bende salı gitcem dr salı günü için cagırdı bakalım sadece keseyi görürüz herhalde cünkü kalp atışı için erken olmuş olacak am inşallah onuda görürüz ya inşallahhhhhh
narencim inşallah kalbinide görürsün miniğinin, bende cuma günü gidicem tam 6 haftalık oluyoruz bakalım görebilcez mi kalbini minik tosbaanın:))
CNM bulantılar yedıncı haftada basladı benım o zamana kadar hıcbısey yoktu
evet 7-8. haftaları bulantısız atlatırsak gerisi kolay gelir..
ama bulantı olsada herşet minikler içinn, Allahım sağlıklısını versin hepimize..
kızlar ibrahim saraçoğlu da bu konu da hamile kadınların maydonoz nane adaçayı fındık fıstık çekirdek (bütün çekşrsek çeşitleri)ve de badem yememelerini önerdi çünkü bünlar düşük riskini arttırıyomuş not düşim dedim keyifli hamişlikler
amannnnnıııınn :1no2:
ben kahvaltıda maydanozları peynir gibi yerimm, akşamları muhakkak fındık, fıstık ve ceviz yerim magnezyum kaynağı oldukları içiinnn..
badem sindirim sistemini güçlendiriyormuş onun için tüketiyordummbenneyaptımki
aay bunu bir araştırayım beeen, çok merak ettim şimdi..
inşallah kalp atışını duyarsınız duymayanlar benim kaybettiğim bebeğimin kalbi 3.5 ay tıkır tıkır attı son kontrolde atmıyodu dr simdi önlem için asprin ve b12 vitamini verdi inşallah yasamam bidaha ama umudumda umutsuzluğumda esit
umutsuzluk yapma bencee..
bende 24 haftalıkkaybettim bebeğimi pat diye suyum geldi, ve rahim açıldı doğdu bebeğim.
kalbide atıyordu doğana kadar ama doğunca yaşamadı..
bunlar kötü zamanlardı geldi geçti, artık yeni sayfaları açtıık..
kıslar ben kalp atışı keseyi gördüm dr dediki suan bi sorun yok 5 hafta sonra ikli test için gel ama için rahat etmezse yine gel bakalım dedi şimdi sebeyza da öle yazınca yine her hafta gitsemmi kontrole siz kalp atışını duyduktan sonra gitcekmisiniz devamlıı??
ben geçen seferde 2 haftada bir gidiyordum kontrole. herhalde yine öyle olacak.
ayda iki kere normal bence, yinede bir dr'una danışırsın canım..