler varhihoyyyt
ayy kısmıdır ne laelaelaelaelae
ama benim sivilceler bazen kayboluyor:uhm:
olsun belkim kızdır.çirkinleştim de belkim benim de prensesim güzelliğimi almıştır
ne diyosunuz lülülülülülü:sm_cool:

sanırım artık alttan bakmaz
günaydın güzel anneler ben dun yoktum gecmısı okumay acalıstım ama cokk anlamadım bırsey bırı rıca etsem özet gecermı bana süprizzzzz doktoro gıden arladaslar ne olsu nasılsınız

dün pek bişi olmadı gaaba yaa çünkü çok giremedik bilee
nazlı güzel haberlerle geldi onu biliyosundur

karakız ya şu güzelim ağzını açmışsın herkese kız diyorsun
hadi yap bir iyilik daha da ben de karakız demişti diyim hadi hadi hadi:dance:hihoyyyt

Destnacım alttanmı kanama var diyemi böyle birşey yapılıyor normalde ilk 7 haftalık sondur sonrasında hiç gerek yok ..İnşallah hayırlı haberlerle geleceksin annesi kaçtaydı 1 deydi canım dimi randevun?

ewt canım biizm doktor ilk 3 ay alltan bakıyor gelişmeler daha erken görülüyomuşş ordan 5 haftalıkken 8 haftalıkken 10haftalıkken hep alltan baktı hep ara ara kanamam olduğu için bugün karından bakar inşş inş hepimiz mtlu haberlerle geliriz randevum 1 de tatlım

evet şeker güzelliğini almış senin kızınnn
benimki de aldı -tatlicadiarzu-
kızmı acepp

evet şeker güzelliğini almış senin kızınnn
benimki de aldı -tatlicadiarzu-
kızmı acepp

ne yapayım işte kendimi böle avutuyom ben de
bu ay sonu ancak öğrenecem cinsiyetini
dün de bir kermes vardı mahallede girim bakim neler var diye
ayy öle güzel şeyler vardı ki
ama cinsiyet belli olmayınca sadece bakmakla yetindim işte
senin ayın kaçındaydı kontrolün canım

ya kızlar doktoraa elevit vitamin bitiyor onu soriyim başka bir şey vericekmii sonraa akıntım fazla onu soriyim bide çatlaklar için önümüzdeki hafta önlemlere başlamak lazımmış fito diye bi krem varmış herkes onu anlatıyorr onuda soriyim unutuyorum diye yaziyim dedimm:jeyyar:

benim de ay sonunda 29unda oof daha çok var yaaa

hıı ben de cildiyeciye sorcam bugün çatlak muhabbetini

merhaba güzel anneleeeeeeeer. benim gibi gündüz güzel yiyip akşam yiyemeyen varmı acaba. birde sürekli şiş hissediyorum kendimi. acaba düşük için 1 ay hap ve iğne kullanmıştım o yüzden olabilirmi. zaten iğne ve ilaç kilo yapıyomuş.

bir de ANTALYALI olanlardan doktor ve hastane önerileri alabilirmiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…