2009 Kasım ın Bebekleri

41 kere maşallah subanallah ona. nekadar tatlı nekadarda masum Allahım analaı babalı büyütsün inşallah. Anasına babasına vatanına hayırlı evlat olsun. çok çok çok tatlı ilk meleğimiz o bizim. darısı bizlerin başına inşallah. :nazar::nazar::nazar: gözün aydın karakızım gerçekten evin şenlendi maşallah size senağlama

Allah analı babalı büyütsün canım,hayırlı uzun ömürler versin rabbim...

karakız bebeğin için çok dua etmiştim..
sağlıkla kucağına almana çok sevindim ve inanırmısın durunun resmini görüncede çok duygulandım:KK43:(
:nazar::nazar:41 kere maşallah süphanallah:nazar::nazar:..allahım acısını göstermesin size:))

ayy yerim onun atletini yaa bi de büyük gelmiş ki çok tatlı canım maşallah

ilk kuzumuza maşşallahhhh:ecrin_bebek:sağlıklı hayırlı bi evlat olsun inşallahh:emir_bebek:

ay maşallah duru naza...:nazar::nazar:
yerim ben o minicik ayaklarını..
benimkilerde ilk doğduklarında çok zor kıyafet bulmuştuk içinde kayboluyorlardı ogünler aklıma geldi.. ammaaaaa şimdi kıyafetlerin içine sığmıyor bıdıklarım senin kızında büyüyecek o kıyafetleri dolduracak annesi. kocaman öpüyorum duru kızı..opuyorumnanaktan

sonunda kavuştun kuzuna maşallah annesi nazarlardan korusun rabbim
benimkide 2008 erkenci kasımbebeğiydi bak cumartesi doğumgünümüz var Allah o günlerde göstersin yalnız iyi çek kokusunu öyle çabuk büyüyolarki

ayy ewet yaaa bi haber var mı nehirimizdennnn mete asrın doğmuş mu aceppp

ayy maşallah bebişleriniz şimdiden gelmeye başlamış..biz ekim anneleri olarak bir kısmımız daha bekliyoruz..

METE ASRINIMIZda geldi çok şükürr :teytey:
nehiriver sezeryanla meleğine kavuştu arkadaşlarr

mete asrın hoşgeldinnnnnnnnnnnnnnhihoyyyt
allah sağlıklı uzun ömürler versin oğlumuza
hadi kasım anneleri bir kız bir oğlan sırasına sokalım
sonra da evlendiririz sıraylakaydirigubbakcemile3

mete asrın hoşgeldinnnnnnnnnnnnnnhihoyyyt
allah sağlıklı uzun ömürler versin oğlumuza
hadi kasım anneleri bir kız bir oğlan sırasına sokalım
sonra da evlendiririz sıraylakaydirigubbakcemile3

seni alalım kıs annesi olarak tatlımkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
mete asrın hoşgeldin meleğim sağlıkla sıhhatle neşe içinde sevdiklerinle her daim inş.:nazar::nazar::nazar:
rabbim nazarlardan korusun:nazar:

Allah anali babali saglikla buyumesini nasip etsin insallah ikinci kuzumuzun.opuyorumnanaktan

ayyy sonunda şükür yaniii salak dr anca akıllandı demekkkk

aklım hep nehirdeydi cnm benm yaaaa

X