Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende 19+3 günlük hamileyim kızım olucak inş. adına bi türlü karar veremedim tuanna mı olsun yoksa lavinya mı olsun diye benim gönlüm lavinya'dan yana aslında ama yinede kararsızım siz ne düşünüyosunuz arkadaşlar.
eevt biliyorum bu şarkıyı feridun düzağaç söylüyo bayılıyorum o şarkıya valla yorumun için çok tşk ederim bazıları o ne biçim isim yokma diyo moralim bozuluyo du. hem ben çokta duyamdım bu ismi hatta hiç duyamdım hayatımda adı lavinya olan birini baya farklı olsun istiyodum bu süper.
bu isim hala kulağıma hoş geliyo ama düşündüm bu ismi kızıma koymaktan vazgeçtim çünkü sitede okudum mutlaka kuranı kerimde gçen ismi koyun diyodu bende hep öyle düşünüyodum zaten 1. kuranı kerimde geçsin 2. sahabe ismi olsun ki adıyla yaşaın diye 3. de biraz daha farklı olmasıydı şimdi buldum bu ismide saydığım bütün özelliklerede uyuyo ama yine 3 isim arasında kararsızım 1. RUMEYSA 2. SÜMEYRA 3. İKRANUR (Sadece bu sahabe ismi değil) sence bu isimler nasıl
kızlarrrr benim de bir oğluşum olcak:) babasıyla birlikte düşündük taşındık mustafa kemal olsun dedik anlamı önemli bizim için, ama bana uzun geliyor tam da emin değilim, eğer 10 kasıma denk gelirse doğum kesin ama annem de tarık nasıl dedi babamızın adı da t harfi ile başlıyor, kız olsaydı benm adımın baş harfyle başlayan bir ad bulacaktık bana hoş bir fikir gibi geldi: moda isimlerden istemiyorum ben daha klasik isim seviyorum:) sizce hangisi güzel?