2009 Eylül Anneleri

emelcim Allah kabul etsin hayırlı evlat olsun inş. oğluşun...pek tatlı olmuş kerata

sagol canım amin .....babasına çekmis kerata :))

Ahhh yakışıklılığa bak papyon da bi delikanlıya bu kadar yakışır maşallah hadi geçmiş olsun canım.

sagol canım geçti ama bizden de geçti ...cok sukur gazımız tuzumuz kalmadı
SAOL CNMÖ SİZİNKİDE ALLA HKABUL ETSİN BİTANE MÇERKEZKÖYDEYİM CNM BENopuyorumnanaktanİMMM

amin canım :)

ємєℓ;9710808 .!.:
amin canım insallah kabul eder......valla biz kurtulduk gaz sancımızdan asagı yukarı 10 gun falan oldu.......uyku duzenimizde iyi çok sukur gece 1 gibi yatıp sabah 8 uyanıyo....tabi gecede iki yada uç kez emziriyorum

Ne güzel sevindim canım. Bizimde yok aslında çok fazla gaz sancımız falan ama hiç olmasa daha iyi tabi. uykularda düzende artık çok şükür.

emel özge sağolun kızlar. çok sukur mevlutu de atlattık.

tulaycım geldıgın zaman bu sorumu gorursunn decevp verırsınn ınssallah. oğlumu ben tek nasıl yıkarım:) aslında yıkarken esımın bana tek yardımı elıme kopuk sıkmak ve cıkartırken son suyunu dokmek bunları tek nasıl yapıyorsun? filemi kullanıyorsun. ben fileyıo henuz hiç denemedım

günaydın kıslar iki gündür istanbulda ananemizdeydik kıızımla 40melütümüzü yaptık saolsunlar çok kalabalıktı gece geldi kevimize şükür bunuda atlattı k kızımın resimlerini eklerim bugün öptüm sizleri ve miniklerinizi

ємєℓ;9705547 .!.:
kızlar ben birazdan kuafore gitcem . . .agda yaptırmaya tum vucudumu temizletim geleyim valla boyla kıllı kıllı o kadar rahatsızdım ki.....doktoruma sordum genital bolgeyide alabilirsin dedi :))

ємєℓ;9704770 .!.:
kızlar dun mevlut yapmıstım bu da oğlusum :))

selam kızlar bende ıkı gundur gıremedım. cumartesı mevlutumuz oldu bızım. dunde kırkımız çıktı.
özgecım 3 aya kadar gecıyor denıyor. yarısını atlattık[/QUO

mevlüt yapanlar allah kabul etsin kızlar.bebişlerinizin fotolarıda cok tatlı maşallah:nazar:

emelcim demek ikinci dönem baslıycan calışmaya ben uzatmayı düşünüyorum .eger imkanlar elverirse ücretsiz izin alıcam ama kesin değil.
birde şu ağda işini sormamıştım dra yazdığın iyi oldu.gitmem lazım benimde

kızlar kimler grip aşısı yaptırdı.ben kararsızım.dr bebeğe gecmez dedi ama insan korkuyor.ne yapsamki.:uhm:

slm kıslar
ya bnm oğlan bugün hiç durmadı gaz sancısından öte bişi az az kaka da yapıo kabızmı oldu acaba dedim z.yağı sürdüm poposuna ama daha dün maaşallahı vardı dolduruyodu bezleri hatta sabah.....kabızlık kaç günde baş gösteriyo ayyy anlıyamadım çocuğun derdini yaaaa çatlıcam ....kısa kısa uyuyo uyanıyoo ....

