2009 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

oya hoş geldin.ben gülin ing.öğretmeniyim benım kızımın adı da Derin.27 haz. doğumlu.
 
mülayimiyim ne demek filiz allah iyiliğini versin:)) müdavimiyim diceksin.mülayim uysal ağır başlı demek.malum meslek ıcabı düzeltmeden geçemedim kusura bakma.

alemsin gülin yawww
öyle olsun bakalım
fal baktırırken yazınca öyle oluyo
 

geçmiş olsun canım inş. çabuk sorunsuzca atlatırsın

Selammm şekerler.........

oooo kimleri görüyoruz? daha sık uğrasana pınar


allah kavuştursun ilkecim.gezmeye mi gittiler orda mı yaşıyolar?


hoşgeldin oya.ben de özlem kızımın adı da ece.

o kadar çok şey yazdım silindi nefret ediyorum bu pc yi kullanmaktan.

sakin ol ayşe.daha sinir olunacak çok şey oluyo gün içinde enerjini onlara sakla
 
bu arada herkese merhaba direk alıntı yapıp yazmışım hiç akıl bırakmadı bu kız bende
napıyosunuz kızlar? biz de çarşıya çoktık bot aldık içi polarlı 50 liraya çok tatlı oldu.lcw den etekle eşofman aldık kızıma ama elbise istiyorum bir türlü bulamadık.
eve geldik şimdi uyuyor bir sürü işim var hangibirini yapsam diye düşünüyorum
 

haklısın canım ama o kadr çok şey yazınca silinince birdaha yazmıyorsun.
botunu güle güle giysin prenses.
bizde dün çıktık ayakkabı almaya mert ayağını saklıyor giyinmemek için, giydiremedik satıcı şeker falan verioyr ama kanmıyor denetemedik zırlayıp durdu kaldı o iş.
kaç numara aldın özlem sen. benimki 20 giyiniyordu sıkmaya başladı 1-21 mi alsam 22 mi kararsızım malum denetemiyorum kafama göre alıcam evde alıştırıcam esk yakkabısını saklayım. kıın kalın çoraplar giyince 21 küçük olabilir 22 de büyük gelir diye endişeliyim.
 
ayşe ece de denetmiyor zorla aldık ayağını kasıyor giymemek için ayakkabıcı ayağını ölçmüştü geçen 21,5 numara çıktı ama bugün kalın çorap giydirmiştim biz 23 numara aldık önünde hafif boşluk var ama tam oldu 22 sıktı kalın çorapla bizimkinin ayakları geniş bi de üstten sıkıyo
 

önce bende ölçmüştüm ama dün aklıkma gelmedi ölçtürmek. sanırım bende 22 almalıyım. kışın 2 çorap giyindiği oluyor havlu çoraplar kalın oluyor..birde altı tabanı kalınmı, mertin ilk ayakkabısının altı kalındı ve asla yürümüyordu onunla, altı ince olanından alıcam bulursam tabi, kışlıklarda hepsi yüksek ve kalın, kıvrılabilir olup düştüğü zaman ayağının burkulmaması önemli.
 
altı kalın ama daha kalınlar da vardı.kışlıklar hep kalın oluyo üşümemesi için düşmezler ya ayşe o kadar ince düşünme boşver
 
özlemcim annemler gezmeğe gittiler.kuzenimin düğünü var birde..kalıcaklar biraz.akraba çok.anca bitirirler.
bizde yağmurla babanneye gittk misafirleri gelmiş bizide çağırdı..birsürü şey yapmış şiştim walla.güya kilo wericem habire yiyorum walla..yağmmuru 11 de uyuttum 3 e geliyodu kalktığında.çok uyudu bugün.

yeni arkadaş gelmiş hoşgelmiş.2 derinimiz oldu desenize...

ben bot almıycam.çok soğuk yok burda.normal ayakkkabı alıcam.adidasda gördm beyaz çok güzel.yağmurda 20-21 giyiyor bakalım çıkınca alıcam..
 
Son düzenleme:
merhabalar (olymposs) özlemciğim memnun oldum... ece yi de öperim.
 

merhaba, hoşbuldum.. yağmura da bir öpücük..
 
bir varmış bir yokmuş olmuş...malum bi taraftan işler var dimi...

evet canım tam dediğin gibi
ayy balığı yemedi öğlenden beri hiç bişey yemedi
balık yaptım yok arkadan tarhana yaptım yok yemedi
aman bu çocuk beni öldürecek
 
 
 
Son düzenleme:
selam kızlar biz bugün çok yoğun bigün geçirdik...sabah dra gittik, ege sonunda 10 kg olmuş.boyu da 82cm...biz bu kiloya bile seviniyoruz valla...çok şükür az da olsa almış...ardından ben veli toplantısına gittim...ordan arkadaşın nikahına ....ordan alışveriş merkezine...bu sefer egeye değil kendime aldım .. ..velilerden biri kızım sizi çok beğeniyo..hergün ne giydiğinizi anlatıyo dedi...bikaç kişi de aa benimki de benimki de diyince farz oldu bana yeni kıyafetler almak:)) ben de bahane arıyordum zaten....eve geldim..temizlikçi abla vardı ..evimi tertemiz yapmış..camlarım hariç...öyle bi yağmur yağdı ki kadın silmiş ama tekar batmış...bizden haberler böyle...geçmişe bakayım ne var ne yok topikte
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…