2009 Kasim anneleri hadi Safak sayalim..

ayse_on

canim kizim..
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2008
1.830
0
Kizlar yolu yariladik artik.. safak saymaya ne dersiniz.. bebislerimiz hayirlisiyla saglikla kucaklarimiza aliriz insallah..
meleklerinize kavusmaniza kac gün kaldi?

aaaaaaaaaaaaaa nası bilcem ben onu 17 hafta 3 gün kaldııı

şafak 129 gün allahım göster o günleri.:Saruboceq:eşimin arkadaşının karısı doğum yaptı nasıl bir mutluluktur ya

ay benim şafak kaç acaba
nası hesaplayacam ben şimdi kafamçokkarıştı
hem benimki normal doğum da olmayacak sezeryan olacak bu durumda nası hesap yapmam lazım anam biri bana bi el atsın

Allah'ın izniyle SAT a göre 123 gün

100 den 99 a düşünce partimi yapsak ne???

daha çok var göz açıp kapayıncaya kadar geçsee ne gzl olurdu ama herşeyin bi zamanı var iştee

127 gün var dahaaa hayırlısı belkimdaha erken gelir oğlum bellimi olurr

kizlar bizim tickerde yaziyor kac gün kaldigi.. bizlere yakinsiniz zaten ona göre hesaplayabilirsiniz sanirim.. kac gün kaldigini..

kizlar bi tek benmiyim safak sayan:umursamaz:

bugün itibariyle muhtemelen 124gün kalditabi hic belli olmaz ne zaman gelicekleri.

bende varım gün sayanlardan şimdi 18+5 günlüğüm kaldı geride 122 gün çok heycanlıyım hafta olarak sayınca çok geliyodu ama böyle gün olarak bakınca o kadarda çok yok gibi geldi :) siz hazırlıklar için bişeyler yaptınız mı..ben daha hiç bişey yamasım.

pardon ya benim 129 günüm varmış. internetten hesaplayıcılara baktım eğer denilen günde doğarsa kızım kurban bayramının 2. gününe denk geliyo ama kısmet tabiki.:ecrin_bebek:

kizlar 40 hafta 280gün yapiyor.. kardelen daha 19ncu haftadasin daha cok olmasi lazim bidaha bi hesapla bacim.. 19 kere 7 133 gün 280 den 133 cikar 147 gün yapiyor:1rolleyes:

doğru söylüyosun yanlış hesap yapmışım heycandan ayyy bayada varmış benim yaa oofff..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…