- Konu Sahibi naz&pxixtxixrcxixk
-
vitamın mı???bız sadece devıt3 kullnyoz..29 hazıan dogumlu..gecen ay 6 kıloydu..boyuda 61 cm..kontrole bu hafta gtcez bakalım ne kadar olmuş
maşallah tüm bebeklere ,Allah nazarlardan korusun..
benim bebeğim 36+6da 2880 gr doğdu.
1.ay 3900 gr 53 cm
2.ay 5788 gr 57 cm
3.ay 7400 gr 62 cm
4. ay 8574 gr 66 cm..
bu topiki yeni gördüm nazancım yaa:)
bizde şimdilik devit 3 kullanıyorz dr demir damlasını 6. ayda kan tahlili yapıcam gerekli olursa yazıcam dedi..
kızlar rota aşısından bahsetmişsiniz ben rotarix'i 120 ye aldım.eczaneniz ecza deposundan aldığı fiyata verebilir bence konuşun yada direk ecza depolarına bakın.
16 haziran doğumlu benimde kuzumm 8.100gr olmuş 65,5cmde boyumaşallah bütün bebeklerimize
2 tanede dişimiz çıktı sormayın yavrum çok çekiyor mızıl mızıl oldu uykularımız bölük pörçük bağırarak kalkıyor herhaalde dişten diyorum
anammmmmmmmmmmmm zaten böle bi topik varmış görmemişim kusura bakma nazcım bende bilgimi paylaşim barim benim cigerim 1 700 gr ve 41 cm dogdu :)) en küçük bebişiniz bu arada şuanda ise 5 750 gr 4 ay 13 güünlük rabbim saglık sıhhat versin bebelerimize nazarlardan saklasın
kızlar biz niye geride kaldık ben bugün bebeğimi tkrr kontrol ettirdim 7750 gr 65 cm 41 baş çevresi..Ayrıca yağızda çok ilginç şeyler oluyor 8 adet diş çıkarmak üzere evet inanması çok güç ama bu doğru..gülmeliyim ağlamalı?
mrb canım,
topiğimize hoş geldin....
maşallah tosunuma ne güzel kilolar almış, bizim Ahmette kilolu ama doğum kilosuda vardı bizim sıpanın, sen tek sütünle besliyodun di mi??
maşallah hayırlı olsun dişleriniz...o dişlerle güzel güzel mamalar yer inşallah kuzucuk..
saol tatlım inşallah darısı tüm bebişlere olsun inşallah
ne kusuru canım, önemli olan bebişlerimizin güzel bilgilerini paylaşmak...maşallah size ya fındık kurdunu cocaman yapmışsın!!!
oooo maşallahhh maşallahhalkisalkisalkis nasıl oldu birden 8 diş, ne yaptınız çocuğa pırtladı tüm dişleri:uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?