emelcim Allah kabul etsin hayırlı evlat olsun inş. oğluşun...pek tatlı olmuş kerata
Ahhh yakışıklılığa bak papyon da bi delikanlıya bu kadar yakışır maşallah hadi geçmiş olsun canım.
SAOL CNMÖ SİZİNKİDE ALLA HKABUL ETSİN BİTANE MÇERKEZKÖYDEYİM CNM BENopuyorumnanaktanİMMM
ємєℓ;9710808 .!.:amin canım insallah kabul eder......valla biz kurtulduk gaz sancımızdan asagı yukarı 10 gun falan oldu.......uyku duzenimizde iyi çok sukur gece 1 gibi yatıp sabah 8 uyanıyo....tabi gecede iki yada uç kez emziriyorum
günaydın kıslar iki gündür istanbulda ananemizdeydik kıızımla 40melütümüzü yaptık saolsunlar çok kalabalıktı gece geldi kevimize şükür bunuda atlattı k kızımın resimlerini eklerim bugün öptüm sizleri ve miniklerinizi
ємєℓ;9705547 .!.:kızlar ben birazdan kuafore gitcem . . .agda yaptırmaya tum vucudumu temizletim geleyim valla boyla kıllı kıllı o kadar rahatsızdım ki.....doktoruma sordum genital bolgeyide alabilirsin dedi :))
ємєℓ;9704770 .!.:
selam kızlar bende ıkı gundur gıremedım. cumartesı mevlutumuz oldu bızım. dunde kırkımız çıktı.
özgecım 3 aya kadar gecıyor denıyor. yarısını atlattık[/QUO
mevlüt yapanlar allah kabul etsin kızlar.bebişlerinizin fotolarıda cok tatlı maşallah
emelcim demek ikinci dönem baslıycan calışmaya ben uzatmayı düşünüyorum .eger imkanlar elverirse ücretsiz izin alıcam ama kesin değil.
birde şu ağda işini sormamıştım dra yazdığın iyi oldu.gitmem lazım benimde
kızlar kimler grip aşısı yaptırdı.ben kararsızım.dr bebeğe gecmez dedi ama insan korkuyor.ne yapsamki.:uhm:
ємєℓ;9710808 .!.:amin canım insallah kabul eder......valla biz kurtulduk gaz sancımızdan asagı yukarı 10 gun falan oldu.......uyku duzenimizde iyi çok sukur gece 1 gibi yatıp sabah 8 uyanıyo....tabi gecede iki yada uç kez emziriyorum
mevlutunuzu Allah kabul etsin canım
tesekkur ederim canım siz yaptınız mı mevlut?
Çok sağol canım...Dilek bloğunuz çok hoş olmuş. Çok iyi düşünmüşsün.
hadi Allah kabul etsiinnn.hayırlı olsuun.selam kızlar bende ıkı gundur gıremedım. cumartesı mevlutumuz oldu bızım. dunde kırkımız çıktı.
özgecım 3 aya kadar gecıyor denıyor. yarısını atlattık
ayy onuda deniyim yaa.çok sağolasınn.ємєℓ;9710897 .!.:canım bakkal memesi hani mahalle aralarında eski bakkalr olur ya ya da kuçuk market gibi oralarda satılıyo ucu zincirli adı da fatoş emzikleri
sorma aynen.bu kaka yapmama bizim bebişlerde.ємєℓ;9712853 .!.:tulaycım bizimki hala oyle kabız mıdır degil midir anlamadım yani bugun 4. gun hala kaka yapmadı.....ben mamayı kestim bir hafta oluyo sadece beni emiyo....ik gun sonra doktora gitcez o zaman sorcam bunlar neyin ıkınması diye
gaz ilacı bizimkini dahada azdırıyor.selam kızlar
dünden beri oğlum ıkınmadan bir hal oldu ama hala kaka yapmadı acaba kabızmı oldu ki
anne sütü veriyorum sadece nette kabızlık mama verende olur diyor...
sürekli ağlıyor bu yüzden yarın aşısı var acaba doktoramı götürsem....
Birde verdiğim zinco damlanın yan etkisi olabilir mi ?..
ya emelcim bizim daha sabah bez dopdoluydu kakayla bugünde hafif hafif yapmış yellenirken bence kabız değil ama çok ıkındı yavrum yaaaa...son gaz sancılarımız mı ne....cumartesi 40 mız doluyo
son kestimidir nedir çocuğumu kıvrandırıyorrr...sinirlerim alt üst oldu bugün yaaa...çok zormuş
Gaz sancısına ayakta sallamak birebir geliyor ama alışıyorlar .Ya da hareket ettirin bol bol hareket sancıyı dindiriyor.Şimdide devamlı sallanmak istiyor oğlum çaresiz kaldığınızda devamlı olmamak suretiyle deneyin.
ya kızlar anne sütüne ek olarak mamada verenler biberonlamı veriyosunuz..ben 15 gündür biberonla veriyorum kaşık kaşık çok zor oluyodu.bugunlerde kızım mememi sanki emmek istemiyo gibi 1 dakka anca emiyo bırakıyo 1 dakka anca emiyo bırakıyo kesik kesik emiyotoplasanız 5 dakka anca emiyo bi emişte...aç oldugu halde emmek istemiyo yoksa gögüsmü birdaha almıycakmı yavrum...eger öyle olursa çok üzülürüm napabilirim tekrar gögsümü isteyerek emmesi için...
cnm mamaverir vermez biberonla hemen gögsünüde tutur 2dkda emse kardır memeni nutmaz ben öyle yapıyom ama gece nedense biberonu tercih ediyıo hep sabaha kada rtutana kadar mememle savaş veriyo kızıyo aglıyo uyuyo mememle
:gitme::sinifsinif::gitme::sinifsinif:senağlama inşallah bırakmaz gögsümüzü kuzucuklarımız :gitme::sinifsinif::gitme::sinifsinif::gitme::gitme::sinifsinif: