ya kızlaaaaaaaaaar bana acil yardım edin
şimdi ben gün içinde sütümü sağıyorum toplamda max 150 cc çıkıyo. 7.30da emzirip çıkıyom 4.30da geliyom haliyle 150 cc yetmiyo tabi ek olarak elma püresi, sebze çorbası, yoğurt, muhallebi falan veriyoruz. gerçi yoğurda daha tam alışamadı neyseee asıl soruya geliyorum süt yetmiyo ya formül süt de vermelimiyiz bu sürede?bebelac verdik onu içmiyo bi arkadaşım sma gold tavsiye etmişti eczanede normal sma vardı goldla farkı neki?
işe başladığımdan beri gecede 50 kere kalkıyo memeyi özlediğindenmi yoksa sabah tam doymadığındanmı bilemedim. SMA alsam içermi acepp
şimdi ben gün içinde sütümü sağıyorum toplamda max 150 cc çıkıyo. 7.30da emzirip çıkıyom 4.30da geliyom haliyle 150 cc yetmiyo tabi ek olarak elma püresi, sebze çorbası, yoğurt, muhallebi falan veriyoruz. gerçi yoğurda daha tam alışamadı neyseee asıl soruya geliyorum süt yetmiyo ya formül süt de vermelimiyiz bu sürede?bebelac verdik onu içmiyo bi arkadaşım sma gold tavsiye etmişti eczanede normal sma vardı goldla farkı neki?
işe başladığımdan beri gecede 50 kere kalkıyo memeyi özlediğindenmi yoksa sabah tam doymadığındanmı bilemedim. SMA alsam içermi acepp
bence devam sütü vermelisin çünkü ek gıdalara daha tam alışmamıştır çok yiyemiyordur tahminen. ben milupa aptamil veriyorum içiyo onu. ben yokken bir sefer 3 ölçek bir seferde 1-2 ölçek yiyormuş. gece uyanmaları bizdede var memede uyumak istiyor memeyi bulunca rahatlıyo dönemsel bişey diye düşünüyorum
gurbet sen kaç öğün emziriyosun?benim kızımda mamayı az içiyor.tok mu tutuyo ondan mı acaba sütü daha çok içiyodu...
canim yogurt isini az cok cozdum ben.ikinci yoğurt denememi yaptım umarım tutar
haftaya yoğurda başlayacaz
dün havuç suyuyla başladım hiç sevmedi
elma vercektim ama onun tadını zaten seviyor yalıyodu arada
canım ben sabah emziriyorum sonra ben işteyken 2 sefer mama içiyor ama toplamda 3-4 ölçek yani 100 120 ml. öğlen geldiğimde emziriyorum saat 2 gibi 4-5 gibi de yoğurt veya püre veriyorum 7 de emziriyorum 9 da bi daha emiyo gecede sürekli kalkıyo . şimdi emiyo dediğim 5-10 dak. Eskiden en az yarım saat emerdi artık dış cevreye açıldığı için uzun süre kalmıyo memede.
canim yogurt isini az cok cozdum ben.
mayalarken serce parmagini baya yaksin, yani ilik degil sicak olsun.
o zaman daha iyi tutuyo.
yagiz elma seviyosa elma ver canim sende.
1-2 gun sonra havuc suyuda eklersin.
benimkide 5 bilemedin 10 dk emiyo ya.
hele hele emmeye basladiginda biri konusmaya baslasin hemen bakiniyo kim konusuyo diye.
hele ben konusunca birakip yuzume ne konusuyon kadin der gibi bakiyo.kaydirigubbakcemile3
GECE MUHALLEBİSİ DEDİĞİNİZ ŞEY BİLDİĞİMİZ MUHALLEBİ Mİ:uhm:canim, bencede vermelisin. ek gidalari hala tadimlik veriyoruz, formul mama hala ana gida.
gece cok kalkmasida daha once dedigim gibi seni yoklamasidir. gun icinde yaninda degilsin ya ondan. her seferinde sakinlestirip orda oldugunu hissettiricen, baska yolu yok.
bide gece uykusundan once gece muhallebisi dene bakalim, acliktanda uyaniyo olabilir.bilmiyorumkismile
ikinci yoğurt denememi yaptım umarım tutar
haftaya yoğurda başlayacaz
dün havuç suyuyla başladım hiç sevmedi
elma vercektim ama onun tadını zaten seviyor yalıyodu arada
GECE MUHALLEBİSİ DEDİĞİNİZ ŞEY BİLDİĞİMİZ MUHALLEBİ Mİ:uhm:
BEN MİLUPANIN GECE TAHILLARINDAN VERDİN GEÇEN BİRDE MELİSA KATKILIYMIŞ RAHAT UYUSUN DİYE YİNE AYNIYDI UYANDI DURDU AÇLIKTAN DEĞİLDİ YANİ. MAMANIN YANINA REZENE ÇAYI YAPMIŞTIM BİZİMKİ MAMAYI YEMİYO AMA ÇAYI İÇİYODU. ÇAYI MAMANIN İÇİNE BOŞALTTIM ÖLE YEDİRDİM SAF OĞLUMDA YEDİ:ecrin_bebek:
umarım tutar işin sırrı az sıcak mayalamakta. benimki iyice alıştı yoğurda artık severek yiyor. dün bir çay bardağı yedi
GECE MUHALLEBİSİ DEDİĞİNİZ ŞEY BİLDİĞİMİZ MUHALLEBİ Mİ:uhm:
BEN MİLUPANIN GECE TAHILLARINDAN VERDİN GEÇEN BİRDE MELİSA KATKILIYMIŞ RAHAT UYUSUN DİYE YİNE AYNIYDI UYANDI DURDU AÇLIKTAN DEĞİLDİ YANİ. MAMANIN YANINA REZENE ÇAYI YAPMIŞTIM BİZİMKİ MAMAYI YEMİYO AMA ÇAYI İÇİYODU. ÇAYI MAMANIN İÇİNE BOŞALTTIM ÖLE YEDİRDİM SAF OĞLUMDA YEDİ:ecrin_bebek:
maşallah canım
inş benimkide kolayca alışır
iste ya kendi yaptigimiz yada hazir muhallebiler.
tahillilar daha iyi herhalde.
ben daha hic vermedim. dr. 5.ayda dedi. bir kac gune baslariz herhalde.
cocuga saf deme bakim.:mymeka:
alışır canım ama geç kalma yedirmek için hem yoğurt çok faydalı.
geçen yaptığım yoğurt çok ekşi olmuş mayasını çok koyduğum için yavrum onu bile yedi bende diyom bu çocuk suratını niye buruşturuyodelikafadulden
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ben bu hafta meyvelere devam edeyim haftaya yoğurt diyorum
daha dün başladıkta ek gıdaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?