2009 Haziran anneleri nasıl zayıflıycaz?

canim vallaha ilk 3 -4 ay hevese arada sadece bebekyagsi kullandim okadar, sonrada hic bisi kullanmadim.
fazla kilo da almadim 11-12 arasi oynadi son dönem, kaldi 3 kilosu.
ve hic biryerimde cok sükür catlak yok.
annem 4 cocuk dogurmus olduhalde hafif 1-2 cizgi göbeginde var. galiba gercektende genetik.

öff bi yandan kilolar bi yandan çatlaklar bi yandan göbüş bi yandan selülüt ne yapcam hiiç bilmiyorum çook sinirlerim bozuluyo ben eski halimi geri istiyroum yaaasenağlamasenağlama 1 kilocuk daha vermişim 69 oldum 55 olmam zor değil galiba yaa hatta ne 55 i o zaman göbüş yoktu 50 olmam lazım olabilirsem tabe olamassamda eski kilomada razıyım 12 kilo gitti bi 14 kilo daha vermem lazım eski kiloma dönmem için gidicek gidicek eşimde veremezsin diyo sinir ediyo beni bende inatım vericem diyorum gülüyo ben bi vereyim şu kiloları tartıya çıkınca 55 geldiğimde bende ona gülücem günü sabırla bekliyorum

çalak yok ama kilo çok.. özelliklede göbüşş:KK43:(bende kendimden nefret eder hale geldim. aksine benim eşim veririsin sen idyor.. ama ben kendime güvenemyiorum nedense.. emzirdiğim içinmidir nedir iştahımda çok.. yememeye gayret ediyorum.. bu kezde sütüm azaluyor.. nolcek bilmiyorum.. benimde en az 13 kilo fazlam var:KK43:((

bende çatlak olmadı diye seviniyordum ama bi baktımki kollarımda dahi çatlak oluşmuş.çok moralim bozuldu.bacaklarımda basenlerimde göbeğimde olması normalde kollarda niye oldu ben anlamadım:nazar:

armağancım inan vermek için çaba sarfetmiyorum
takmıyorum bile kg
iremi sadece sütümnle beslediğim için durmadan açıkıp abur cubur aklına ne gelirse yiyorumm
ama inan vermişimmm
bende şaşırıyorummm halimeee
bide ben bol su içerimmm belki etkisi vardır bununda...

sadetçim bende çok yiyorum. dediğin gibi acıkıyor insan.. su beneçok içiyoum. özlliklede gece bile kalktıkça.. ama vermek ne kelime almışım birde:KK43:(ofoffffffffffffffff..sanırm bünye meselsi bu.

bende 55 klo oldum çok şükür,2 kilo kaldı eski kiloma ama göbek sorunu var biraz bende,tekk çözümü spor galiba....

Arkadaslar,
özellikle karin ve bel cevresi problemleri icin her hangi bir fitness stüdyosuna gitmeden evde kendi kendinize yapacaginiz spor ile care bulabilirsiniz...Bir arkadasim bu spor sayesinde incecik bir bele kavustu, ben de bugün basladim,her gün yapmayi planliyorum...

YouTube - Billy Blanks' Ab-Bootcamp part 1/4

bende plates dvdsi,topu,lastigi aldim evde calisiyorum canm..
kilo problemim yok vucudumu dahada sekillendirmek ve omurgami rahatlatmak icin basladim..gercekten plates supermis..
gonderdigin linke baktim..aslinda kolay insani zorlamiyacak,eglenceli bisey.a.s...paylasim icin tskler..

bende plates dvdsi,topu,lastigi aldim evde calisiyorum canm..
kilo problemim yok vucudumu dahada sekillendirmek ve omurgami rahatlatmak icin basladim..gercekten plates supermis..
gonderdigin linke baktim..aslinda kolay insani zorlamiyacak,eglenceli bisey.a.s...paylasim icin tskler..

evet cnm bende de kilo problemi yok , sadece sekillenmek olay...belimi inceltmem lazim ...
Plates de iyi bir spor, ben de hamilelikte topuyla bir kac birsey yapmistim...
Hepimize kolay gelsin ...kaydirigubbakcemile2

bende en son kızım 2 aylıkken 67 idim yani bir ayda 3 kilo vermişim ve 70 dim bakalım bu ay kaç kilo olucam sağlık ocağına her gittiğimde bende tartılıyorum inş eski kiloma geri dönerim ya bide fizik olarakta sarkmak istemiyorum bende hergün dans ediyorum kızım kucağımda onu yormadan göbeğimi kalçamı oynatıyorum ama karnım biraz daha gitti bide sürekli adet gördüm nerdeyse 3 ay onunda etkisi var sanırım inş vericem bu kiloları anam geçende bi kolbastı oynayayım dedim bilmiyorum ya hoş yaptıklarını yapmaya çalıştım kan ter içinde kaldım anam ne o öyle valla hergün bi yarım saat oynasam bende ne göbek ne kalça hiçbişey kalmaz fıstık gibi olurum hee çok hareketli bi oyun tavsiye ediyorum kilo vermek isteyenler bence yapsın egzersiz neymiş bu onun babası be kaydirigubbakcemile3:lepi::dance:

bende tam 16 kilo verdim 4 kilom kaldı alkisalkisalkisama ben 8 kilo daha verecegim... zemuszemusegzersize baslamıştım ama egzersiz yaparken süte parcalanmayan yag parcacıkları karışıyomuş egzersiz, yürüyüş,hareketli dans yaptıktan sonra en az 90 dk emzirmemek gerekiyomuş ve aynı zamanda tüm bunlar sütün verimini düşürüyormuş...:eek:lmaz:
ben bıraktım o yüzden 3 yada 4ay sonra baslarım 6 ayı bi doldursun bakalım o zaman baslarım:kahve:

sende bursalımışsın.a.s.bende sezeryanla doğum yaptım.doktor çok önemli.ben doğumdan sonra,hamilelik öncesi halime hemen döndüm diyebilirim.aynı doktora yönlendirdiğim arkadaşımda aynı şekilde sonuç aldı.başka arkadaşlardan tecrübelerime göre,egzersiz vede yediklerine dikkat etmen çok önemli.bu arda doktorumun ismi sevil paker.çekirge bursa özel dorukta.hala onu rutin kontrollerinde tercih edebilirsin.sıkıntınla alakalıda sana yardımcı olup,yönverebileceğinden eminim.

kızlar çatlak yok falan yazıp beni bunalıma sokuyorsunuz,
benim karnım harita gibi,
bir topicte vardıya limonla kahve karıştırılıp banyodan önce sürülcek diye, onu denicem artık

ay ya bendede catlaklar var onu dert etmiyorumda bu kiloları ne yapacaz spor yapmaya basladım aksine kilo alıyorum giddikçe cok abur cubur yiyorum su da cok içiyorum ama bana hersey yarıyo 70 oldum 5 kilo aldım doğumdan sonra oooooooooooooooooooooffffffffffffffffffffffffffffff offffffffffffffffffff hiçbir kıyafetimde olmuyo

BEN RESMEN BUNALIMDAYIM. DÜN ESKı KIYFETLERıMı DENıYıM DEDıM.. DENEMZ OLAYDIM. BACAÜIM SIĞKMIYOR ıÇıNE:KK43:(NASIL VERıCCEM BıLMıYORUMDA.. MıLLET VERııRSıN DAHA YENıSıN DıYEOR AMA BENıM NEDNE UMUDUM YOK HıÇ:KK43:(mafoldumben

X