2009 Eylül Anneleriii Şafak Kaç :)

şafak biteli 4 gün oluyo ama bizim kız ortalarda yok,

şimdi en fazla 3 gün daha beklicez

ben şafağı bilmiyorum bebeğim dönmedi sezaryan olcam bizim doktor tarih vermedi gıcık yaa. bende gününmü bülsemde saysm iyi olcak ama.

18.................
ama o kadar bekletme kızım anneni yavaş yavaş toparlan gel artık :KK43:

Arkadaşlar şafak kalmadı..Bugün kızım miyadını doldurdu..Sancılarımız var ama yeterli değil..Suni sancımı olur yoksa beklermiyiz biraz daha bilemiyorum..Doğum nasıl başlayacak çok merak ediyorum..Normal doğum görünüyor demişti doktorum umarım son dakka sezaryan olmayız..Umarım küçük kuzum daha fazla nazlanmazda gelir annesinin kollarına..Hepimize rabbim yardımcı olsun

Arkadaşlar şafak kalmadı..Bugün kızım miyadını doldurdu..Sancılarımız var ama yeterli değil..Suni sancımı olur yoksa beklermiyiz biraz daha bilemiyorum..Doğum nasıl başlayacak çok merak ediyorum..Normal doğum görünüyor demişti doktorum umarım son dakka sezaryan olmayız..Umarım küçük kuzum daha fazla nazlanmazda gelir annesinin kollarına..Hepimize rabbim yardımcı olsun

canım Allah kolaylık versinn...inşşlh bian önce kurtulursunn takılma yaa sezeyan falanmı diyee...hayırlısı olsunnn...güzel haberlerinizi bekliyoruz..

bende miyadını dolduranlardanım,

neyseki artık daha fazla beklemicem,

:lepi: şafak 1 :lepi:

Selam arkadaşlar:KK43:( kızım tarafından son dakka golü yiyorum ya..bugün doğmuş olması gerekiyordu..dün doktora gittim..3 hafta önce başlayan doğum sancılarım azalmış ve bu sancı ile doğum olmaz dedi..herhangi bir açılmada olmamış..perşembeye kadar bekleyelim gelmezse bakalım icabına dedi..bu nedemek diye sorunca da sezaryan olcak başka çare yok dedi.Benim gibi son dakka doğum şekli değiişme ihtimali olanınız var mı ?

X