elime bir diyet listesi verip, bir hafta duzenli olcum yap gel dedi. cumaya gidicem bakalim ne diycek?
selam wannababy seker sonucların ne cıktı ölçümlerin yani
ben de yukleme yaptırdım gebelik sekeri cıktı zaten bende vardı insulin direnci cıkacağını tahmin ediyordum, ama bir hafta diyetle olcum yaptım genelde hep altında cıtı insulin vermedi doktor takip et dedi 1.5 ay sonra gel dedi arada asırı yukselme olursa gelirsin takip et dedi
ben de 92 ile basladım 23. haftadayım 99.6 yım 7.6 kg aldım
ayaklarım odemden sisti ellerimde uyusuyor odemden sinir sıkısması yapıyormuş tansiyonum da var tansiyon ilacım 4 e cıktı bebeğin gelişiminde gerileme yaparmış tansiyon allahtan simdi gelişmesi iyi
insallah sonuna kadar baska sorunlar cıkmaz sağlıcakla oğlum doğar:)
hepinize sevgiler.
iyi gidiyrsun boyle devam et bu sonuclara göre ilac ya da insulın vermez sanacanim, benim 50gr yuklemede 216, 100gr yuklemede 193,196,146 cikti sekerim. yani oldukca yuksek.
ama elime verilen diyet listesine uymaya calisiyorum. duzenli olcumde yapiyorum. simdiye kadar iyi gidiyoruz. bir kere 119, bir kerede 122 cikti tokluk olcumum. doktorum 130 a kadar tolerans gosterebiliyoruz dedi. ama tabiki ipin ucunu kacirmamak lazim.
hersey bebelerimiz icin. yeterki onlar saglicakla dogsunlar insallah.opuyorumnanaktan
iyi gidiyrsun boyle devam et bu sonuclara göre ilac ya da insulın vermez sana
ama ara ara tskip etmen gerekecek. bir sure sonra tekrar kontrole cağırırı seker için
hersey bebeklerimiz için:)
cagla sikel bile 6 ayda 10 kilo almis. benim 6,5 ayda aldigim 9 kilo helal hos olsun bana.:lepi:
altı buçuk aylık oldu bebişim hafta sonu kontrolüm vardı. bugün yine tartıldım şu ana kadar tam altı kilo almış durumdayım. 750 gr bebek geri kalan kilolar nerde anlamadım. görünürde vücudumda göbeğimin dışında hiçbir fazlalık yok. doktor aldığım kilo için çok iyi olduğunu söyledi bundan sonra bir altı kilo daha alırsan 12 kilo ideal dedi. bana biraz fazla almışım gibi geldi
kan miktarın artıyor plesenta bebek agırlıgı amniyon sıvısı bunların hepsi o kiloya dahil canım
cagla sikel bile 6 ayda 10 kilo almis. benim 6,5 ayda aldigim 9 kilo helal hos olsun bana.:lepi:
:1shok::1shok::1shok:
o kadin 10 kilo almissa biz cok istikrarli gidiyoruz demek ki
dün aksam tv degördüm valla sanki hic hamile degilmis gibi duruyodu:bbo:
:1shok::1shok::1shok:
o kadin 10 kilo almissa biz cok istikrarli gidiyoruz demek ki
dün aksam tv degördüm valla sanki hic hamile degilmis gibi duruyodu:bbo:
bende 25+3 hamişim 3 kg aldım bundan sonrada 5 alsam ama iştahım çok açık ya hep dikkat ediyorum yoksa oooo
kaç kilodan başladın hamileliğe çok az almışsın ne güzel...