2009 kasım anneleri kaç kilo aldınız

kızlar bende 17+2 yim.bende 64 ile başladım şu an 65 kiloyum.umarım sonuna kadar da çok kilo almam.

bu haftalardan sonra almaya baslarız artık bebek buyuyuyor sonucta
bazen kızıyorum kendime bu kadar kilo takıntısı olurmu diye ama benim doktorumun yuzunden bole oldu gerci kilo almamak iyi olduda psikolojim bozulcak valla :)

bu haftalardan sonra almaya baslarız artık bebek buyuyuyor sonucta
bazen kızıyorum kendime bu kadar kilo takıntısı olurmu diye ama benim doktorumun yuzunden bole oldu gerci kilo almamak iyi olduda psikolojim bozulcak valla :)

benim doktorunda hic kilo takintisi yok. kendide kilolu ya ondan herhal. son kontrolde isik hiziyla kilo aliyorum dedim, ooo evet baya almisin dedi ve guldu. rahat kadin benide strese sokmuyor.kaydirigubbakcemile3

benim doktorunda hic kilo takintisi yok. kendide kilolu ya ondan herhal. son kontrolde isik hiziyla kilo aliyorum dedim, ooo evet baya almisin dedi ve guldu. rahat kadin benide strese sokmuyor.kaydirigubbakcemile3

artık bu ay aldıgım 1 kiloyada laf yaparsa doktorumu degiştiricem benimkisi erkek hatta ben bu ay kesinlikle baska bir doktora gideyim yaa nasıl olsa dogumda bayan doktor istiyorum bursaya gidip gelmek zor oluyor inegöldede dogru duzgün bir benim doktorum var bayanı beyenmedim.bu arada doktorumda renkli ultrason yok girmek istiyorum sen girdin mi ucretleri falan nasıl ?

konudan konuya atladım ama :)

artık bu ay aldıgım 1 kiloyada laf yaparsa doktorumu degiştiricem benimkisi erkek hatta ben bu ay kesinlikle baska bir doktora gideyim yaa nasıl olsa dogumda bayan doktor istiyorum bursaya gidip gelmek zor oluyor inegöldede dogru duzgün bir benim doktorum var bayanı beyenmedim.bu arada doktorumda renkli ultrason yok girmek istiyorum sen girdin mi ucretleri falan nasıl ?

konudan konuya atladım ama :)

renkli derken detayli ultrasonu diyorsun herhalde di mi? ben bugun gidicem, 135 tl vericem. CD ve cikti da vericeklermis. bakalim ne kadar dogru. Hayirli haberlerle gelirim insallah.

şaşırdım kızlar genelde kilo almamışsınız. bizimki biraz karışık oldu ilk 3 buçuk ayda almadım hiç verdim 2 kilo. sonra son 1 ay içinde 8 kilo aldım nerdeyse. biz ikiziz farkı olurmu bilmiyorum 19. haftamızdayız ..

Canım benımde ıkızlerım olacak
17. haftamdayım hamıle kaldıgımdan bu yana
5 kilo verıp sadece 400 gr aldım.
suan ki kılom 63,400gr

kızlar bende 19 haftalık hamileyim bende şu ana kadar iki kilo aldım. hamile kaldığımda ideal kilodaydım ama doktor biraz takıntılı ilk üç ay kilo alma dedi. her aya bir veya bir buçuk kilo almak gerekiyormuş. valla bende canımın her istediğimi yesem alırdım ama doğum sonrasını düşündükçe korkunç geliyor. doğum sonrası 11 12 kilonun fazlası anneye hediye olarak kalırmış

kızlar bende 19 haftalık hamileyim bende şu ana kadar iki kilo aldım. hamile kaldığımda ideal kilodaydım ama doktor biraz takıntılı ilk üç ay kilo alma dedi. her aya bir veya bir buçuk kilo almak gerekiyormuş. valla bende canımın her istediğimi yesem alırdım ama doğum sonrasını düşündükçe korkunç geliyor. doğum sonrası 11 12 kilonun fazlası anneye hediye olarak kalırmış

canim, dogum sonrasi anneye 11 12 kilo kalmasi ne demek?:1shok: benim ilk dogumumdan geriye iki ay icinde hicbirsey kalmamisti. hatta hamile kaldigim kilonun bile altina inmistim. sonrasi bogazimi tutamadigim icin aldim. bunda ne olur bilemem.

evet canım 11 12 kilo dogumdan sonra hemen veriliyoprmus su plesenta bebek agırlkıgı rahim kan hacmi bunların hepsi asagı yukarı 10 12 kilo kadar oluyormus ve daha fazlasını alan annelerin kilo vemeleride zorlasıyormus uzmanların soylediklerine gore

ben 19 haftadayım ilk 3 ay 2 kilo verdim sora kilo almaya başladım.yani özetle 55 le hamiş kaldım şimdi 58,5 kiloyum 3,5 almışım toplamda.

ben hala hiç kilo almadım kızlarr :teytey:ama üzülmeyin eminimki hepinizden tombişimdir zaten.tabii mevcut durum itibariyla almamamda gerekiyor.doktorum inanılmaz sasırdı her gittiğimde kocaman aferim alıyorum.Adamcağız beni tombiş görünce bu kesin tostoparlak olur deedi heralde şimdi çok saskın kaydirigubbakcemile3

kızııımmm senin o memişler orjinal mi leyynnn heyttt hiç kilo almadığına göre hımm :jeyyar:

kızııımmm senin o memişler orjinal mi leyynnn heyttt hiç kilo almadığına göre hımm :jeyyar:

Ne sandın kıı silikonmu sandın :roflol: orjinal ne yazıkki şekerim anamın mirası ben 50 kiloykende memişler böleydi kaydirigubbakcemile3
Yanlız bi kere gördün resmi aklından çıkmamış haa benimkiler :roflol::roflol:KK70:esene çıkcak gibimi diyee:roflol: bebişimi emzikten kesince ameliyat olcam dr.la görüştüm sağlık sorunu olduğunu söledi zaten asırı derecede sırt ağrısı yapıyo kıııııı

moralim çok bozuldu şimdi...

19+3 üm ve tam 10 kg aldım.

hemde 2. bebeğim olucak inş....

Ne sandın kıı silikonmu sandın :roflol: orjinal ne yazıkki şekerim anamın mirası ben 50 kiloykende memişler böleydi kaydirigubbakcemile3
Yanlız bi kere gördün resmi aklından çıkmamış haa benimkiler :roflol::roflol:KK70:esene çıkcak gibimi diyee:roflol: bebişimi emzikten kesince ameliyat olcam dr.la görüştüm sağlık sorunu olduğunu söledi zaten asırı derecede sırt ağrısı yapıyo kıııııı

evet unutulcak gibi deeldi maşallahhhhhhh kaydirigubbakcemile3 aman anacım bende senden farklı deelim yane normalde de dehşetti bebişten sora uçuşa geçti bazen uçan balon hesabı beni göklere çekecek die korkuyom haaa naniknanik ameliyatı bende istiom da bi çocuk daha duşunuyom kısa zamanda onu da pırtlatim de bari kısmetse artık sezonu kapatınca yaptırırıs bişiler hemi kıs

bende 17+5günlüğüm bi 5 6 kilo aldım zaten bebek olmasada alırdım bünye hazır kilo almaya

X