2009 Eylül Anneleri

emel mevludunuzu allah kabul etsin oglunda cok seker masallah cok yakisikli olmus :)
demek zinco sizde ise yaradi, bende nurse harveys veriyorum biraz ise yaradi gibi ama hala sabah 4-5 gibi gaz sancisi cekiyoruz saat 6 ya da 7 gibi kakasini yapmasiyla bu sanci son buluyor ama yine de onun yuzunden erkenden uyanmak zorunda kaliyoruz
acaba bende zincoyu mu denesem

günaydın kıslar iki gündür istanbulda ananemizdeydik kıızımla 40melütümüzü yaptık saolsunlar çok kalabalıktı gece geldi kevimize şükür bunuda atlattı k kızımın resimlerini eklerim bugün öptüm sizleri ve miniklerinizi

emel mevludunuzu allah kabul etsin oglunda cok seker masallah cok yakisikli olmus :)
demek zinco sizde ise yaradi, bende nurse harveys veriyorum biraz ise yaradi gibi ama hala sabah 4-5 gibi gaz sancisi cekiyoruz saat 6 ya da 7 gibi kakasini yapmasiyla bu sanci son buluyor ama yine de onun yuzunden erkenden uyanmak zorunda kaliyoruz
acaba bende zincoyu mu denesem

amin canım yakısıklı olcak bizimki babası gibi :)) sen hiç denemedin mi canım zincoyu? once sab kullandım faydasını gormedim zinco bizde ise yaradı alttan nasıl gaz cıkarıo anlatamam......sabaha dogru ıkınmalar bizde de oluyor ben mamayı 1 hafta oldu kestim sadece anne sutu veriyorum ve yetiyorda evde tartıldık 6 kilo cıktı masallah oğlusum......

bu hafta yeni bir doktora gitcez bakalım bu nasıl ilgilencek ona sorcam bu ıkınmalar neyin nesi.......bugun 3. gunumuz oldu kaka yok bizde ama 7 gune kadar yapmaması normalmis.......

günaydın kıslar iki gündür istanbulda ananemizdeydik kıızımla 40melütümüzü yaptık saolsunlar çok kalabalıktı gece geldi kevimize şükür bunuda atlattı k kızımın resimlerini eklerim bugün öptüm sizleri ve miniklerinizi

bizde dun yaptık mevlutumuzu canım Allah kabul etsin sizinkini de :)) tekirdag da nerde oturuyorsunuz canım benim esimde malkara dan

kızlar ben birazdan kuafore gitcem . . .agda yaptırmaya tum vucudumu temizletim geleyim valla boyla kıllı kıllı o kadar rahatsızdım ki.....doktoruma sordum genital bolgeyide alabilirsin dedi :))

ємєℓ;9705274 .!.:
bizde dun yaptık mevlutumuzu canım Allah kabul etsin sizinkini de :)) tekirdag da nerde oturuyorsunuz canım benim esimde malkara dan

SAOL CNMÖ SİZİNKİDE ALLA HKABUL ETSİN BİTANE MÇERKEZKÖYDEYİM CNM BENopuyorumnanaktanİMMM

Slm kızlar,
çok uzun zaman oldu sanki siteye girmeyeli.Kızımın gaz sancıları devam ediyor, ben anlamadım bu işi emziriyorum gazını çıkarıyorum, kucağımda uyuya kalıyoo tam yatagına koyuyorum beş dk sonra başlıyor ıkınmaya kıvranmaya.zavallım uykudan ölüyor ama ıkınmaktan uyuyamıyor :KK43:
Ben de yoruldum, sersem gibi dolaşıyorum, ne giyinecek ne de kendime bakacak halim var.Hafta sonu kısa süreliğine dışarı çıktık ama alışveriş merkezinde de uykum geldi :KK43:(

