2009 haziran annişlerinin göbek şovu

saol ayşecim senin ki de çok tatlı albümden baktım maşallahın varrrrr

semosummm
canim ne guzel gobus o oleeeee
masallah cagatayada sanada..
allah nazarlardan saklasin
pembeleride giymissin. mavi giy maviiiiiii:teytey:
bende artik mavi giyiyorum sacimada mavi bant ....:sm_cool:

mavi renk de fazla bişeyim yoktur ki yazlıklarımda var artık yaza oğluşumla takım giyinirik hehe

saol özlemim ya büyütüyoz işte ama hala bana göbüşün çok küçük diyolar çıldırcam daha 2.5 ay büyücek :jeyyar:

banada doguma kac gun var karnin cok buyuk diyorlar....
sen bunu fazla tasiyamazsin diyorlar
vucuduma gore gercekten buyuk duruyor ama bende su ikizi dogmusum
annemin suyu cok fazlaymis sanirim benimde oyle
senin gobusunde kararinda..daha hizli buyumeye yeni basliyor

kız yerim ben senin göbeğini yaaaa:)
bu arada füzelerde ben burdayım die bagırıyor:) hey maşallah sana ve cagatayıma

Semoşşşş yerim senin o göbüşünüüü ve bebişiniiiiiiiiii maşallahhhhh

maş....... semoşşşş göbüşüneee
büyümüş tatlımmm daha ne kadar büyüycekk takma öle diyenleriiiii sen
tekrar

saolun bıdıklarımmm büyütüyoz işte bakalım çıkıncada böle kolaycana büyütebilcekmiyizzz

kız senin o göbişi tutuşunu yiyim semoooo ne tatlı göbik o öyle deliii Allahım esirgesin yavrucukkk çağatayımısıda senide pembişimmm

saolun bıdıklarımmm büyütüyoz işte bakalım çıkıncada böle kolaycana büyütebilcekmiyizzz

allah bi kolaylığını verir inş şimdi onlar allahın yardımıyla büyüyo doğuncada bizim yardımımızla büyüyecekler sağlıklı hayırlı evlat olsunlarda gerisi mühim değil sağlıkla dünyaya gelen her insan büyüyo inş bizim bakmamızda kolay olur allah büyüktür

anaam siboş maşallah kız zapzayıfsın haa negüzelll canım sadece bebişin görünüyooo çok tatlıı Allahım esirgesin canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…