2009 kasım anneleri kaç kilo aldınız

kızlar ben tam emin olamıyorum,doktora gittiğimde acayip kilo almış çıkıyorum moralim bozuluyo..evdeki tartıya göre 3 kilo almışım,doktordakide göre 5 kilo:KK43: 57 kiloyla hamile kaldım..19.haftaya giriyorum..toplamda 10-12 kilodan fazla almak istemiyorumm:KK43:(bu kadar olursa verilir hemen nasıl olsa..

51 le hamile kaldım şuan 53,5 2,5kg almışım drum heray 1,5kg normal dedi umarım çok almam

bende 16+6 60 kilo ile başladım bazen 61 oluyordum şimdi 62 200gr çok almadım demi

sen ve bebegin sağlıklıysa tabiki kilo problem deil ama biz kadınlar kendimize dert yapacak seyleri arayıp buluyoruz :) cok almamıssın tabiki

kızlar ben tam emin olamıyorum,doktora gittiğimde acayip kilo almış çıkıyorum moralim bozuluyo..evdeki tartıya göre 3 kilo almışım,doktordakide göre 5 kilo:KK43: 57 kiloyla hamile kaldım..19.haftaya giriyorum..toplamda 10-12 kilodan fazla almak istemiyorumm:KK43:(bu kadar olursa verilir hemen nasıl olsa..

evdeki tartılarla doktordakinin arasında 2 kilo oynuyor gercekten sıkma canını.
hepimizin derdi 10 kilo ile hamileliği bitirmek inş. düşündüğümüz gibi olur

51 le hamile kaldım şuan 53,5 2,5kg almışım drum heray 1,5kg normal dedi umarım çok almam

boyunu bilmiyorum ama cok kilo almamıssın benim doktorum ilk 5 ay kilo alma sonra zaten alacaksın dedi dikkat ediyorum ama sonum ne olur bilmiyorum inş. az kiloyla bitiririz hamileliğimizi

şaşırdım kızlar genelde kilo almamışsınız. bizimki biraz karışık oldu ilk 3 buçuk ayda almadım hiç verdim 2 kilo. sonra son 1 ay içinde 8 kilo aldım nerdeyse. biz ikiziz farkı olurmu bilmiyorum 19. haftamızdayız ..

şaşırdım kızlar genelde kilo almamışsınız. bizimki biraz karışık oldu ilk 3 buçuk ayda almadım hiç verdim 2 kilo. sonra son 1 ay içinde 8 kilo aldım nerdeyse. biz ikiziz farkı olurmu bilmiyorum 19. haftamızdayız ..[/QUOTE

ayy ne güzel ikiz bebek annesi Allah sağlıklıca kucagına almayı nasip etsin senin durumun bizimkinden cok farklı tabiki bizden fazla kilo alacaksın

öğretmen bir arkadasımın ikizleri vardı oda baya bi kilo almıstı ama dogumdan sonra eski haline geri dondü cünkü iki cocuga birden bakmak kolay degil tabiki :)

ben 18+4 üm 59 kiloyla başladım şu anda 63 kiloyum yani 4 kilo aldım
boyum da 1.65 yaaa çok aldım gibi geliyor esas şimdiden sonra almak lazımdı..

19+4üm 60,5 le hamile kaldim.. suan 61,6yim fazla dikkatte etmiyorum ama ne yapsam alamiyorum.. hatta arada bir hamurisini cok kacirdigimda oluyor..

Kızlar şu anda 17 haftalığım 63 gibi hamile kaldım şu an 69,5 um ben de her zamankı gibi yiyorum boyum 1.69 va kendimi çok şişko hissediyorum, ne yesem yarıyor galiba. Alışık da değiliz tabı bu duruma eskiden ne gıysem yakışırken şimdi ne giysem yakışşmıyor :KK43:
Ama bunlara değer nasıl olsa doğumdan sonra veririz bu kiloları

Hepiinize doğumdan sonra tae - bo yapmanızı öneririm

17 haftalık hamileyim 55 ile başladım şuan 57 yim.bu ay dr.gittiğimde dr.muz en zayıf hastam sensin dedi.hedefim 10 kilo ile bitirmek:lepi:eek:ğluşumda öle olmuştu

