- 11 Şubat 2008
- 11.270
- 1.279
- 223
- Konu Sahibi naz&pxixtxixrcxixk
-
menzil gülü d3 ü doktorlar 1 yaşına kadar verilmesini öneriyor....
ben veriyorum vericemdeee
en azından alamadığı vitamini ordan desteklerrr
benım balım 3580 dogdu 3280 e dustu..şimdi 1 ay 5 gunluk 4660 olmş dun tartıldık..devıt3 ve gaz için sab kullıyoz..annda cıkarıo gazı..aklınzda olsun..tammn btkısel..pfızerın..bidee ılık suya kımyon gaza cok ii..rezene cayımız var bıde..allha sukur usg temi ama sag kulakta duyma azlıgı var.dun belli oldu..çok üzgunummm inş duzelirrr..:gitme:
Kizlar merhaba, bu topigi yeni kesfettim:)
Benim oglumu biliyorsunuz ilk dogan haziran bebegiydi. 2115 gr , 44 cm di dogdugunda. Allaha sukur gelisimi iyi bebegimizin. Yenidogan sariligi oldu ve ilk zaman hep sagarak verdim sutumu sonra biberona alisti ve tekrar gogsume dondurmem biraz ugrastirdi bizi.
ikinci dr. kontrolumuzde sariligi hala devam ediyordu, meger anne sutu sariligi olmus. Dr. iki gun mama vermemi ve anne sutunu kesmemizi soyledi. Iki gun mama ile besledik ve cok sukur sarilik degeri hemen dustu. Mama verdigim bu iki gun sutumu sagdim ama sagmak icin 6 saat bekledim, goguslerim iyice dolsun oyle sagarim demistim fakat bu seferde sutum cok cok azaldi. Bir daha normale donmez diye cok korkmustum ama Allaha sukur normale dondu. Normale donmesi icin bebegimi sik sik emzirdim ve fenugreek tabletleri yuttum.
Dogdugunun 3.gunu hepatit B asisinin ilk dozu vuruldu. Ikinci dr. ziyaretimizdede ilk asilarini oldu. Bir dahaki asilarimiz 4. ayinda insallah. Simdi neredeyse 3 ay bitiyor ve kilosu 5500 gr. ve boyu 56 cm. Maasallah oglumuza...Sekiz aylik dogdugu icin aslinda iki ayimiz bitiyor normalde.
Sizlerin bebislerinede maasallah, hepsi cok guzel buyuyorlar, Allah uzuntulerini gostermesin hicbirimize...
Kizlar bebeklere D vitamini verilmesi sartmi? Bizim doktorumuz boyle birseyden bahsetmedi bize? Ama okudugum kadariyla yenidogan bebeklere D vitamini veriliyormus.
maşallah oğluna canım ne güzel büyümüş, Allah nazarlardan saklasın.
Sana iki sorum var; biri bizimkide sarılık ve hala sarı teni ama hiç bir doktor ölçülmesine gerek görmedi, fizyolojik ve anne sütünden dediler. 90 gün bebeklerin teninde sarılık kalması normal dediler. Ya o zamana kadar geçmezse diye endişeleniyorum ben de. Mama verince hemen geçtimi şimdi sarılığı, ben de doktora sorup öle m,i yapsam??
İkincisi fenugreek süt artırıcı bi ilaç mı??
Şimdiden sağol...
pıtırcık canım maşallah oğluşuna kocaman olmuş allah nazardan saklasın
slm arkadaslar bende yeni uye oldum..yanliz bir turlu rumuz kabul etmeyen site var rumuzunu bir anda kabul etti..caresiz onunla uye oldum =) guldugunuzu tahmin edebiliyorum hehe=)bende haziran annesiyim...oglum taha bera 3 haziranda dogdu ....kabul ederseniz bizde artik burda olmak istiyoruz....
slm arkadaslar bende yeni uye oldum..yanliz bir turlu rumuz kabul etmeyen site var rumuzunu bir anda kabul etti..caresiz onunla uye oldum =) guldugunuzu tahmin edebiliyorum hehe=)bende haziran annesiyim...oglum taha bera 3 haziranda dogdu ....kabul ederseniz bizde artik burda olmak istiyoruz....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?