bu arada buün benim doğum günüüüüüm:))) 32 oldum kızlar yaaa.sevineyim mi üzüleyim mi:)
tatlım kilo önemli değil sağlıklı olsunlar yetergülin doğum günün kutlu olsun.
filiz 11 kilo normal demişsin, 2 farklı doktora götürdüm biri az gibi dedi sonra normal dedi, diğeri az dedi boyuna göre, bende anlamıyorum nette normal diyor ama doktorlar öyle deyince insan tereddütte kalıyor.
özlem mertte kabız olduğunda doktor debridat verdi barsak düzenleyici, fitil falan vermedi. yeğenimde kabız ona fitil vermiş.
ece içerse tarhana çorbası içir mertte işe yarıyor. birde bol bol sıcağa yakın su içir, azıcıkta çay koy içinede bal tamamdır.
bende temizlik yaptım dolma yaptım çok yoruldum uykum var.
sabahları çok geç kalkıyoruz ya. hergün 11 de bazen 12 bazen 1 de :)
mert akşam 11 gibi uyuyor, uykusu iyi maşallah günlük 12-14 saat uyur.
tatlım kilo önemli değil sağlıklı olsunlar yeter
kabızlık için ben ılık ballı süt veriyorum hemen etkilide
ellerine sağlık tatlım
maşallah uykusu gerçekten iyiymiş
uyusunlar bebekler uykuda büyür:)
gece 23 ila 02 saatlerinde büyüme hormnu slagılanıyormuş bu ssaatlar uyuması çok öenmliymiş. bire karanlıkta uyumaları lazımmış ama ben bazen gece lambasında uyutıyorum gece emzirmeye kalktığımda göremiyorum çünki merti.
teşekkür ederim kızlaaaaaarrrrr:)))
bugün tozuttum.aldım derini kuaföre gıttık herbişeyimi yaptırdım sonra derını anneme bırakıp çarşıya attım kendımı kendıme hediyeler aldım:))) ohh sefam olsun.babam pasta almış annem babam derın ben kestık kendı kendımıze.akşam da k.valıdemler gelicekmiş eşim de almış pasta.keşke sizlere de ikram etme şansım olsaydı.iyi ki varsınız...
bu arada buün benim doğum günüüüüüm:))) 32 oldum kızlar yaaa.sevineyim mi üzüleyim mi:)
teşekkür ederim kızlaaaaaarrrrr:)))
bugün tozuttum.aldım derini kuaföre gıttık herbişeyimi yaptırdım sonra derını anneme bırakıp çarşıya attım kendımı kendıme hediyeler aldım:))) ohh sefam olsun.babam pasta almış annem babam derın ben kestık kendı kendımıze.akşam da k.valıdemler gelicekmiş eşim de almış pasta.keşke sizlere de ikram etme şansım olsaydı.iyi ki varsınız...
günaydınnn kızlar
sağol Emelcim.eşim de bana dün d.günü hediyesi o telefondan almış.çok güzel di mi ben çok beğendim
e neden gecıktı ki köpek dişleri o kadar.derinin 4 dişi de çıktı epey oluyo.ama o köpek dişleri hahvedıyo bilirim(
ya ne sorucam size.bugunlerde 2.çocuk fikri olmaya başladı içimde çpk da yemıyo açıkçası.sizin var mı 2.ye nıyetınız.hamıle kalsam doğursam 33 falan olucam.geç kalmadan yapsam mı.Allah bılıyo sadece derın için istıyorum kardeşi olsun diye.yoksa ben rahatım böyle ama bilemıyorum yaa