Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım neden korkuyorsun herkesin başında bu bulantılar telaş edecek bişey yok yapma nolur bunu kendine sakin olmaya calış yat uyumaya calış
eşinide arayıp onuda telaş etme
narencim sana bişe sorcam midem bulanıyodu ya şimdi kustum geldim çok afedersin sorcak kimsem yok kocişde yok ya sonuna doğru iice simsiyah geldi sanki arada kan da vardı zorlandım çok ondan mı dır yoksa allah korusun bişe mi vardır oksa ketçap yemiştim ondan kaynaklanabilirmi tamda çözemedim miden bulanmazsa bi ceavp yazsan veya kızlar bişe olurmu ya çok korkuyorummmm
canım tam okumadın heralde kan gibi bişe geldi acaba boğazım zorlandı da ondan mı yoksa midemden mi ya da ketçap mıdır çözemedim ondan korktum yoksa hep çıkarıyom ondan değillll
bugün ne yemiştin canım onlar dokunmuş olabilir telaş etme nolursun yani pek büyütülecek bişey göremiyorum hem sen demiomusun kusuyorum die demekki tahriş olmuş boğazın yada yemek borun canım telaşlanma nolur
bişe olmaz dimi bebişime ondan korktum midem de şimdi acayip yanıyooo iinşallah bişe olmaz bazen boğazımdan zorlanınca tükrüğümle beraeber azıcık gelirdi ama bu sefer biraz yoğunduuuu korktum çok ellerim titriyo hala napcamı bilemedim ki kimsede yok offff
canım vajinalden kan gelmedikçe hiç bişiycik olmaz bebişine sen gönlünü ferah tut emi
ah kuzum kıyamam ya ne kadar telaşlısın yahu
emi sema ne diim sana canım ya mühim deil bu gibi şeyler bişey olmaz tamm mı hadi dinlen sen artık sakinleş aaa
stres daha cok zararlı bebişine emin ol bundan
saol cicim çok sağol telaşlı değilde yalnızım ya destek olan akıl veren kimse yok ondan korkum telaşım siz de olmasanız napardım bilmemmmm yok alttan bişe yok sanırım boğazımdan geldi zorlanıncaaaaa neyse sağolun sizinde midenizi kaldırdımmm belkide ketçaptı acılıydı ondan yandı midem sanırım saol cicim tekrar
kızzlar nolun cevap yaızn yoksa kocamı arıcam acile falan götürsünn
atlattım cicim tekrar tekrar yazmıyımmmm sağol ilgineene oldu tatlım sorunun nedir sakin ol ve yaz
kızlar ayse arkadasımızın basına gelen benim başımada geldi gögsümden süt geldi banyodayken ilginç değil mi ya ama cok az bembeyaz değildi hafif sarımsıydı
:teytey:günaydın kızlar :teytey:akşam muhabbet koyuymuş tabi şimdi uyursunuz. ben de 1 gibi yattım ama erkenden uyandım bugün açılışı ben yapıyım.
canım iyi misin şimdi :teselli:atlattım cicim tekrar tekrar yazmıyımmmm sağol ilginee
günaydııııınn..
herkese güzel bir pazar diliyorumm..
bebişler annişler iyiler di mii??
semacım çok geçmiş olsun, inşallah birdaha korkutmaz seni bu bulantıların..
narencim kolay gelsin canımm.
ayşecik, semacım(kızı beyza olan:)), olympoos günaydıın sizlerede...[/mrb canım sana da iyi pazarlar nasılsın