ayyyyy bu gece muhallebisi bende hiç işe yaramadı ya
kız yine uyanıp duruyo annamadım ben bu işi
1 hafta daha deniycem ondan sonra bırakıcam
gece uyumadığı için gündüz uyuyo bilmiyorumkismile
evet canım lor peyniri tuzsuz oluyor. Süt kesiği yada yoğurt kesiği, biz lor diyoruz. çok faydalıymış. ben kendim yapıyorum.
Malzemeler :
1 litre süt
2 kaşık sirke
Sütü kaynatın.
Üzerine sirkeyi katıp tahta kaşıkla karıştırın.
Tülbentten süzün.
Suyu gidince elinizle ufalayın.
wanna canım ya içine farklı sebzeler dene yada birkaç gün ara ver unutsun sonra yenıden dene bakalım
cersu canım gece muhallebisi ne veriyosun sen
canım muhalllebi kabız yapmaz ama zeytin yağı içirilebilir yinede..bendemilupanın gece muhallebisini aldım ama 6. aydan itibarenmiş,4 ayı yoktu markette biraz daha bekleyimde vereyim.kızın hangisini daha çok sevdi
milupa 4&36 ay gece sütlü tahıl karışımı
onu yemezse diede milupa sütlü portakallı armutlu aldım
ikisinide yiyo ama gece uyumuyo 2 saatte bir uyanıyo
annamadım yane acaba akşam 6 gibimi yedirsem
bide ben yarım ölçü yapıyorum
babymix yoğurt verdim bu gün
kendim mayalıyodum ama meraktan işte.
onda beğenmedi oğluşum.
sütlü pirinçli muh veriyorum
onuda hiç yemek istemiyo
babymix yoğurt verdim bu gün
kendim mayalıyodum ama meraktan işte.
onda beğenmedi oğluşum.
sütlü pirinçli muh veriyorum
onuda hiç yemek istemiyo
ben de yoğurt yemiyo diye babymix aldım onu da beğenmedi bilmiyorumkismile
muhallebileri de pek yemiyo elmayı ne zaman versen yiyo ama
ben hala gece muhallebisi yediriyorum sırf tok uyusun da uyanmasın diye ama maalesef hala uyanıyor geceleri.17 aylık oldu,2008 kasım bebeklerinin diğerleri de uyanıyor geceleri hala kızlar,daha durun sizinkiler çok minik,normal uyanması
evet canım aynen beslensinler.bazı doktorlar anneleri yanıltırlar,gece süt verme su ver sadece,gece beslenmesine alışmasın,gece uyanmaya alışmasın derler,çok yanlış! çocuk acıktığı sürece beslenir,ister gece ister gündüz olsun.
hanımlar ben de yoğurtla çok problem yaşamıştım.aynen ben de yapamıyordum doğru düzgün,kıvamını hallediyordum da ekşi oluyordu hep ve bebeğim yemiyordu tabiki.doktoruna sordum ve babymix aldım,üstünde 6. aydan itibaren yazıyor ama ona bakmayın siz,ilk 6 ay anne sütüne yöneltmek için yazılmış bir yazı o,neticede yoğrt yoğurttur.babymixi de sevmemişti kızım.ben onu sadece bebe bisküvisi karıştırıp yedirebiliyordum,o şekilde bayıla bayıla bir kutuyu yiyordu ama o ara öğün gibi olmuyorduki,karnı iyice doyuyordu.ben de sonra yine doktoruna sorarak danino denedim (bunu yazmıştım daha galiba),bayıla bayıla danino yiyordu.yalnız danino peynir,ben yoğrdu karşlasın diye vermiştim.son zamanlarda danino yogo çıktı o yoğurt,danino benim yoğurdum çıktı,onları da deneyebilrsiniz bende.ben 4,5 aylıkken danino yediriyordum.evet gözümüzün önünde yapılmıyor onlar ama bebek ürünleri çok önemli aşamalardan geçiyor,bir de doktorumuza ısrarla sordum,güvenerek yedirebilirsin ben de çocuklarıma yediriyorum hatta kendim de bazen yiyorum dedi :)) tabi herkesin doktoru farklı bir şey söyler ve herkeste doktorunu dinlesin bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?