2009 haziran annişlerinin göbek şovu

yasemincim umarım ismini dogru hatırlıyorumdur büyümezmisiniz ya cok tatlı olmuşsun canım maşallah sana ve zeynep'ine :nazar::nazar::nazar::nazar:

o rahimin yapısıyla ilgili canım benimkide aysenin (kullakları cınlasın) agzımdan cıkacak gibi duruyor cok yukarıda :))))

abisis maşallah canım fıstık gibisinizz sende zeynepte çok yakışmışşş hamişlikk kocaman olmuş göbüşşş ooffff offff deniz ısınmıştır tabi ordaaaa bana da 5 dk deniz ama nerdeeee buz gibi esiyo oralar

abisiciimmm maşallah canımbenimm kız ne tatlı olmuş o göbiş öölee Allahımesirgesin tatlışım korkma doğurmazsın kızz ağzından yel alsınn deliiisırnaşık şey benimde nareninki gibi valla çok havadaa uçuyo çocukkk:eek: herkesin farklı tatlışım bugün hastanede bir kız gördüm bizle aynı haftada hamile olduğunu söyleyince anladık düşünsene o yüzden keyfine bak bunları sıkıntı etme emii tatlışşşşş kaydirigubbakcemile5

[
olumveben035.jpg

en son halimiz akşam çekildi.

vildancım maşallah sana ve göbüşeeeeee allahım nazarlardan saklasınnnn :nazar: ama bidahaki pozu yandan isterizzzz a.s.

vildancım maşallah sana ve göbüşeeeeee allahım nazarlardan saklasınnnn :nazar: ama bidahaki pozu yandan isterizzzz a.s.

tamam canım aslında kardeşime çektirmiştim ama güzel çekememiş bir şey anlaşılmıyor.Ben yine kendim yatak odasının aynasında çekerim.

X