Kızlar şu anda 17 haftalığım 63 gibi hamile kaldım şu an 69,5 um ben de her zamankı gibi yiyorum boyum 1.69 va kendimi çok şişko hissediyorum, ne yesem yarıyor galiba. Alışık da değiliz tabı bu duruma eskiden ne gıysem yakışırken şimdi ne giysem yakışşmıyor :KK43:
Ama bunlara değer nasıl olsa doğumdan sonra veririz bu kiloları

Hepiinize doğumdan sonra tae - bo yapmanızı öneririm

canim niye oyle diyorsun. bende cok aldim ama hic senin gibi dusunmuyorum. aksine ne giysem sanki daha bi yakisiyo simdi. dunyanin en guzel olayini, Rabbim'in lutfunu yasiyoruz. hic takmiyorum aldigim kilolarimi. cok bekledim bu bebegimi. sonrasinda azimle hepsini veririz insallah.

17 haftalık hamileyim 55 ile başladım şuan 57 yim.bu ay dr.gittiğimde dr.muz en zayıf hastam sensin dedi.hedefim 10 kilo ile bitirmek:lepi:eek:ğluşumda öle olmuştu

:) ne güzel ikinci bebek birde Allah sağlıklıca kucagına almayı nasip etsin canım

ben 18+4 üm 59 kiloyla başladım şu anda 63 kiloyum yani 4 kilo aldım
boyum da 1.65 yaaa çok aldım gibi geliyor esas şimdiden sonra almak lazımdı..

cok deil canım moralini bozma dikkat et sadece hamur işine
sağlıklı olun bebeginde sende gerisini zaten veririz

Allah'im tam bana gore bir konu. siz yazadurun ben en son yazicam. zira ben yazinca kimse ustune gecemiycek.kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

merhaba wannababy 2009 kasım annelerinin göbüşlerinde gördüm senin fotonu baya kilo aldım demene ragmen zayıfsın ve cok yakısmıs hamilelik :) keske benimkide seninki gibi belli olsa benimki cok nazlı hala dısarıdan bakılınca anlamıyorlar :KK43: :) maşallah diyim nazar deymesin

merhaba, ben 16+3 günlük hamileyim 57 kg ile başladım şimdi 59,5 kg'ım. boyum 1.55.
ben de çok kilo almak istemiyorum ama 2 gün önce bir arkadaşla konuştuk. o da benim kilolarımda başlamış, toplamda 6 kilo almış. çocuğu 2,700 kg doğmuş ve sağlıklıymış. ama doğumdan sonra kalsiyum eksikliğinden kendisinin dişlerinin yarısı kırılmış, B vitamini eksikliğinden tedavi görmüş vs.
bence dengede tutmak lazım kiloyu.

kızlar bende 17+2 yim.bende 64 ile başladım şu an 65 kiloyum.umarım sonuna kadar da çok kilo almam.

merhaba wannababy 2009 kasım annelerinin göbüşlerinde gördüm senin fotonu baya kilo aldım demene ragmen zayıfsın ve cok yakısmıs hamilelik :) keske benimkide seninki gibi belli olsa benimki cok nazlı hala dısarıdan bakılınca anlamıyorlar :KK43: :) maşallah diyim nazar deymesin

tesekkur ederim canim. benimde ilk hamileligimde nerdeyse 6. aya kadar dogru durust belli olmamisti gobegim. hatta doguma gittigimde bile hemsire doguma geldigine eminmisin demisti.

ama bu sefer hem daha hizli kilo aliyorum hemde gobegim daha erken cikti. bende gobegimin tadini cikariyorum.kaydirigubbakcemile3

merak etme seninde yakinda cikar canim.

tesekkur ederim canim. benimde ilk hamileligimde nerdeyse 6. aya kadar dogru durust belli olmamisti gobegim. hatta doguma gittigimde bile hemsire doguma geldigine eminmisin demisti.

ama bu sefer hem daha hizli kilo aliyorum hemde gobegim daha erken cikti. bende gobegimin tadini cikariyorum.kaydirigubbakcemile3

merak etme seninde yakinda cikar canim.

maaşallah 2.bebek ne güzel ben ilk bebegin sanıyordum Allah 2 sinide bağışlasın canım

X