2009 haziran annişlerinin göbek şovu

sibelcim maşallah taş gibisin taş kim der 2nciye hamiş diye allahım nazarlardan saklasın

ay ayy şımartmayın kızlar
inşallah sizlerde 2. hamişliğinizde daha güzel olacaksınız bakın ben ilkinde 17 almıştım şimdi sadece 8 kilo var herhalde 10 kilo toplamla bitiririm

neyse çok teşekkürler
bu arada sizlerde kendinizi abarttığınız kadar yoksunuz
narenim sana da teşekkür ederim tatlım fotonun boyutunu düzelttiğin için

Sibelim yerim ben senin göbişinide içindekinideee çok tatlısın maşalllahhhhh

semoş maşhh canı göübüşünede oğluşunada.sibelcim bende ikinciye hamişim ama senin maşhh ın var.. ben daha şimdiden 16 kilo aldım bile(sen iyisn maşhh:))

İNANAMIYORUMM KIZLR YA BENDE 29 OLCAM KISMETSE PZARTESİ AMA BENIM GÖBİŞ HİÇ YOKK SİZİNKİLER MASLLAH ÇOK BÜYÜMÜŞŞŞ..HAMILE OLDUMU BİLE ANLMIYOLARR..senağlama

anammmmm o neeeee:1shok::1shok::1shok: narenim doğuruyonmu kuzum gelinimi tütütütütüttü maşallah sübhanallah allahım nazarlardan saklasınnnnn

çok yakışmış elbisen öpesim geldi du bi tane gül yanaklarından bi tanede güzel kızım için yolluyorummŞenizŞeniz

maş kızınaaa kocaman olmuşşş vallahiii baya büyük göbüşünnn
cicinide iyi günlerde gy fıstık

hahaha ilahi sema sadece göbek var ondan öle duruyor :)) tesekkür ederim dünürüm du bende seni öpeyim komacan mujukkkkkksssss

Son düzenleme:
naren seninki hiç sıkılmaz içerde ohhh yeri geniş yayıla yayıla yatar yaaa benim göbüşüm hakkaten küçük kaldı heeeeeee sadece göbek olanı görmesek yutturcan heee ii bakıyosun bal gibi de gelinimeee

sen de benim tosun damada ii bakıon haksızlık etme kuşummmm

yeri bolda ondan mı tekmelio anneyi cadıııı:)

hehe sanırım ondan kuzu benimki sıkıldı artık dün acıdan kıvrandım resmen yer değiştirdi bi de üstüne gerindi ölüyom sandımmm

kız naren ne güzel bir göbişş bu bööleee maşallah mişine canım benimmm banada herkes ikizmi diyo çıldırıciiimmmdelikafadulden ayy artık çok büyüdü göbişler dimi yaa bende buraya geldim yaa babmın karşısına çıkamıyom bitürlü yaa ilk defa bööle görüyolar yaa çok utandıımmm

anammmmmm göbüşe bak maşallah dondurmalar yaramış kuzum öperim göbüşünü ve çileğini.allah nazardan saklasın Narenim

Son düzenleme:
ÇıLEĞıN GÜZEL ANNESı
neden kendine haksızlık ediyorsun
maşallah göbüşe ne güzel büyütmüşsün kızımızı
öpüldünüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…