2009 Eylül Anneleriii Şafak Kaç :)

allah kurtarsın sezaryan mı olucaksın tam doğum tarihinz ne zamandı benimde bu hafta yada sonraki hafta hayırlısı allahım yardım etsin hepimize

Son düzenleme:
şafak doğan güneş
Allah ın izni ile yarın sabah kızım misss kokusu ile kollarımda inşallaahh:nazar:

Merhaba arkadaşlar..Dün nst ye girdim daha öncekinden daha fazla çıktı sancılarım..perşembe günü bakalım kararlaştıralım dedi doktorum:)) hafta sonunu bulmaz bu şekilde giderse sancıların dedi..görseniz sancılar geldiğinde bebeğimin kalp atışları nasıl hızlanıyor..Kalbi öyle çırpınınca çok üzülüyorum..Biran önce onu kucağımda istiyorum..Söz artık küçük kurbağamda bakalım o ne zaman gelecek..

Zaten sabirsizlanmaya basladim artik, bi de safak olayina girince bi ayri heycan oldu..
safak 24! tabi oglusum bekleyebilirse yada yeri rahat olursa daha gec artik..
insallah daha uzamaz ama... Gelsin istiyorum artik hayirlisiyla hepimiz kucagimiza aliriz insallah bebislerimizi sag saglim..
Allah yardimcimiz olsun bayanlar.

şafak bitti uzatmalrı verdi hakem bekliyoruz :))

aynen şafak falan kalmadı 3 eylül son günümdü ve ben bugün nst ye girdim tık yok cumartesi yine gidicem nst ye giricem eğer olmassa pazartesi sezeryan yapıcak doktorum bu arada benim ikinci bebişim ilkinide normal doğurmuştum allahım hayırlısıyla kurtarsın hepimizi bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alalım.:Saruboceq:

X