slm millet herkese iyi pazarlar
akşam bizdede tuhaf bişi oldu akiam saat 1 i 15 geçe uyudu oğlum sabah 6.30 da uyandı çok uyudu neden bilmiyorum normalmi ki???? normalde en fazla uyuması 3.5 saatti ama
dilek çim bilgiler süper çok saol valla bnm böle nette bakmaya fırsatım olmuyo burdan lüüp okuyuveriyom
şükret otuuur.bak oğluşun senin uykusuzluğuna acıdı leeyn:)
cancanlar merhaba. iki gündür oğlumla yapışık ikiz gibi gezdikten sonra bugün uyutabildim şükür. dün nurse harveys aldım iyi geldi biraz bakalım. dün kendi doktoruma gittim.smear testi için örnek aldı. hiç acımadı derin derin nefes aldım. ultrason çubuğunu gösterince nayır nolamaz dedim yalvardım bakmasın o şekilde diye ikna ettim şükür. doktorum da şaşırıyor benim gibi ameliyathanede bu kadar rahat bir hasta nasıl o çatala yatınca o kadar geriliyor ama napam versinler narkozu ne yapıyorlarsa yapsınlar sonra :) hava yağışlıydı ama şükür açtı azcık sahile incez açıkhava gezisi yapalım dedik. öpüyos hepinizi... (geçmişi pek okuyamadım kızlar kusuruma bakmayın)
ayyy 10 gün sonrada benim randevu.aneeey.hadi atlattın maşallah.
Selam kızlar nabersiniz?

Ben kızım için bir blog oluşturmaya başladım bir bakın bakalım teyzeleri güzel olmuş mu kızımın blogu...

http://defnesuyum.blogcu.com/
çok güsel yaaa.aferin kıs sana valla.betülde yapmıştı blog.hamileyken.o neler ekledi acaba.
ємєℓ;9697822 .!.:
canım 1 hafta oluyor geceli.....uykumuzda iyi masallah.....gece 1 gibi uyuyor bir daha 8 gibi uyanıyor tabi arada iki kez emziriyorum o zaten uykuda oluyo emzirip yatırıyorum......biz ona bakkal memesi derler ondan aldık o nasıl etkili oldu bilemizsin onu agzına verip ben ya islerimi yapıorum yada dinleniyorum uykuya dalmasınada yardımcı...diger memeleri agzına almadı
canım mevlütünüzü Allah kabul etsiiin.maşallah oğluşuna.bu arada bakkal memesi nerede satılıyor? 7 emzik aldım yoh anam yohhh.
merhab kızlar...

bugün oğlum tam 1 aylık oldu ama 2 gündür sanki kakasını zor yapıyor ıkınıyor saatlerce anca çıkıyor ama normal yalnız kokulu bir kakası var...Acaba neden böyle oldu bir bilen var mı sadece anne sütü veriyorum ona...

Birde gaz için zinco damla kullanıyorum ama sanki onu kullandığımda daha huysuz oluyor..Bir arkadaşım da doğum yaptı ona doktor gaz için pankreoflat granül diye bir ilaç vermiş ondan çok memnun muşş kullanan varmı aranızda ?...

Netten duyduğum da nurse diye bir ilaç yoksa onu mu alsam...
zinco,sab,nurse,om-x ne varsa aldım bana mısın demedi.ama bebeğine göre değişir.daha huysuz ediyo bu ilaçlar.
kızlar bilmiyorum daha önce yazıldımı ama topiclerden birinde gaz için kullandıkları bi şurup varmış...iyi geliyomuş..deneyen varmı aranızda yada bi göz atın şu linke.
http://www.medforsfarma.com/
duydum.iyi olduğunu yazanlar var.eczacıma sordum.diğerleri etki etmediyse bu da etmez dedi.ama bebeğe göre değişiyor.

musyascım maşallah bebişine.Allah kabul etsin.

Slm kızlar,
çok uzun zaman oldu sanki siteye girmeyeli.Kızımın gaz sancıları devam ediyor, ben anlamadım bu işi emziriyorum gazını çıkarıyorum, kucağımda uyuya kalıyoo tam yatagına koyuyorum beş dk sonra başlıyor ıkınmaya kıvranmaya.zavallım uykudan ölüyor ama ıkınmaktan uyuyamıyor :KK43:
Ben de yoruldum, sersem gibi dolaşıyorum, ne giyinecek ne de kendime bakacak halim var.Hafta sonu kısa süreliğine dışarı çıktık ama alışveriş merkezinde de uykum geldi :KK43:(

canım nerelerdesin dicem anlatmışın halini.valla hepimiz bu ıkınmalarla içiçe biliyorsun.Allah bebişlerimizede bizede sağlık,kolaylık versin.

bu arada bebişkom üşüttü sancılandı yazmıştım.geçmiş olsun demiştiniz ama teşekkür edemedimdi sağolun kızlaaar.Allah korusun yavrularımızı,bizleri,ailelerimizi hastalıklardan,sıkıntıdan.

