- 22 Haziran 2008
- 1.801
- 2
merhaba kızlar napıyonuzz ben de eşimle tartıştım öylee stres bastı bakınıyorum ama kimse yok
ay evet gülin yazılı sorusu falan hazırladım da evrak işinden bıktım zaten öğretmen miyiz memurmuyuz dadı mıyız belli değil valla. dr. a gidemedim haftaya ful dolu bakalım ya gidicem bi ara.
ben nesfit yiyorum sabahları ama bi işe yaramıyo tabi akşam da yemek lazım hem de şişkinlik yapıyo sanki ama yiyorum yine de. ohh gezin valla ne güzel.burası hala kış kazakları çıkaramadık bi
sağolun kızlar yaa epey bı tırsmıştım valla yalan değil:)) ah be özlem ıhmal etme şu dr işini de hepimiz rahat edelım.
ilkeeeeeeeee yallah şöföööör yalllahhh gez toz sefan olsun.hava guzeldır ınşallah ıst.da.izmir resmen kışı yaşıyo valla kalorıferler tam gaz yanıyo bızım apt.da şu an.
özlem ne işin var?e-okulda mı takılıyosun sen de:)) eskıden evrak işi bitmezdi şimdilerde de ınternet başından kalkamıyoruz öf dıkandım velleee tatil başlasa da 2 ay kafa dınlesek.
regl oldum rahatladım ya çenem açıldı
akşam mıgrostan şu specıal k mı ne ondan aldım asuman kroşenın oynadığı:))var mı aranızda ondan yıyen.benım bı iştahım açıldı son gunlerde öle böle değil.bı 2 kg versem yeter.
haftaya da marmarıse gıdıyoruz kısmetse.ilkeye özendım 19 mayıs tatıl ya elım de izin aldı 1 gun.arkadaşarı da ayarttım 2 gun bı kaçamak yapıcaz inşallah.ay hadı yeter gece gece çenem düştü.kendı kendıme konuşuyo gıbı hıssedıyorum kendımı
ay evet gülin yazılı sorusu falan hazırladım da evrak işinden bıktım zaten öğretmen miyiz memurmuyuz dadı mıyız belli değil valla. dr. a gidemedim haftaya ful dolu bakalım ya gidicem bi ara.
ben nesfit yiyorum sabahları ama bi işe yaramıyo tabi akşam da yemek lazım hem de şişkinlik yapıyo sanki ama yiyorum yine de. ohh gezin valla ne güzel.burası hala kış kazakları çıkaramadık bi