meryemcim
evet fileyle yıkıyorum...önce herşeyi hazır ediyom havlusunu kıyafetlerini bezini...yıkadıktan sonra bekletmemek için....fileye yatırıyorum sırtüstü önce ıslatıom vücudunu sonra sabunla ovuyom duruladıktan sonra.....yüz üstü yatırıom fileye kaplumbağa gibi yatıyo sırtını yıkıom sonra başıyla beraber arkadan başı daha kolay yıkanıyo kulaklarına felan dikkat edersin tamamdır cnm..sonra hoooppp havlusuna yatırıom önce tamamen sar kundak gibi ısınsın sonra giydiriom..bu kadar basit hıı bi sakın panik yapma yaparsan elin daha çok dolanır..ok.

tulaycım bizimki hala oyle kabız mıdır degil midir anlamadım yani bugun 4. gun hala kaka yapmadı.....ben mamayı kestim bir hafta oluyo sadece beni emiyo....ik gun sonra doktora gitcez o zaman sorcam bunlar neyin ıkınması diye

selam kızlar

dünden beri oğlum ıkınmadan bir hal oldu ama hala kaka yapmadı acaba kabızmı oldu ki

anne sütü veriyorum sadece nette kabızlık mama verende olur diyor...

sürekli ağlıyor bu yüzden yarın aşısı var acaba doktoramı götürsem....

Birde verdiğim zinco damlanın yan etkisi olabilir mi ?..

ємєℓ;9710808 .!.:
amin canım insallah kabul eder......valla biz kurtulduk gaz sancımızdan asagı yukarı 10 gun falan oldu.......uyku duzenimizde iyi çok sukur gece 1 gibi yatıp sabah 8 uyanıyo....tabi gecede iki yada uç kez emziriyorum

mevlutunuzu Allah kabul etsin canım

tesekkur ederim canım siz yaptınız mı mevlut?

Yok canım biz mevlüt yapmadık çünkü bu konuya büyüklerin el atması lazım bildiğim kadarıyla kayınvalideler yaparmış ama bizimkinden ses soluk çıkmadı, hatta annen yapmak isterse dedi yani topu anneme attı geçti :eek:klava:

Dilek bloğunuz çok hoş olmuş. Çok iyi düşünmüşsün.
Çok sağol canım...

ya emelcim bizim daha sabah bez dopdoluydu kakayla bugünde hafif hafif yapmış yellenirken bence kabız değil ama çok ıkındı yavrum yaaaa...son gaz sancılarımız mı ne....cumartesi 40 mız doluyo
son kestimidir nedir çocuğumu kıvrandırıyorrr...sinirlerim alt üst oldu bugün yaaa...çok zormuş

Gaz sancısına ayakta sallamak birebir geliyor ama alışıyorlar .Ya da hareket ettirin bol bol hareket sancıyı dindiriyor.Şimdide devamlı sallanmak istiyor oğlum çaresiz kaldığınızda devamlı olmamak suretiyle deneyin.

selam kızlar bende ıkı gundur gıremedım. cumartesı mevlutumuz oldu bızım. dunde kırkımız çıktı.
özgecım 3 aya kadar gecıyor denıyor. yarısını atlattık
hadi Allah kabul etsiinnn.hayırlı olsuun.
ємєℓ;9710897 .!.:
canım bakkal memesi hani mahalle aralarında eski bakkalr olur ya ya da kuçuk market gibi oralarda satılıyo ucu zincirli adı da fatoş emzikleri
ayy onuda deniyim yaa.çok sağolasınn.
ємєℓ;9712853 .!.:
tulaycım bizimki hala oyle kabız mıdır degil midir anlamadım yani bugun 4. gun hala kaka yapmadı.....ben mamayı kestim bir hafta oluyo sadece beni emiyo....ik gun sonra doktora gitcez o zaman sorcam bunlar neyin ıkınması diye
sorma aynen.bu kaka yapmama bizim bebişlerde.
selam kızlar

dünden beri oğlum ıkınmadan bir hal oldu ama hala kaka yapmadı acaba kabızmı oldu ki

anne sütü veriyorum sadece nette kabızlık mama verende olur diyor...

sürekli ağlıyor bu yüzden yarın aşısı var acaba doktoramı götürsem....

