2009 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

topikte kimse yok ya ne gerek vardı bu durumlara of ya.cezamı aldılar acaba

sanmam.onlar kendılerıne başa bı topic açtılar ya haberın ok mu.orda konuşuyolar artık.

günaydın kızlar..........oğlum gece çok ağladı........karnıbahar yemişti gaz yaptı sanırım.......uzun zamandır bu kadar uzun ağlamamıştı........çok korktum bitmeyecek diye...........

günaydınnnnnn.sabah kahvaltıda bı baktım regl olmuşum:KK43: doğumdan öncde bı kaçgun önceden başlıyodu sinyaller.maşallah d.spnra ne ağrıkaldı ne sızı ılk gnün yatardım hep sancıdan.
biz de bu akşam belki ilkkez derini bababneye bırakıp kocişle dışarı çıkıcaz,bu hafta sallayıp haftaya mı çıksak acabasırnaşık şey

ben hala regl olmadım cnm yaa:KK43:biz zaman zaman yapıyoruz onu batuhanı babanneye bırakaıp sinemaya tiyatroya gidiyoruz yemeğe çıkıyoruz iyi geliyo walla tavsiye ederimma.s

günaydın kızlar..........oğlum gece çok ağladı........karnıbahar yemişti gaz yaptı sanırım.......uzun zamandır bu kadar uzun ağlamamıştı........çok korktum bitmeyecek diye...........

ben veriyorum karnıbahar bayılarak yiyo gaz da yapmadı hiç oğluma bünye meselesi işte nasıl tüm insanlar aynı olmuyo bebişlerimizde aynı deill genelleme yapılamaz yanii

günaydınnnnnn.sabah kahvaltıda bı baktım regl olmuşum:KK43: doğumdan öncde bı kaçgun önceden başlıyodu sinyaller.maşallah d.spnra ne ağrıkaldı ne sızı ılk gnün yatardım hep sancıdan.
biz de bu akşam belki ilkkez derini bababneye bırakıp kocişle dışarı çıkıcaz,bu hafta sallayıp haftaya mı çıksak acabasırnaşık şey
oh ne güzel ya bizimde bırakcak birisi olsada cıksak kocişle ama yok malesef arada ii olur böyle tadını çıkar canım
herkese günaydınlar.. güzel bir hafta sonu olsun inşş.. hava soğuk ist da çok:KK43:

günaydın herkese
biz yanlızız kızımla babamız çalışıyor bir yere çıkamıyoruz malesef havada kapalı
bugünde evdeizmirmirmirmir

günaydınn kızlarr..nevergiveup cnm arkadaşların çoğu başka topik açıp gittii cnmm..
ceza alan olmadı sanırımm.herkes biliyo hatasını gerek yoktu böyle şeylereee.
neyse çokda önemli değil..bizde kalktık kahvaltımızı yapıcaz.yağmur hanımın yumurtasını bekliyoruz..
hava buzzzzz burda..

istanbuldada soğuk hava ben oğlumun kahvaltısını yaptırdım birazdan kapçam çıkçazkaydirigubbakcemile2
öğlenden sonra görümcem gelcek akşama arkadaşım gelcek onlar gelmeden bi havalanayım sonra hiç çıkamamzemuszemus

istanbuldada soğuk hava ben oğlumun kahvaltısını yaptırdım birazdan kapçam çıkçazkaydirigubbakcemile2
öğlenden sonra görümcem gelcek akşama arkadaşım gelcek onlar gelmeden bi havalanayım sonra hiç çıkamamzemuszemus

ohh çıkın neslihancımmm.biizm yerimziiede gezin..
biz ewdeyiz hava soğuk belki kayınvalideme giderizz.
çağırmıştı dün.neyse kahvaltımızı yapalım da gelelimmm..opuyorumnanaktan

emelcim incinzi çöıkmış. hayılrı olsun cnaım. darısı başımzıa.. biizmkide bir çıksaydı. bu aralr çok iştahsız ve huyusuz olsu.. dişmi gelcek acabaki??bilmiyorumkismile

bizim de hala dişe dair hiçbişe yok.ama ne kadar geç çıkarsa o kadar sağlam olur dıyo buyukler. ama gerçek mi hurafe mi bilemem:)

Domates Çorbası – Sütlü

Malzemeler

1 tatlı kaşığı tereyağı
1 Çorba kaşığı un
1 Adet olgun domates
1 çay bardağı süt
1 çay bardağı su
Tuz

Hazırlanışı

Tereyağını tencereye alıp, eritin ıçine unu ilave edin ve hafifçe sararana dek kavurun ıçine ılık su ve sütü azar azar ekleyin Topaklaşmaması için devamlı karıştırın Domatesleri rendeleyin tencereye ilave edin Tencerenin kapağını çorbanın taşmaması için hafifçe aralık bırakarak 10-15 dakika pişirin Tuzunu ayarlayın

bizim de hala dişe dair hiçbişe yok.ama ne kadar geç çıkarsa o kadar sağlam olur dıyo buyukler. ama gerçek mi hurafe mi bilemem:)

hurafe hayatım o benim kardeşimin dişleri 2 yaşında çıktı hepside çürük çıktı kafamçokkarıştı

bence de yapma.bendomates vermıyorum mevsimi değil.ha yazdan yaptıysan şişe domatesi ayrı.ayrıca için de tuz da var.1 yaşına kadar tatlı ve tuz yasak.

emelcim incinzi çöıkmış. hayılrı olsun cnaım. darısı başımzıa.. biizmkide bir çıksaydı. bu aralr çok iştahsız ve huyusuz olsu.. dişmi gelcek acabaki??bilmiyorumkismile
canım diştendir bizim 2.side çıktı iştahsız keyifsiz sadece emmek istiyo 2 gündür böyle

X