Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende 16+6 60 kilo ile başladım bazen 61 oluyordum şimdi 62 200gr çok almadım demi
kızlar ben tam emin olamıyorum,doktora gittiğimde acayip kilo almış çıkıyorum moralim bozuluyo..evdeki tartıya göre 3 kilo almışım,doktordakide göre 5 kilo 57 kiloyla hamile kaldım..19.haftaya giriyorum..toplamda 10-12 kilodan fazla almak istemiyorumm(bu kadar olursa verilir hemen nasıl olsa..
51 le hamile kaldım şuan 53,5 2,5kg almışım drum heray 1,5kg normal dedi umarım çok almam
şaşırdım kızlar genelde kilo almamışsınız. bizimki biraz karışık oldu ilk 3 buçuk ayda almadım hiç verdim 2 kilo. sonra son 1 ay içinde 8 kilo aldım nerdeyse. biz ikiziz farkı olurmu bilmiyorum 19. haftamızdayız ..[/QUOTE
ayy ne güzel ikiz bebek annesi Allah sağlıklıca kucagına almayı nasip etsin senin durumun bizimkinden cok farklı tabiki bizden fazla kilo alacaksın
öğretmen bir arkadasımın ikizleri vardı oda baya bi kilo almıstı ama dogumdan sonra eski haline geri dondü cünkü iki cocuga birden bakmak kolay degil tabiki :)
Kızlar şu anda 17 haftalığım 63 gibi hamile kaldım şu an 69,5 um ben de her zamankı gibi yiyorum boyum 1.69 va kendimi çok şişko hissediyorum, ne yesem yarıyor galiba. Alışık da değiliz tabı bu duruma eskiden ne gıysem yakışırken şimdi ne giysem yakışşmıyor
Ama bunlara değer nasıl olsa doğumdan sonra veririz bu kiloları
Hepiinize doğumdan sonra tae - bo yapmanızı öneririm
17 haftalık hamileyim 55 ile başladım şuan 57 yim.bu ay dr.gittiğimde dr.muz en zayıf hastam sensin dedi.hedefim 10 kilo ile bitirmek:lepiğluşumda öle olmuştu
ben 18+4 üm 59 kiloyla başladım şu anda 63 kiloyum yani 4 kilo aldım
boyum da 1.65 yaaa çok aldım gibi geliyor esas şimdiden sonra almak lazımdı..
Allah'im tam bana gore bir konu. siz yazadurun ben en son yazicam. zira ben yazinca kimse ustune gecemiycek.kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
merhaba wannababy 2009 kasım annelerinin göbüşlerinde gördüm senin fotonu baya kilo aldım demene ragmen zayıfsın ve cok yakısmıs hamilelik :) keske benimkide seninki gibi belli olsa benimki cok nazlı hala dısarıdan bakılınca anlamıyorlar :) maşallah diyim nazar deymesin
tesekkur ederim canim. benimde ilk hamileligimde nerdeyse 6. aya kadar dogru durust belli olmamisti gobegim. hatta doguma gittigimde bile hemsire doguma geldigine eminmisin demisti.
ama bu sefer hem daha hizli kilo aliyorum hemde gobegim daha erken cikti. bende gobegimin tadini cikariyorum.kaydirigubbakcemile3
merak etme seninde yakinda cikar canim.