Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
özgem daha gelmeden mete asrına talip oldum hem erkek dedimi biraz büyük olmalı aralarında 1 aydan bile fazla yaş farkı olcekkaydirigubbakcemile3 hem özgeme de benziymişzemuszemus yakışıklı damadım olcek oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyhihoyyyt
ikinci bebeğimizde doğmuş hayırlı uğurlu olsun yakışıklı prensimiz Mete Asrın hoşgeldin aramıza nehirivercim gecmiş olsun allah analı babalı büyütsün sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin inşallah
karakız ve nehricim ikinizede çok geçmiş olsun.allah bebişlerinizi size bağışlasın sağlıklı uzun ömür versin inşallah.duru bebişede çok sevindim annesi bu kız tam ısırmalık maşallah.............allah nazardan saklasın tüm bebişleri...............
Mete Asrınımız hoşgeldin ikinci meleğimiz.Rabbım analı babalı büyütsün.... nehircim kavuştu sonunda oğluşuna....sağlıkla büyüsün.Rabbım nazarlardan saklasın...inş bundan sonra hepimiz için kolay doğumlar olur arkadaşlar demı