2009 Eylül Anneleri

slm kızlar

benim kızım canıma okumaya devam ediyor. bir günü bir gününü tutmuyor :KK43:(

sizde de bu şekilde mi?

bu arada bugun 40 ımız doldu, hayırlı ugurlu olsun. sanki 40 dolunca mucize oluyor :KK43:(

Hayırlı olsun canım tüm sıkıntılar, gaz problemleri kırkınızın çıkışı ile yok olsun gitsin inş...

dilekcim blogunuz cok guzel..fırsat bulursam ben de yapayım bari :)

emelcim ogluna bayıldımmmm süper maşallah canım

Ne kırkmış mübarek sihirli değnekmi değiyor anlamıyorum.
Çok çocuk yapmayı düşünüyordum şimdi ne kadar safmışım diyorum. Ah annecim ah allah razı olsun senden .Hamileliğimi özler oldum iyiydik oğlumla biz öyle......

mrb kızlar bugün kızımı banyo ettirdik.banyo sonrası mışıl mışl uyuyan cocuk bu sefer saatlerce uyumadı yeni uykuya daldı umarım uyanmaz.gecede 1 bucuğa kadar uyumadı.tuba kırkı çıkınca mucize beklememek lazım hatta bizim hanfendi dahada huysuz olmaya basladı sanki:KK43:

of kızlar kızım mememi emmiyoooooooooooooooooooooooo

canım benim sütümde az ve bende biberonla veriyorum mamayı.eger cok acsa gelen süt az olduğu için mememle savaşıyor.ama normal bir aclığı varsa yada kucakta kalmak istiyorsa alıyor mememi.sende tok bile olsa ver memeni belki alır.

biberona alıştı sanırım...resmen savaşıyoruz o almak istemiyo ben zorla tutturuyorum...saniyelerle emiyo bırakıyo toplasan 5 dakka emmiyo off çıldırcam..

kızlar sızde de varmı bilmiyorum. benim gögüslerimden birini emdikten sonra çok canım yanıyor. yani gögüs dolarken ınce ınce sızlıyor. normalmi?

bu arada bugun kontrol oldum. dr mekik agda ve birliktelik için hiç sıkıntı yok dedi

slm kızlar

benim kızım canıma okumaya devam ediyor. bir günü bir gününü tutmuyor :KK43:(

sizde de bu şekilde mi?

bu arada bugun 40 ımız doldu, hayırlı ugurlu olsun. sanki 40 dolunca mucize oluyor :KK43:(

ah canım valla aynen bugün gündüz oğlum hiç uyumadı ıkındı durdu sancıdan saat 6 da kahv. yemek yiyebildim düşün....ağlıcaktım sinirden hatta ağladım
akidem canım ben sallıyorum ayakta valla kolarım kopuyo napim çocuğumun ağlamasındansaCADIARZU

kızlar sızde de varmı bilmiyorum. benim gögüslerimden birini emdikten sonra çok canım yanıyor. yani gögüs dolarken ınce ınce sızlıyor. normalmi?

bu arada bugun kontrol oldum. dr mekik agda ve birliktelik için hiç sıkıntı yok dedi

evet canım gayet normal benimde oyle oluyor bir gogsumu emiyorken digeri sızlıyo

valla bende oyle tulaycım biz kırkımızdan sonra yastıkla yakta sallamaya baslamıstık o sekilde uyuyo alısmadı da hiç.....yatagında da kendiliginden uyudugu oluyo....aldıgım bakkal memesi çok ise yaradı onu emerken dalıveriyo uykuya

ємєℓ;9723696 .!.:
valla bende oyle tulaycım biz kırkımızdan sonra yastıkla yakta sallamaya baslamıstık o sekilde uyuyo alısmadı da hiç.....yatagında da kendiliginden uyudugu oluyo....aldıgım bakkal memesi çok ise yaradı onu emerken dalıveriyo uykuya

günaydın cnm bnm oğlanda keyfi iyiyken kendi kendine çok uykuya daldığı oluyo ama gazı varken ıkınırken kucakta bi yere kadar tutuluyo kafa atıyo zaten omzuma ikide bir bende kıyamıyom ayaklarım hafif hafif sallıyom zaten bu gazı çıkarmasına da yardımcı olurmuşşşşşzemuszemus

benimki dun butun gun uyudu canım gunduz ve aksam dahil dedim hasta falan mı ne bu uyku ...oyle olunca sabah 5 de bi uyandı uyanıs o uyanıs.....daha az once yatırdım ama derin degil uykusu

evet yaaa bunların düzeni ne zaman başlayacak..birgün misler gibi uyuyo ohh ne güzel diyom ertesi gün acısını çıkarıyo on dakikada kalkıyo..uyurkende uyandı uyanacak gibi

merhaba kızlar.hayalet üye oldum resmen ya.okuyup okuyup kaçıyom.
mevlüt yapan arkadaşlar Allah kabul etsin.kırkı çıkan arkadaşların gözü aydın. biz de birgün uykulu birgün uykusuz idare ediyoruz. allahtan gece uykusunu ayırt edebiliyor oğlum da en az 3 saat uyuyabiliyorum parça pinçik te olsa. ama en fazla 2 saatte bir uyanıyoruz emmek için. 2 saat deliksiz uyursak şanslıyız :) sabah 6 oldu mu ıkınmalar başlıyor ve bütün gün kolay kolay uyku uyumuyor ya.artık gaz ilaçlarını da kestim hiçbiri etkilemedi. sanki daha rahat etti oğlum bu şekilde. şimdi ayaklarının altına yastık koyup yukarı diktim öyle rahat etti uyuyor :)

ben nuk ve bebedor un yenidoğan emziklerini denedim. elimle ağzında tutarsam 5 dakika tutuyor sonra öğürüyor atıyor. elimle tutmazsam zaten ememiyor. bakalım sorcam daha küçükleri varmı belki onu tutar. arada biberonla mama veriyorum ben de. ama benim oğlan biberonu pek sevmedi sanırım memeden vazgeçmedi hiç şükür.

benim oğlumda emziği elimle tutarsam emiyor yoksa atıyor....

Dünden beri de ateşi var birazdan doktora götürücem tam bugün 1 ay dolmuştu aşısı da var ama ateşli iken vurduramam.......

X