ємєℓ;9704132 .!.:
hmmm peki bunlar ucretli mi canım?

Yok Emelcim blog almak ücretli değil. Ayrıca mevlütünüzü allah kabul etsin çok şeker olmuş Ata bebek mevlüt kıyafetlerinin içinde maşallah.

Musyas senin kızına da çok yakışmış cicileri maşallah allah sizin mevlütünüzü ve dualarınızı kabul etsin.

Selam kızlar.

Mevlüt yapanlar Allah kabul etsin. Hasta olanlar geçmiş olsun. Bizde atlattık şükür hastalığı artık. Benim kız uyuyorken yazayım dedim. Geçmişi okuyorum okuyorum Ne zaman yazmaya kalksam uyanıyor hatun. Şu gaz olayı kaçıncı ay bitiyor kızlar? ne zaman kurtulcaz?

selam kızlar bende ıkı gundur gıremedım. cumartesı mevlutumuz oldu bızım. dunde kırkımız çıktı.
özgecım 3 aya kadar gecıyor denıyor. yarısını atlattık

selam kızlar bende ıkı gundur gıremedım. cumartesı mevlutumuz oldu bızım. dunde kırkımız çıktı.

Selam canımç. Allah kabul etsin. Yolun yarısını geçmişiz o zaman Meryemcim :))

Selam kızlar.

Mevlüt yapanlar Allah kabul etsin. Hasta olanlar geçmiş olsun. Bizde atlattık şükür hastalığı artık. Benim kız uyuyorken yazayım dedim. Geçmişi okuyorum okuyorum Ne zaman yazmaya kalksam uyanıyor hatun. Şu gaz olayı kaçıncı ay bitiyor kızlar? ne zaman kurtulcaz?

amin canım insallah kabul eder......valla biz kurtulduk gaz sancımızdan asagı yukarı 10 gun falan oldu.......uyku duzenimizde iyi çok sukur gece 1 gibi yatıp sabah 8 uyanıyo....tabi gecede iki yada uç kez emziriyorum

mevlutunuzu Allah kabul etsin canım

Yok Emelcim blog almak ücretli değil. Ayrıca mevlütünüzü allah kabul etsin çok şeker olmuş Ata bebek mevlüt kıyafetlerinin içinde maşallah.

Musyas senin kızına da çok yakışmış cicileri maşallah allah sizin mevlütünüzü ve dualarınızı kabul etsin.

tesekkur ederim canım siz yaptınız mı mevlut?

şükret otuuur.bak oğluşun senin uykusuzluğuna acıdı leeyn:)

ayyy 10 gün sonrada benim randevu.aneeey.hadi atlattın maşallah.

çok güsel yaaa.aferin kıs sana valla.betülde yapmıştı blog.hamileyken.o neler ekledi acaba.

canım mevlütünüzü Allah kabul etsiiin.maşallah oğluşuna.bu arada bakkal memesi nerede satılıyor? 7 emzik aldım yoh anam yohhh.

zinco,sab,nurse,om-x ne varsa aldım bana mısın demedi.ama bebeğine göre değişir.daha huysuz ediyo bu ilaçlar.

duydum.iyi olduğunu yazanlar var.eczacıma sordum.diğerleri etki etmediyse bu da etmez dedi.ama bebeğe göre değişiyor.

musyascım maşallah bebişine.Allah kabul etsin.

canım nerelerdesin dicem anlatmışın halini.valla hepimiz bu ıkınmalarla içiçe biliyorsun.Allah bebişlerimizede bizede sağlık,kolaylık versin.

canım bakkal memesi hani mahalle aralarında eski bakkalr olur ya ya da kuçuk market gibi oralarda satılıyo ucu zincirli adı da fatoş emzikleri

X