Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba kızlar,
geçmiş olsun diyen arkadaşlara teşekkür ederim, iyiyiz bugün çok şükür kahvaltısını güzel yaptı
yarımda armut rendeledim onu yedi,
uyanınca çorba , ne çorbası yapsam diye düşünüyorum
kendimede kısır yaptım :)) belki kayrada yer belli olmaz
akşama da annemler gelcek ama bilmiyorum ne yemek yapsam
müzeyyencim çok geçmiş olsun kuzuna
görüşürüz kızlar
emelcim ne oldu kayraya ? ben kaçırmışımm:26:
iki gündür anne kulağım ağrıyo diyordu ama bugün iyi, azda olsa yedi birazemelcim evet bende kaçırmışıma noldu
bu ne pişirsem derdinden bende bıktım , canım siz çalışıyorsunuz birde daha zor işiniz, Allah kolaylık versinkızlarrr nerdesiniz eve geldim yemek yedik dünden kalanlar vardı yarına ne pişirsem derdi sardı şimdi de yarın sabahtan akşama kadar okuldayım yemek yapıp bırakmam lazım off offf
Allah şifa versin canım, küçücük kuzu ne zordur ameliyat, inşallah hayırlısıyla iyileşir, en çok ta annesine sabır versin Allahımselam kızlar,
fırında pırasalı mücver yaptım,
içinde yok yok mert epey yedi, peynir ve yumurta yemediği için iyi oldu.
bugün eşim yok, 8:30 da uyudu, bende fatmagülü izliyorum. bugünlerde çok acıkıyorum adet günüm yaklaştığı için herhalde.
yeğenim ameliyat olacak yarın, kafam orda. yavrum nasıl dayanacak uzun sürede aç kalacak.
rabbim şifa versin.
kızlar dua edin ne olur, 1 kişinin ettiği duaya bile ihtiyacımız var.
ameliyat başarılı geçsin, kolunu kullanabilsin yavrucak.
6 aylık olunca dönüyor artık ama sol kolunun üstüne gelince kurtaramıyor kendini, emekleyemezdi zaten ameliyat olmasaydı, inşallah ameliyatla diğer kolu gibi sapasağlam olur.
benim babamda konyalı ,çumradan, sen neresindesin ayşe?filizcim resme yorum yapmışsın canım kilo yok demişsin, sendede yoktu sanırım. inanın 1 yaş partisindeki resimlerden hatırlıyorum kilo falan sende de yoktu.
nermin resimde görünen yer konya meram bağları. geldinmi hiç konyaya sen nerdesin.
geçmiş olsun canımselam kızlar,
bugün eşim yok, 8:30 da uyudu, bende fatmagülü izliyorum. bugünlerde çok acıkıyorum adet günüm yaklaştığı için herhalde.
yeğenim ameliyat olacak yarın, kafam orda. yavrum nasıl dayanacak uzun sürede aç kalacak.
rabbim şifa versin.
6 aylık olunca dönüyor artık ama sol kolunun üstüne gelince kurtaramıyor kendini, emekleyemezdi zaten ameliyat olmasaydı, inşallah ameliyatla diğer kolu gibi sapasağlam olur.
tatlım şişko değilde kilolu kategorisindeyim 5 kilo fazlam var oda göbekte toplanıyo onu vrmeye çalışıyom canım senin gibi olsam oooooooooofilizcim resme yorum yapmışsın canım kilo yok demişsin, sendede yoktu sanırım. inanın 1 yaş partisindeki resimlerden hatırlıyorum kilo falan sende de yoktu.
nermin resimde görünen yer konya meram bağları. geldinmi hiç konyaya sen nerdesin.
iki gündür anne kulağım ağrıyo diyordu ama bugün iyi, azda olsa yedi biraz
iki gündür yemekte yemiyordu dişten galiba
sağolun kızlar
bu ne pişirsem derdinden bende bıktım , canım siz çalışıyorsunuz birde daha zor işiniz, Allah kolaylık versin
Allah şifa versin canım, küçücük kuzu ne zordur ameliyat, inşallah hayırlısıyla iyileşir, en çok ta annesine sabır versin Allahım
benim babamda konyalı ,çumradan, sen neresindesin ayşe?
selam kızlar,
rabbim şifa versin.
hava harika kübra tamda gününde cıktın insallah gönlüne göre biseyler bulursun canım orasıda cok alternatifli biyer bekarken cok giderdm gelince paylas neler yaptn görüsürüz cnm
canım ben chicco kullanmıstım 50 faktor hem kendıme hem kızıma kızımda benım gıbı bembeyaz
sebamed de ıyı dıyorlar canım ama fıyatını hatırlamıyorum sımdı
hadı bakalım canımmm
kolya gelsın sanaa
merhaba kızlar ısler yogundu tam bırsey yazacaktım sabah bı turlu olmadı ya neyse
sabah kuzumu aglayarak bıraktım off cok zordu yaa
gıtme dıye agladı bende aglayarak cıktım evden
neyse her sey onlar ıcın deyıp vıcdanımı rahatlatmaya calısıyorum ama nedense hep ıcımın bır tarafında bır burukluk var umarım ılerde nıye benı bıraktın dıye bana tavır almaz kızlar..
hala moralım bozuk vallah
filizcim resme yorum yapmışsın canım kilo yok demişsin, sendede yoktu sanırım. inanın 1 yaş partisindeki resimlerden hatırlıyorum kilo falan sende de yoktu.
evet canım hava güzeldi gittim geldim
ama rotamı degiştirdim
osmanveye degil eminönüne gittim yine
tek başıma gözüm yemedi osman beye gitmeyei canım
eminönüde bir iki tane yeni modeller gelmiş ama hiç kayda deger bişiy yoktu
bende en son diktirmeye karar verdim bi moda evine girdi,m bu seferde bana diktirmeye
700 800tl fiyat çıkardılar o fiyatlarda çok kendi dügünüm degilki görümce olucam kendi dügünüm olsa neyse
ondanda vazgeçtim
ne yapacagımı şaşırmış durumdayım
en son bursa pazarında kumaş baktım oradan bi kumaş begendim sırf boncuklu bi kumaş
ondan diktirmeye karar verdim canım
kızıma pembe tuvalet aldım
bayıldı cadoloz üstünden çıkarmak istemedi
selam kızlar,
rabbim şifa versin.
evet canım hava güzeldi gittim geldim
ama rotamı degiştirdim
osmanveye degil eminönüne gittim yine
tek başıma gözüm yemedi osman beye gitmeyei canım
eminönüde bir iki tane yeni modeller gelmiş ama hiç kayda deger bişiy yoktu
bende en son diktirmeye karar verdim bi moda evine girdi,m bu seferde bana diktirmeye
700 800tl fiyat çıkardılar o fiyatlarda çok kendi dügünüm degilki görümce olucam kendi dügünüm olsa neyse
ondanda vazgeçtim
ne yapacagımı şaşırmış durumdayım
en son bursa pazarında kumaş baktım oradan bi kumaş begendim sırf boncuklu bi kumaş
ondan diktirmeye karar verdim canım
kızıma pembe tuvalet aldım
bayıldı cadoloz üstünden çıkarmak istemedi
emelcim geçmiş olsunn..
ayşe dularımız sizinle.umarım iyi geçer..
selam kızlar..evimin önünde okul var..yağmur'la 23 nisan bayramına gittikk.
peşinde koştum durdum.o kaçtı ben kovaladım.
çocuklarla birlikte sahneye çıkıcakmış oynayacakmışşş
neyse geldk uyuttumm uyanınca çıkıcaz hava süper...