Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydın kızlar
profilimde cnm albümde
slm kızlar size sorum olacak kardeşimin yüzünde sivilcelerden oluşan siyah noktalar var onu gidermek için hangi kremi alabilirim bu konuda bilginiz var mı yorumlarınızı bekliyorum.
slm kızlar size sorum olacak kardeşimin yüzünde sivilcelerden oluşan siyah noktalar var onu gidermek için hangi kremi alabilirim bu konuda bilginiz var mı yorumlarınızı bekliyorum.
sabahleyin babası gelirken kızıma şu tencere tabak setli oyuncaklar varya onlardandan almış
gözünü bi açtı karşısında oyuncaklar sabahtan beri onlarla oynuyor bayıldı cadaloz
yannız kadey bardagının ayak kısmı takılıp çıkartılıyormuş
neyse bizimkide onu görünce ikiye ayırmış öyle oynuyor
sorucagım şu
sizin kuzularda oyuncaklarını parçalayarakı oynuyorlar
benimkisi öyle bebekler hariç dger oyuncaklarını hep çıkacak yerlerinden çıkartır bir dahada takmaz ve öyle oynar
evet sacımız tam anlamıyla yeni yeni toka tutuyor cnm
gülincim sarı mı Allah korusun.pazar günü brunctada dediler sarı çok güzeldi falan diye çok duyuyorum bunu bir ben mi sevmedim neama tonu kötü bir sarıydı bence koyu sarı olsa çok hoş olurdu eminim ama tutturamadık sebebide benim sacımın altında her renk olmasıydı kuaförüm anca onu yapabilmişti
bir daha sadece röfle yaptırırım sarı olarak oda çok sonra sacımın altında kızıl, siyah ne ararsan var turuncu olur tutmaz yani
ama haziran gibi bunun 2 ton acığı dore bakır yaptıracağımbeyaz ten renkli göze süper oluyo o renk
ilkecim yağmurun iştahı güzeldi gecici bir dönemdir çoçukların günü günün tutmuyo mesala bugün ceylin düne göre az yedi ama pekmezli suyunu içti bol bol çok seviyo ben de seviniyorum içtiğine.akşama bulgurlu kabak yemeği yaptım favorisi.
biz tv yi kapattık 2 gündür radyo dinliyoruz sadece 2 günde fark etti hırçınlı azaldı inadı kırıldı biraz.hiçte aramadı tv yi.oyunlara yöneldi ve öğlen uykusuda uyuyor 2 gündürakşamda 10 da yattı tv acık olsa eminim yatmazdı.
canım benım kızımda parcalarını ayırmayı sevıyor ama sonra takmaya calısıyor takamadıgı zaman annee takkk dıyor
beyza da bayılıyo tancere tabaklarla oynamaya ama suan favorısı ponny sı onsuz sokaga cıkmıyoruz markete bıle onunla gıdıyoo
ıste donem donem bır oyuncaga takılıyorlar gecenlerde bebeklerle oynuyordu sımdı ona taktı
evet sacımız tam anlamıyla yeni yeni toka tutuyor cnm
gülincim sarı mı Allah korusun.pazar günü brunctada dediler sarı çok güzeldi falan diye çok duyuyorum bunu bir ben mi sevmedim neama tonu kötü bir sarıydı bence koyu sarı olsa çok hoş olurdu eminim ama tutturamadık sebebide benim sacımın altında her renk olmasıydı kuaförüm anca onu yapabilmişti
bir daha sadece röfle yaptırırım sarı olarak oda çok sonra sacımın altında kızıl, siyah ne ararsan var turuncu olur tutmaz yani
ama haziran gibi bunun 2 ton acığı dore bakır yaptıracağımbeyaz ten renkli göze süper oluyo o renk
ilkecim yağmurun iştahı güzeldi gecici bir dönemdir çoçukların günü günün tutmuyo mesala bugün ceylin düne göre az yedi ama pekmezli suyunu içti bol bol çok seviyo ben de seviniyorum içtiğine.akşama bulgurlu kabak yemeği yaptım favorisi.
biz tv yi kapattık 2 gündür radyo dinliyoruz sadece 2 günde fark etti hırçınlı azaldı inadı kırıldı biraz.hiçte aramadı tv yi.oyunlara yöneldi ve öğlen uykusuda uyuyor 2 gündürakşamda 10 da yattı tv acık olsa eminim yatmazdı.
cnm tak ama radyosunu aç bişey diyemiyor o zaman çokta hoşuna gitti tv açıkken callio diye ağlardı şimidi aklına gelmiyor
octamar aldım ben ama düzenli veremiyorum bugün içmedi uykuda biberonla veriyorum benimki şurup içmiyor çünkü.uykuda da fark etti içmediayşecim umarım öyledir.sen ne kullanıyorsun iştah için ??