selam kızlar...
batuşa çok geçmiş olsun, diğer topiğe bakmadım ama anladığım kadarı ile yürüteçten düşmüş canım benim kıyamam.
Biz bugün aşılarımızı olduk. Altı ay oldu ya sanki yıllardır hayatımda Ahmet var gibi ne garip:)
Paşam 72 cm ve 9.500 kilo. Doktor boy kilo dengeli ne isterse ver oğluma dedi(ben kısıyodum da boğazındankaydirigubbakcemile3) Benim gittiğim doktorlar tombiş bebek seviyo sanırım. Ek gıda versemde bana dönüp memeye yapışıyo emmek istiyo dedim. emzir annesi o zaman dedi. Çok olmazmış daha süt kuzusu o. Ne zaman isterse o zaman besle dedi.Haşlama sebzeye( biz çorba diyoruz ya) pek sıcak bakmıyo. Az tuzlu hatta tuzsuz kendinize yaptığınız çorbadan ver dedi. Amerikan tarzı beslenme alışkanlığı olan ülke doktorları öneriyo çünkü onlar sebze tüketmiyo biz de onların diyet programlarını kopyalayım bizim çocuklara uygulamaya çalışıyoruz dedi. Haklı da, ahmet damak tadı olan bi çocuk ne havuç, ne patates ne de kabak çorbasını sevmedimafoldumbenAçıkcası ben de tatlarını beğenmedim.
Kahvaltı menüsününde de yok yok. yumurta, peynir, reçel, pekmez, püre yaparsam cicibebeve dilersek ev yapımı tereyağ. bir ay sonra da zeytin.
bu arada zeynep ve azradaki uyku sorunu bizde de var. bir hafta oldu sanırım uyku saatimiz sürekli gecikiyo, 11 de yatsa bile yarım saat geçmeden ağlayarak uyanıyo sonra oyuna başlıyo, yatırınca ağlıyo. Uyumuyoda dün saat 4de sızdı. Gece erken yatsın diyede dün baya oyaladım ama olmuyo uykusuzluktan ölücem ben de!!