2009 haziran annişlerinin göbek şovu

30+5 sağ sol yapalım dedik büyütmüşmüyüm göbüşüüüü anam bana hala büyümemiş gibi geliyo zorlanmasam göbek yok sankiii

[/url][/IMG]

[/url][/IMG]

ne bilim emelcim heerkes küçük diyoyaaa etkileniyom sanırım banada küçük geliyoo büyümüş diyosan çok sevindimmm a.s.

ay semosum göbişin çook tatlıııı ama en tatlısıda içindekiii :)
takma kafana bebegının kılosu cok güzel ay dogumlara az kaldıı.benımkı hala tersmış bu ay döndü döndü dönmezse sezeryan dıyo dokorum

saol alhancımmm büyütttük bi şekilde benim oğlum döndü ay olcak nerdeyse seninki de döner inşallahhhh bi an önce dönsün yeri kalmıyo artıkkk öle büyük hareketlerreeee

hıc sorma canım yaa bu ayın 2 sınde dr randevumuz var bakalım ne dıyecek dr amcamız?eee cagatayın hazırlıkları bıttımı annesı?ben hala cantamı hazırlayacam ne uyuşuğum yaaa

canım beşik şifonyer kaldı evle ilgilide bi kaç eksik var boya falan bitiyo mayısa ta bitcek inşallah ama kıyafetleri tamam sadeceeee

saol vildancım ne bilim insanlar davul gibi olsun istiyolar sanırımmmm hep küçük dediklerinden bende küçük diyorummmm

kız semoş hiç de küçük değil göbüşün maşşallah ben ce
benimki de seninki kadar asıl benimki küçük senin yanında ne de olsa aramızda 3 hafta var dimi

semoşum kıs maşallah hiçte küçük bi göbek değil maşallah
daha ne kadar büyücekki kocaman ommuş annesii

maşallah canım tatlı göbüşüne

saol canımmm a.s.

kız semoş hiç de küçük değil göbüşün maşşallah ben ce
benimki de seninki kadar asıl benimki küçük senin yanında ne de olsa aramızda 3 hafta var dimi

tamam tamam büyük benim göbüşümmm kocamannn yaşasınnnnnnnnalkisalkisalkis saol sibelimmm:sm_cool:
masallah semacim gobusune
buyumus gobusun canim
oglunada masallahh annesiii

saol özlemcimmmmmmm sanada maşallah teysemizzzzzzzzzz Şeniz
semoşum kıs maşallah hiçte küçük bi göbek değil maşallah
daha ne kadar büyücekki kocaman ommuş annesii

ya nebilem koca karılar kafamı yediler küçük diyeeee bakkal ayrı manav ayrı hahahahaha bende ok ok deyip geçiyommm:CüvCüv: dimii büyük benim göbüşümmm daha da büyücek allah nasip ederseeee

saol saadetimmmm seninkini de özledikk epeydir eklemedin bekleriz kuzumm:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…