- 17 Eylül 2007
- 4.815
- 30
ayşecim geçmiş olsun mert hasta mı
evet canım hasta, bronşit oldu iğne kullandık şimdi şurup kullanıyoruz.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ayşecim geçmiş olsun mert hasta mı
ben geldim ama kimse yok
kızım uyudu bakalım kaçta dikecek beni ayağa
maşallllaaahhh diyeyim 3 günden sonra akşam mercimek çorbası içti oh nasıl sevindik başka da bişey yemeden yattı aman çorba içti ya inş. gerisi gelir
cnmkzm normalde cocugun ıstahlı herseyı yıyen bır cocuksa hıc uzulme bence duzelır...ama uzerıne gıtme...bak bızımkıler hıc yemeden yasayanbılıyolar uzulme...bırkac gun ustune gıtme kendısı ısteyınce ver bendce
2 satır da ben yazayım dedim kızlar:) biz bugun 11 de uyandık üzerinize afiyet:)) sonra da daldım işe.c.tesi günü gün var ben de.ıspanaklı börek yapıp attım dolaba.poğaçam da var.o gün de kısırla meze yapıcam havuçlu.kuzenım de brownie yapıcak yeter mi sizce?
ay yemek yemeyen çocuk çok zor gerçekten derin sizinkilerin yanında maşallah pis boğaz sayılır ama babasına göre hiç yemıyo bu çocukstres yapıyo valla beni.
Ayşe dün sormuştun ya,hepatit A aşısıymış dun yapılar.özel aşı istersen yapılıyo 19 ayda.
bugün izmirde hava kapalı yapmur beklıyoruz,eşimde evde bugun hiç çıkasım yok.tatilin ilşk haftası bitti bile
emelcim haber var mı amcayla yengeden?
Nora ne ooldu İng. işi nıye gıdıyosun ayrıca merak ettim?
nora ana sınıfımıydı senın branşın?özelde misin malum meb pek göndermez paraya kıyıp:)
nora ana sınıfımıydı senın branşın?özelde misin malum meb pek göndermez paraya kıyıp:)