2009 Kasım ın Bebekleri

kurban olurum cok guzel bı bebek
allahım nazarlardan saklasın
41 kere masallah yavrummmm cok tatlı ya:nazar::nazar:

canım gözün aydın,allah sağlıklı uzun ömürler versin bebişine,maşallah toparlanmış bile:nazar::nazar:darısı başımıza:ecrin_bebek:

Karakızım canım maşallah Duru Naz'a yerim ben onu
çok tatlı canım yaaa Allah bağışlasın ömür boyu Allah'ım ayırmasın sizi
annesi iyi bak ablamıza kardeşleri gelene kadar iyice büyüsün
minik kuşun o güzel kokusunu benim içinde kokla canımm

karakızım maşallah canım ne kadar tatlı durumuz ya maşallah 41 kere:nazar: Rabbım nazarlardan saklasın....:nazar:
okadar duygulandım kı anlatamam Rabbım okadar büyüksün ki sana binlerce kez şükür....
çok güsel bir kızın var canım.Rabbım analı babalı büyütsün,güzel bir ömür gecirin inş...
Rabbım sizi tüm kötülüklerden korusun....

bebeğine sağ salim kavuşmana çok sevindim canım Allah analı babalı büyütsün inş.

oyy oy maşallahh durumuz ne tatluymış öylee saçlarını seviyim opuyorumnanaktanonunn bakalım senden sonra sıra kmdee

maşallah kızına. Allah sağ-salim kucağına almayı nasip etmiş. ne mutlu sana. annesi ona çok iyi bakar eminim. arkadaşları doğduğunda onlara kadar olur merak etme sen.

Cnm 41 kere maşşşalllahh
ben daha yeni gördüm...
allah analı babalı büyütsün inşşş

yavrum benim ya ne kadarda masum güzel.... melekten farksız....
önünde hep güzel günler olsun aceleci kız:))
annesi gözünüzaydın kırkbinkere maşallah güzel prensesine, çok mutlu oldum cnm bebişinin iyileşmesine

masallah karakız kızına
sonunda evine kavustu demek miik naz
merak etme en kısa zamanda buyur minik naz:)
41 kere masallah ikinize de.

Karakızz, kızın gerçekten çok güzel.
Maşallah kızına...
Allah uzun sağlıklı ömürler versin inşallah......:nazar:

gözün aydı karakız maşallah duru'ya ilk fotosuna bittim resmen kıyamam hiç minicik... canım duru kaç haftalık doğdu ne kadar küvezde kaldı?

oyyyy oyyy kimler teşrif etmiş bebişlerimizin ablası mı gelmiş
canım maş.subhannallah rabbim nazarlardan korusun çok şeker
rabbim sağlıklı günler göstersin inş.

Karakız çirkin kızına maşallaaaahhhh (bizde nazar degmesin diye boyle derler :))) ..aman Maşaaaaaaallah 41 kere maşallah Allah sice bağışlasın evladınızı hayırlısıylaaaaaaaaaan . .

X