2009 Kasım ın Bebekleri

ayy kıyamam ona bennnn çok datluuu maaşallah kırkbirkereeee
annneciğine mi benziyo neee
gerçekten de çok iyi görünüyor durumuzzzzz tekrar maaşallah
allah sizlere bağışlasın uzun ömürler versin prensesimize...

maşşallah büyümüşte yanakları bile tombikleşmiş ,gıdısıda var ..allaha şükür ki evinize geldiniz..allah hep birlikte uzun sağlıklı bir ömür nasip etsin..

:nazar::nazar::nazar:
ayyyy tüylerin tiken tiken olduu karakızım senağlama
o minicik ayaklara bak yerim o ayakları bennn opuyorumnanaktan
kurban olurum ben onu verene Yarabbim ne büyüksün :Saruboceq:

güzel DURU hoşgeldin evine ............

karakız inan gözlerim yaşlandı süper bir şey maşallah saçlarına çok güzel
Allahım nazarlardan korusun inaşşah
bak ne günler atlattın ama hepsi gecti gitti
cabım bundan sonra inaşşaah heppppp mutlu huzurlu sağlıklı günler sizin olur .

canıııım nasıl mutlu oldum anlatamam çook sevindim yavrum benim nasıl da küçük ama nasıl da tatlı maşallah subhanallah kırkbir kere :nazar:
rabbim bir daha ayırmasın sizi inşallah :Saruboceq:

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

İnanamıyorum günlerce gözyaşı döktük birlikte ben yine şimdi niye ağlıyorum ozaman yaaaaaaaaa
Durumm benim minik tatlu pamuk şekerim sıkı sıkı tutundun hayata bebeğim şimdiden gücünü herkeze gösterdin Allahtan diliyorumki bir ömür boyu bu gücünle yaşarsın bütün zorlukları birbir yener geçersin..
Annenin bütün sıkıntıları seni kucağına aldığında geçti gitti..Ama biliyormusun taa o ana kadar hep oda seni kollarına alacağı anın hayaliyle bir çok zorluğu bir sürü sıkıntıyı yendi..
Birlikte kazandınız bu mücadeleyi..
İyiki dünyaya geldin teyzecim iyiki senin gibi bir pmauk şekerimiz oldu..Unutmadan Babanın bana sözü var seni yanıma getirecek Yağmurla oynatacağız ikinizi Rabbim izin verirse sabırsızlıkla o günü bekliyoruz Pamuk şekerimopuyorumnanaktan

Annen ve sen Canımsın benim hep dualarımdasınız ki Allahıma ne desem az duydu sesimizi sizleri bizlere bağışladı şükürler olsun :Saruboceq:
Çok çok öperim sizleriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii karakızzıımmm nicikin gibi karakızııımmız oldu yaşasınnnnopuyorumnanaktan :teytey: :dance: :sm_cool::1hug:

allahım 41 kere maşallah :nazar: nasıl güzel bir kız öyle karakızım allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin hepimize öpüyorum kocaman kocaman mis kokulu durumuzu opuyorumnanaktan

anam bi karakızımız daha olmuş desenize opuyorumnanaktan yerim ben onu yaa. arkadaşlarıda gelicek çok yakında durumuzu yalnız bırakmıcaklar :) Allah sağlık ve güzel bi hayat versin canım.

canım benim nasıl sevindim anlatamaman o minicik kızımız ne kadar güçlü hiç unutma annesi allahım bidaha ayırmasın sıcacık kucagından 41 kere maşallah

masallah duru nazımıza Allah analı babalı buyutsun canım Allah sizi bir daha hiç ayırmasın saglıklıca buyusun meleginiz :nazar::nazar::nazar:

maşşallah suphanallah çok tatlı karakızzzzz :nazar:
oyy kurban olsunlar onaa. Allahım her daim korusun bebeni.
sonunda kavuştun gözün aydın olsun tatlım darısı bizlere olsun inşallahh. :Saruboceq: :Saruboceq:

canlarımmmmm bu topiği ben açayım dedim 2009 Kasımın bebekleri Topiği hepimize hayırlı olsun
Topiğimizin ilk Bebeği
erkenden çıkıp gelen benim Pamuk Şekeri Kızım DURU NAZ
O 2009 Kasım bebeişlerinin Ablasııııı
Veeeeeeeeeeeeee İşte karşınızda Duru Naz kızımmmmmm
Minik kızıma Maşallah demeyi unutmayın emi teyzoşlarııı

:nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar::nazar:

oyyyy, oyyyy, oyyyyy neresi minik bunun? koca kiz olmus masallah.:nazar::nazar::nazar: yerim ben onu annesi. Rabbim saglikli huzur dolu bir omur nasip etsin kizimiza insallah.opuyorumnanaktan

ayyy minik ablamiz bumu simdi.. kiz bu cok tatli.. yerim ben onun ayaklarini.. masallah insan anneye bu kadarmi benzer.. RAbbim onu siza bagisladi.. ömür boyu ayirmasin sizi birbirinizde.. bütün sIkIntilarin gecti simdi dimi karakizim.. yaradanin büyük bi mucizesi bu.. gözlerim doldu inanki.. :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:baskada dicek bisey yok.. Allahim sen miniklerimizi koru..hepimize saglikli dogumlar nasip et.. kuzularimizi kucagimiza almayi nasip et..

maşallah maşallah:nazar:karakızııııımm bu ne kadar tatlı bişey yaaa....

canım allah esirgesin pamuk şekerini....

maşallah güzel kızına allah nazarlardan saklasın allah analı babalı büyütsün bir daha hiç ayrılmayın inşallah kavuşmanıza çok

maşallah güzel kızına allah nazarlardan saklasın allah analı babalı büyütsün bir daha hiç ayrılmayın inşallah kavuşmanıza çok sevindim:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

maşallah ya rabim ayırmasın çok duygulandım umarım bütün sıkıntıların geçmiştir

canlarımmmmm allah hepinizden razı olsun tek tek teşekkür ederim
rabbim yavrumu bana sağlıklı bir şekilde kucağıma almayı nasip etti
allah hepinizw yavrularınızı sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
kızım şu an çok minik henüz 1800 gr kendisi
evdeki tüm kıyafetleri 5 beden büyük geliyo yavrucuğuma
ama annesi ona çok iyi bakacak o kıyafetler bir gün daracık olacak kızıma

ay kıyamam ben ona cicişleri bilem büyük olmus allahımmyerim ben onu maşallah canımcım güle güle büyüt emiii

X