2009 Eylül Anneleriii Şafak Kaç :)

benimde şafak 5 ama bizdede tık yok dün doktordaydım makinaya bağladı hiç sancım yokmuş hayırlısı.

Merhaba arkadaşlar..benimde görünürde şafak olarak 10 gün var..3 hafta öncesinden doğum sancılarım başladı ama :))) Kızım durmak istemiyor..İlaçla zapdediyoruz..Yarın kontrolümüz var belki de artık doğum yaptırırlar..Hilkam seninle aynı gün görünüyor tahmini doğum tarihi kuzucuklarımızın..benim kızımda 7 eylül de doğması bekleniyor ama duracağı yok...Her an tetikteyiz özellikle iki gündür tavan yaptı sancılar üstelik açılmada olmaya başladı..Allah hepimizi bir nefeste kurtarır inşallah..

Merhaba arkadaşlar..benimde görünürde şafak olarak 10 gün var..3 hafta öncesinden doğum sancılarım başladı ama :))) Kızım durmak istemiyor..İlaçla zapdediyoruz..Yarın kontrolümüz var belki de artık doğum yaptırırlar..Hilkam seninle aynı gün görünüyor tahmini doğum tarihi kuzucuklarımızın..benim kızımda 7 eylül de doğması bekleniyor ama duracağı yok...Her an tetikteyiz özellikle iki gündür tavan yaptı sancılar üstelik açılmada olmaya başladı..Allah hepimizi bir nefeste kurtarır inşallah..

Amin inşallah.Sen 39. haftadasın kızın artık durmasa da olur.İnşallah doğumun kolay olur sanırım normal olacak.Allah herkese kolaylık versin

özgeeee bu gece kızını kucağına alacaksın ne güzel
şimdiden seni tebrik ederim canım Allah ım analı babalı büyütsün inşallahh
ben şafakımı yarın yazacagım :)))))

Allah sağlıkla hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah.:Saruboceq:darısı başıma keşkem bende saatleri saysam şafak 24:eek:

sağol canım, Allah razı olsun
hayırlısıyla sağlıcakla hepimiz alalım yavrularımızı kucağımıza
geçer yaa, bizimki geçti de saatler geldik elhamdülillah
bi bakmışsın sende gün değilde saat sayar olmuşsun yerimseniben
çok az kalmış seninde, ha gayret

X