• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Girişliler Burada Toplanalım

İstediğim bölümdeyim ama İstanbul Üni Pdr istiyordum, 331 alsam olacaktı ama 330 aldığm için Yeditepe'deyim.İçime oturuyor yani=)

zaten böyle tek bir puanla kaçırınca insan daha çok üzülüyo canım benim sevgilim de polisliği 1 puanla kaçırmıştı anlıyorum seni :teselli: ama loadingin de dediği gibi önemli olan istediğin bölümde okuyo musun? okuyosun. boshayallersmile
nasıl gidiyo peki memnun musun okuldan canım

off kızlarrr sınavlar yaklasıyorr kaldı 20 gunn sıtres basladı sımdıden

inş iyi geçer canım sınavların :Saruboceq:
benim sınavlarım da 20 gün sonra ama ben çok rahatım nedense yaa sırnaşık şey sanki vizelerin hepsi süper de kaydirigubbakcemile3

Memnunum okuldan, ilk başlarda sıkıntı çektim ama hangi üniversite olursa olsun başta problem yaşardım zaten.O yüzden mutluyum ama dediğiniz gibi 1 puan olduğu için içimde kaldı işte=)
Bizim de finaller 20sinde başlıyor,okul da 24ünde kapanıyor, sırf okul kapanacak diye finallerin başlamasına seviniyorum:D

inş iyi geçer canım sınavların :Saruboceq:
benim sınavlarım da 20 gün sonra ama ben çok rahatım nedense yaa sırnaşık şey sanki vizelerin hepsi süper de kaydirigubbakcemile3

ben hazırlıkta rahata alıştım seneye vize ve finallerde ne yapcam bakalımeyvahedigeldismilekaydirigubbakcemile3

Memnunum okuldan, ilk başlarda sıkıntı çektim ama hangi üniversite olursa olsun başta problem yaşardım zaten.O yüzden mutluyum ama dediğiniz gibi 1 puan olduğu için içimde kaldı işte=)
Bizim de finaller 20sinde başlıyor,okul da 24ünde kapanıyor, sırf okul kapanacak diye finallerin başlamasına seviniyorum:D

ben de rehberlikçi giremezsin yazma dediği için bölümümün örgününü yazmadım ve 2 puanla kaçırdım bi yandan üzülüyorum bi yandan seviniyorum listeye yazmayıp puanım tutsaydı bunalıma girerdim:bbo:
dersanedeki rehber hocamız kazanamıcağımı düşünüyodu niyeyse sinir olmuştum lütfen böyle bi hoca olma ilerde canımkaydirigubbakcemile3

ben hazırlıkta rahata alıştım seneye vize ve finallerde ne yapcam bakalımeyvahedigeldismilekaydirigubbakcemile3

aa yapar benim arkadaşım, herşeyin üstesinden gelir o. sınavlar korksun ondan :dilcikar: kaydirigubbakcemile3

ben de rehberlikçi giremezsin yazma dediği için bölümümün örgününü yazmadım ve 2 puanla kaçırdım bi yandan üzülüyorum bi yandan seviniyorum listeye yazmayıp puanım tutsaydı bunalıma girerdim:bbo:
dersanedeki rehber hocamız kazanamıcağımı düşünüyodu niyeyse sinir olmuştum lütfen böyle bi hoca olma ilerde canımkaydirigubbakcemile3

bana da dersanedeki rehberciler tercihlerime hep edirneyi yazdığım için gıcık olmuşlardı kafamçokkarıştı yaa sanane bu benim hayatım sonuçta dimi ama :dilcikar: nerdeee. yok burada kalıp ana kuzusu mu olcakmışım yok burada kalıp selimiye camii ni mi gezcekmişim dışarda hayat varmış burda yokmuş bilmemne..
tabii bunlar benim edirne kararımı değiştirdi mi? hayır sengözlerimebaksanab
ailemin yanında da özgür olabiliyorum çok da rahatım hiç pişman değilim edirne'de kaldığıma şakkıdı ben kendimi biliyorum dışarda yapamazdım.biraz rahatıma düşkünüm sırnaşık şey ev kuşuyum sırnaşık şey iyi ki o rehbercilere uymamışım a.s

daha 20 gun var daa okadr cok ezberlemem gereken calısmam gerekenn makalee konu parcaa osmanlıca metınler,okumam gereken roman varkıı off off 20 gun sankı 3 gun sonramıs gıbı strese sokuyor benıı...