Birde verdiğim zinco damlanın yan etkisi olabilir mi ?..
gaz ilacı bizimkini dahada azdırıyor.
ya emelcim bizim daha sabah bez dopdoluydu kakayla bugünde hafif hafif yapmış yellenirken bence kabız değil ama çok ıkındı yavrum yaaaa...son gaz sancılarımız mı ne....cumartesi 40 mız doluyo
son kestimidir nedir çocuğumu kıvrandırıyorrr...sinirlerim alt üst oldu bugün yaaa...çok zormuş

kıs ne kabızı.zorlama çocuğu.oluyor gaz ıkınma canım Allah yardım etsin yavrularımıza yaa.

Gaz sancısına ayakta sallamak birebir geliyor ama alışıyorlar .Ya da hareket ettirin bol bol hareket sancıyı dindiriyor.Şimdide devamlı sallanmak istiyor oğlum çaresiz kaldığınızda devamlı olmamak suretiyle deneyin.

sağolasın canım tavsiye için.işe yarasın rahatlasınlarda.

ya kızlar anne sütüne ek olarak mamada verenler biberonlamı veriyosunuz..ben 15 gündür biberonla veriyorum kaşık kaşık çok zor oluyodu.bugunlerde kızım mememi sanki emmek istemiyo gibi 1 dakka anca emiyo bırakıyo 1 dakka anca emiyo bırakıyo kesik kesik emiyo :KK43: toplasanız 5 dakka anca emiyo bi emişte...aç oldugu halde emmek istemiyo yoksa gögüsmü birdaha almıycakmı yavrum...eger öyle olursa çok üzülürüm :KK43: napabilirim tekrar gögsümü isteyerek emmesi için...

ya kızlar anne sütüne ek olarak mamada verenler biberonlamı veriyosunuz..ben 15 gündür biberonla veriyorum kaşık kaşık çok zor oluyodu.bugunlerde kızım mememi sanki emmek istemiyo gibi 1 dakka anca emiyo bırakıyo 1 dakka anca emiyo bırakıyo kesik kesik emiyo :KK43: toplasanız 5 dakka anca emiyo bi emişte...aç oldugu halde emmek istemiyo yoksa gögüsmü birdaha almıycakmı yavrum...eger öyle olursa çok üzülürüm :KK43: napabilirim tekrar gögsümü isteyerek emmesi için...

cnm mamaverir vermez biberonla hemen gögsünüde tutur 2dkda emse kardır memeni nutmaz ben öyle yapıyom ama gece nedense biberonu tercih ediyıo hep sabaha kada rtutana kadar mememle savaş veriyo kızıyo aglıyo uyuyo mememle

cnm mamaverir vermez biberonla hemen gögsünüde tutur 2dkda emse kardır memeni nutmaz ben öyle yapıyom ama gece nedense biberonu tercih ediyıo hep sabaha kada rtutana kadar mememle savaş veriyo kızıyo aglıyo uyuyo mememle

:gitme::sinifsinif::gitme::sinifsinif:senağlama inşallah bırakmaz gögsümüzü kuzucuklarımız :gitme::sinifsinif::gitme::sinifsinif::gitme::gitme::sinifsinif:

:gitme::sinifsinif::gitme::sinifsinif:senağlama inşallah bırakmaz gögsümüzü kuzucuklarımız :gitme::sinifsinif::gitme::sinifsinif::gitme::gitme::sinifsinif:

amin cnm benimki açta kalsa vallainatla mememi tutturuyom sende öyle yap sen inatlaşki mamayıalmasın memeyhi emsin hep biz yapışık geziyoz güğndüz kız<ımla

slm kızlar

benim kızım canıma okumaya devam ediyor. bir günü bir gününü tutmuyor :KK43:(

sizde de bu şekilde mi?

bu arada bugun 40 ımız doldu, hayırlı ugurlu olsun. sanki 40 dolunca mucize oluyor :KK43:(

X