2009 Haziranda gelin oluyorum diyenler hadi sohbete!!!

tüh bende 2008 haziranda gelin olmustum 1 seneyle kaçırdıkdelikafadulden

kızlar bu h.sonu mobilyalarımızı aldık ve balayı için rezervasyon yaptırdık hihoyyyt yavaş yavaş hallolcak herhalde, kara gözükmeye başladı sanki

kızlar bu h.sonu mobilyalarımızı aldık ve balayı için rezervasyon yaptırdık hihoyyyt yavaş yavaş hallolcak herhalde, kara gözükmeye başladı sanki

hayırlı olsun canım..Allah agız tadıyla oturmayı nasıp etsın ınsallah.. gunler su gıbı akıp gecıyo ıste dugununede baya az kalmıs... hayırlı olsun a.s.

hayırlı olsun canım..Allah agız tadıyla oturmayı nasıp etsın ınsallah.. gunler su gıbı akıp gecıyo ıste dugununede baya az kalmıs... hayırlı olsun a.s.

Amin canım, teşekkür ederim... Günler akıp geçiyorda sanki hiç bu 2 ay geçmeyecekmiş gibi geliyor nedense, geçtiğini görebilcekmiyim acaba :CüvCüv:

anaaa şimdi gördüm bu topiği benim düğünüm 30 mayıs ve 2 haziranda. (nişanlım işten fazla izin alamayacağı için balayını da düşünerek 2. düğünü hafta içi yapıcaz ama olsun bakalım dimi) bende katılayım aranıza olur mu? yerimseniben

zaman yaklaştıkça benim gibi agresifleşme stres durumu oldumu sizlerdede yaa

aslında rahattım da dün evlilik hazırlığı bölümüne o kadar çok takıldım ki bana bi sinir stres bastıkaydirigubbakcemile3 ama şimdi iyiyim geçti. nişanda çok panik yaptım da ne oldu herşey olacağına varıyo aslında. hayatımızın en güzel zamanları zehir etmemeliyiz kızlar. tadını çıkarmalıyız. ben panik bi insanım,devamlı kendimi motive ediyorum umarım işe yarar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…