bana da dersanedeki rehberciler tercihlerime hep edirneyi yazdığım için gıcık olmuşlardı kafamçokkarıştı yaa sanane bu benim hayatım sonuçta dimi ama :dilcikar: nerdeee. yok burada kalıp ana kuzusu mu olcakmışım yok burada kalıp selimiye camii ni mi gezcekmişim dışarda hayat varmış burda yokmuş bilmemne..
tabii bunlar benim edirne kararımı değiştirdi mi? hayır sengözlerimebaksanab
ailemin yanında da özgür olabiliyorum çok da rahatım hiç pişman değilim edirne'de kaldığıma şakkıdı ben kendimi biliyorum dışarda yapamazdım.biraz rahatıma düşkünüm sırnaşık şey ev kuşuyum sırnaşık şey iyi ki o rehbercilere uymamışım a.s

ne hayatı varmış dışarda anlamadım birsürü şehir dışından gelen arkadaşım var nerdeyse hepsi deli gibi evini özlüyo ben de aynı senin gibiyim canım ev kuşu der tanıdıklarım bana bide sinek görsem babaaa diye çığlık atarım benkaydirigubbakcemile3
en doğrusunu yapmışsın bencekaydirigubbakcemile5

daha 20 gun var daa okadr cok ezberlemem gereken calısmam gerekenn makalee konu parcaa osmanlıca metınler,okumam gereken roman varkıı off off 20 gun sankı 3 gun sonramıs gıbı strese sokuyor benıı...

düzenli çalışırsan 20 gün yeter bence canımopuyorumnanaktan

tatlım stres yaparsan ezberlemen daha da zorlaşır. mesela sınavı düşünmemeye çalış romanları ders için değil de kendin için okumaya bak o zaman belki daha çok aklında kalır,ezberlerini de her gece yatmadan önce okusan 20 günde hepsiciğini su gibi ezberlersin yerimseniben

ne hayatı varmış dışarda anlamadım birsürü şehir dışından gelen arkadaşım var nerdeyse hepsi deli gibi evini özlüyo ben de aynı senin gibiyim canım ev kuşu der tanıdıklarım bana bide sinek görsem babaaa diye çığlık atarım benkaydirigubbakcemile3
en doğrusunu yapmışsın bencekaydirigubbakcemile5

ben de anlamadım canım :sm_confused: canım zaten gezmek isterse (ki izmir'i görmeyi çok istiyorum :asigim:) atlayıp otobüse gider gezerim illa orada okumak mı lazım. yani hem maddi hem manevi yönden zor. bu şartlar altında isterse en güzel şehir olsun ille de evim derim boshayallersmile
bana da öle derler sırnaşık şey bi de çok narinsin derler hatta bu yüzden o rehberciler yapabilcek msn öğretmenliği çocuklarla uğraşabilcek msn demişlerdi.teyzem de sürekli bana bişeyler yedirmeye çalışır ''ilerde çocukların karşısında düşer bayılırsın''der sırnaşık şey
ama napayım ki ben bu mesleği seviyorum ve sorarım size hangi meslek kolay ki?kim oturduğu yerden yorulmadan para kazanıyo?ben alın terimle,hakkımla paramı kazanmak isterim.

sedefonur .!.:
ben de anlamadım canım :sm_confused: canım zaten gezmek isterse (ki izmir'i görmeyi çok istiyorum :asigim:) atlayıp otobüse gider gezerim illa orada okumak mı lazım. yani hem maddi hem manevi yönden zor. bu şartlar altında isterse en güzel şehir olsun ille de evim derim boshayallersmile
bana da öle derler sırnaşık şey bi de çok narinsin derler hatta bu yüzden o rehberciler yapabilcek msn öğretmenliği çocuklarla uğraşabilcek msn demişlerdi.teyzem de sürekli bana bişeyler yedirmeye çalışır ''ilerde çocukların karşısında düşer bayılırsın''der sırnaşık şey
ama napayım ki ben bu mesleği seviyorum ve sorarım size hangi meslek kolay ki?kim oturduğu yerden yorulmadan para kazanıyo?ben alın terimle,hakkımla paramı kazanmak isterim.

kesinlikle katılıyorum canım kaydirigubbakcemile5
bence çok iyi bi öğretmen olcaksın canım arkadaşım seni tanıdığım kadarıyla buna eminim opuyorumnanaktan
ve izmire mutlaka gelmelisinboshayallersmile

kesinlikle katılıyorum canım kaydirigubbakcemile5
bence çok iyi bi öğretmen olcaksın canım arkadaşım seni tanıdığım kadarıyla buna eminim opuyorumnanaktan
ve izmire mutlaka gelmelisinboshayallersmile
ayy canım arkadaşım opuyorumnanaktan inş olurum ve inş ilk tayinim olmasa da ileride oraya tayinim çıkar da oraya yerleşirim boshayallersmile sen bana izmiri gezdirirsin kaydirigubbakcemile2 birbirimize gideriz komşu oluruz olumunekankayizsmile
hosbuldmm cnmm . evet tarıh gönül işi fazlasıyla . ya cok sevılır yada nefret edılır ortası olmuyor peek :)

sen okuduğuna göre seviyo olmalısın canım boshayallersmile

ayy canım arkadaşım opuyorumnanaktan inş olurum ve inş ilk tayinim olmasa da ileride oraya tayinim çıkar da oraya yerleşirim boshayallersmile sen bana izmiri gezdirirsin kaydirigubbakcemile2 birbirimize gideriz komşu oluruz olumunekankayizsmile

sen okuduğuna göre seviyo olmalısın canım boshayallersmile

başta sevıyodum smdı nefret edıyorum :)) tarıh secerken iyice dusununn derım ;))

