2009 haziran annişlerinin göbek şovu

yasemincim umarım ismini dogru hatırlıyorumdur büyümezmisiniz ya cok tatlı olmuşsun canım maşallah sana ve zeynep'ine

o rahimin yapısıyla ilgili canım benimkide aysenin (kullakları cınlasın) agzımdan cıkacak gibi duruyor cok yukarıda :))))

abisis maşallah canım fıstık gibisinizz sende zeynepte çok yakışmışşş hamişlikk kocaman olmuş göbüşşş ooffff offff deniz ısınmıştır tabi ordaaaa bana da 5 dk deniz ama nerdeeee buz gibi esiyo oralar

abisiciimmm maşallah canımbenimm kız ne tatlı olmuş o göbiş öölee Allahımesirgesin tatlışım korkma doğurmazsın kızz ağzından yel alsınn deliiisırnaşık şey benimde nareninki gibi valla çok havadaa uçuyo çocukkk herkesin farklı tatlışım bugün hastanede bir kız gördüm bizle aynı haftada hamile olduğunu söyleyince anladık düşünsene o yüzden keyfine bak bunları sıkıntı etme emii tatlışşşşş kaydirigubbakcemile5

vildancım maşallah sana ve göbüşeeeeee allahım nazarlardan saklasınnnn ama bidahaki pozu yandan isterizzzz a.s.

vildancım maşallah sana ve göbüşeeeeee allahım nazarlardan saklasınnnn ama bidahaki pozu yandan isterizzzz a.s.

tamam canım aslında kardeşime çektirmiştim ama güzel çekememiş bir şey anlaşılmıyor.Ben yine kendim yatak odasının aynasında çekerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…