- 26 Ekim 2008
- 354
- 0
nora bazen yardım almak ıstıyorum ınan...sabıha paktunaya goturmeyı dusundum ancak cok ılgısız oldugunu reklamındakı gıbı olmadıgını soyluyorlar....ama gucum kalmadı ınan....eşimde bende öğretmeniz öğleden sonra boşuz...geldıkten sonra 6 -7 saat bakmamız gerekıyor sonra uyuyor...ama canımıza okuyor.....bazen eşime cok moralim bozuluyor....pazartesi-salı çarşamba-perşembe-cumartesı beyfendının aktıvıtelerı var...benımse sadece cuma gunu.....cocuga bakmak ezıyet halıne geldı artık...dokunmaya bırseyıne dokunmaya korkuyorum....mesela dun oyun hamurlarını ıstedı verdım...kapakları acık onunde duruyordu...oyun hamuruna parmagımla bastırdım...sen mısın yapan kendını yerlerden yerlere atttısaatlerce agladı avutamadım....bugun sımdı halamlardan geldım...sehpanın ustnde renklı renklı taslar vardı..oynasın dıye halının ustune aldım bı kac tane...senmısın alan yıne kendını ordan oraya attı saatlerce agladı...bende esıme surat yaptım...cemıyete gıtmıycek cocugu dısarda gezdırıyor sımdı...valla herseyın en ıyısını yapmaya calıstım ama bu cocuk nıye boyle oldu nerde yanlıs yaptım anlamadım.....konusması falan cok ıyı masallah..cok guzel benzetmeler cıkarımlar yapıyo...tan yardım almayı dusuncekken bıraz ıyı oluyo..sonra yıne aynı bende sasırdım atrtık ne yapmak lazım acaba