Ailenin yanında kalmak veya kalmamak hepimizin kendi seçimi sonuçta orda kalmayı seçen öyle mutludur demektir=) Bense tam tersi, tek başıma yaşamaktan mutluyum, açıkçası fazla özlemiyorum bile:D
Kızlar bu bölümde okuyan birinin diyeceği ilk şey: ''rehberlikçi'' değil, ''psikolojik danışman''.Asıl unvanımız bu oluyor=))
Dediğiniz gibi öğrencileri yanlış yönlendiren biri olacağımı sanmıyorum çünkü okullarda değil özel sektörde çalışmak tercihim,ama şimdiden bunu söylemek çok erken elbette mezun olduktan sonra belli olacak.Umarım hepimiz çok iyi yerlere geliriz..

ayy ne güzel olur canımmkaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktan

Ailenin yanında kalmak veya kalmamak hepimizin kendi seçimi sonuçta orda kalmayı seçen öyle mutludur demektir=) Bense tam tersi, tek başıma yaşamaktan mutluyum, açıkçası fazla özlemiyorum bile:D
Kızlar bu bölümde okuyan birinin diyeceği ilk şey: ''rehberlikçi'' değil, ''psikolojik danışman''.Asıl unvanımız bu oluyor=))
Dediğiniz gibi öğrencileri yanlış yönlendiren biri olacağımı sanmıyorum çünkü okullarda değil özel sektörde çalışmak tercihim,ama şimdiden bunu söylemek çok erken elbette mezun olduktan sonra belli olacak.Umarım hepimiz çok iyi yerlere geliriz..

psikolojik danışman olabilir ama sonuçta okullarda ve dersanelerde herkes rehberlikçi der canım diğer hocalara fizikçi, kimyacı denildiği ve öğretmenlere de hoca denildiği gibi.. bunlara pek takılmamak gerek diye düşünüyorumyerimseniben
sen başka şehirde okumaya alıştıysan ve mutluysan ne güzel senin için canımkaydirigubbakcemile5

Saçma gelebilir ama meslek bilinci daha burda başlar işte, bu yüzden öğretmen olacaklar da kendilerine matemetikçi vs dedirtmesinler bence=)

kızlar çok sinirliyim
Cumartesi ders olması saçmalığı yetmediği gibi bide hocaların saçmalıklarıyla uğraşıyoruz.:olmaz:
Hafta içi 2blok cumartesi 3blok ders var. bugün ilk derse geç kaldım 2.derse gittim. ders başladı 40dk sonra hocanın teli çaldı açtı birine gel fln dedi 5dk sonra sınıfa bi erkek geldi biz de öğrencisi heralde diye düşündük nişanlısıymış neyse 5dk geçti hoca bırakıyoruz dersi diğer ders devam ederiz dedi. :1shok:
biz şok olduk tabi çünkü normalde biz istesek 5dk erken bırakmaz.
2.ara yarım saat yani diğer derse 1saatten fazla var. Hocaya bitirelim öteki dersi yapmayalım dedik olmaz yapcaz dedi. (bugün de bi sınav varmış heryer insan dolu oturcak yer yok) gittik biyer bulduk oturduk 1saat bekledik sınıfa gittik. biçok kişi kaçtı tabiki o yüzden az kişi var diye hoca yapmıcaz ders gidin dedi. :kızgın:
Bu ne şimdi madem yollucaktın zevk için mi beklettin bizi?:umursamaz:
Nerdeyse herkes en az 1saat yol gidip geliyo.
Benim normalde 1saat 15dk fln sürüyo yol ama bugün haftasonu otolar az trafik sıkışık 2saatten fazla sürdü.:kızgın:
Yapılırmı bu?
45dklık ders için 6saat harcadım!Çok üzgünüm çoook
Sinirim geçmiyo mideme ağrı girdi kızlar çok uzattım sıktım sizi ama gerçekten çok kötüyüm dertleşmek istedim.
Şimdi söyleyin kim haklı?

tabii ki sen haklısın :1closedeyes:
en sinir olduğum şeylerden biri beklemek,bekletilmek. o kadar saatin boşa geçtiğine mi yanarsın,bişey öğrenemediğine mi,hocaya sinir olduğuna mı..
bizim de bi hocamız var.pzt sabah ilk 2 ders onun. derse gelir,imza atın gidin der.
git ama nereye?eve gitsen olmaz çünkü onun dersinden sonra ders var,bi yerde takılsan boşu boşuna zaman geçiyo sevmiyorum ben öle :umursamaz:
sonra bütün gün sinir ol dur.
haklısın canım bu hocalar insana kafayı yedirtir.en kötüsü de bu haksızlığa boyun eğmek.. :1no2:

Back