2009 haziran annişlerinin göbek şovu

semacım maşallah koca göbekli olmuşun çokta güzel olmuşsun allahım sizi korusun

ulen hem göbeen kocaman hem de füzelerin yavrummm yerim ben senin göbüşü de bebişide maşallah büyütmüşün damadımı
kız sema 2 gündür net yok benim bilgisayara format atıldı kafayı yidim haaaa :))
ii gecenin körüde olsa gördüm rahatladım oh beee:))
:

semacım maşallah koca göbekli olmuşun çokta güzel olmuşsun allahım sizi korusun

saol havvacımmmm yakıştı hamişlik bana bende kendimi böle daha güzel hissediyorummmm eee ne de olsa yaradılışımızın özü bu:CüvCüv:

hehe öleler kuzum özel yerde büyütüyom ben onlarııııı hahahahahaha bilmem oğluşum büyümüşmü çelişkili ifadeler kullanıyo drlar ama sağlığımız yerinde şükür saolll narenimmm dünürümm benimmm

saadet kuzum ne tatlı olmuşsunnn maşallah sübhanallahhhh a.s. buyrun bizden sizeee

cok tatlısınız kuşummmm maşallah göbişin almış başını gidiyor :) nazar:

Semacim, Saadetcim masallah göbüslere, bebislere...

saddet çok şeker olmuşsun görmeyeli bayaaaa da büyümüş prenses

saadet kuzum ne tatlı olmuşsunnn maşallah sübhanallahhhh a.s. buyrun bizden sizeee

saadetcim kizinada sanada masallahh canm
cok tatli olmussunuz

tşkr ederiz sizler daha tatlısınızzz arkadaşlarımmm hepinizi ayrı ayrı öptükkk Şeniz

bizde gobuslere ozendikk
bakin bakalim teyzoslarr

kocisle gezmeye giderken bahcemizde cektirdik bu fotomuzu

buda herzamanki kosemiz:roflol:

ayyyyyyyyyyy özlemcim kocaman top gibi sivri bi göbiş çok tatlı ama :)))))))) masallahhhhhhhhh

maşallah özlemm top gibi
ikinizde çok tatlısınız canımm

Özlem epeyi büyümüs göbüsün de bebisini de.. Masallah...

saadetcim özlemcim göbüşler maşşalah almış başını gidiyor allah nazardan saklasın çok talısınız.

ayyyyyyyyyyy özlemcim kocaman top gibi sivri bi göbiş çok tatlı ama :)))))))) masallahhhhhhhhh

özlem bu nasıl sivri bir göbüş böyleee
maşallahhh çok şekersinizzz

coook tskler kizlarra.s.a.s.a.s.
evet gobusum cook sivri ama yukardaydi simdi assagi inmeye basladi..:uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…