2009 Eylül Anneleri

canım 1 hafta oluyor geceli.....uykumuzda iyi masallah.....gece 1 gibi uyuyor bir daha 8 gibi uyanıyor tabi arada iki kez emziriyorum o zaten uykuda oluyo emzirip yatırıyorum......biz ona bakkal memesi derler ondan aldık o nasıl etkili oldu bilemizsin onu agzına verip ben ya islerimi yapıorum yada dinleniyorum uykuya dalmasınada yardımcı...diger memeleri agzına almadı

dilekcim blogunuz cok guzel olmus çok begendim ilerde kızına guzel bir hatıra :) baska vardı senin blok gibi o ne oldu? bu blogu nasıl yapıyorsunuz canım anlatırsan sevinirm

canım uykularımızda duzene girdi cok sukur....saban ve ogleden sonraları olmak uzere gunduzleri guzel uyuyor...gece 11 den 1 e kadar da aglamaklı oluyor 1 gibi de yatıyor

ємєℓ;9697875 .!.:
dilekcim blogunuz cok guzel olmus çok begendim ilerde kızına guzel bir hatıra :) baska vardı senin blok gibi o ne oldu? bu blogu nasıl yapıyorsunuz canım anlatırsan sevinirm

Teşekkürler canım daha önceki blog değildi blogumsu birşeydi:))) Bunu geçmişe yönelik olarak tamamlayınca onu iptal edeceğim çünkü hamileliğimi de hatırladığım kadarıyla anlatacağım.
Şimdi blo siteleri var mesele benimki blogcu diğeri de blogspot ben bunları biliyorum bu sitelere üye olup blog sayfası alıyorsun çok basit...:lepi:

merhab kızlar...

bugün oğlum tam 1 aylık oldu ama 2 gündür sanki kakasını zor yapıyor ıkınıyor saatlerce anca çıkıyor ama normal yalnız kokulu bir kakası var...Acaba neden böyle oldu bir bilen var mı sadece anne sütü veriyorum ona...

Birde gaz için zinco damla kullanıyorum ama sanki onu kullandığımda daha huysuz oluyor..Bir arkadaşım da doğum yaptı ona doktor gaz için pankreoflat granül diye bir ilaç vermiş ondan çok memnun muşş kullanan varmı aranızda ?...

Netten duyduğum da nurse diye bir ilaç yoksa onu mu alsam...

dilekcimm cok güzel olmuşşş blogunnn...defnemiz buyuyuncee ona güzel bir armagan..... bende yapmak isterimm ama nebileyim beceremem yani... blog yapmayı degill tabii böyle güzel kelimeleri biraraya toplamayıı yanii buyuzden tebrik ederim senii canımmmmm:)))))

canım benim oglumda kokulu yapıyoo aynen.. ıkınıyorda ama sonunda cıkarıyoo kabız deil dimi? ben zinconun faydasını gördüm gunde 1 kere veriyorum butun gunumuz sukur ii geciyorrrr.... eger zınco fayda etmeseydii bende nurse harveys alcaktımm ama gerek kalmadı şükürr......

dilek ve ebru bilgiler içn çok teşekürler.

öğretmen arkadaslar belki daha erken bunları konuşmak için ama siz izninizi uzatmayı düşünüyormusunuz ve ne sekilde uzatacaksınız.

feyzacım drum metsil verdi ama pek faydasını göremedik .birde tadını beyenmedi bizim kız.ama zinkodan memnun kaldım.kişiye göre değişiyor yani.

maşallah bir coğunuzun uykusu düzene girmiş .bizim eylül hala 2 saatte bir uyanıyor.umarım bizimde yakında düzene girer.

dilekcim kızının blogu cok güzel olmuş.kızında çok tatlı maşallahopuyorumnanaktan

kızlar slm.benim kızımın gazı için günde bir kere rezene çayı veriyorum milupanın...ben çok memnunum 3 gündür...sizede tavsiye ederim.birde benim kızımda kakasını çok kokulu yapıyor nedeni nedir acaba...

emelcim oğluna verdigin bakkal memesi şu kalitesiz sarı olanlardanmı..benim kızda hiç bi memeyi almadı sadece o kalitesiz kocaman olan memeyi emiyo :sinifsinif: acaba damak yapısını bozarmı...benimde çok işimi görüyo o kalitesiz emzik.:sinifsinif:

dilkeçim çok güzel olmuş blog sayfan...kızına güzel bir anı olarak kalıcaktır.

Canım benim kızımın kakası da kokulu ama normaldir herhalde yaa sonuçta artık nerdeyse 2 aylık oldular ve o da en nihayetinde bebek bile yapsa b...k hakkını vereck elbette kaydirigubbakcemile3

dilekcim kızının blogu cok güzel olmuş.kızında çok tatlı maşallahopuyorumnanaktan

dilkeçim çok güzel olmuş blog sayfan...kızına güzel bir anı olarak kalıcaktır.

Çok sevindim canm beğenmenize teşekkür ederim incelediğiniz içinde... a.s.

dilekçim blog harikaaaa defne su ya layık ....çok şanslı bi bebek anne ve babasından ötürü,duygularını bu kadar güzel ifade eden bi anne herkese nasip olmaz...valla eline sağlık bende düşünüyorum ama oğlandan fırsat bulursam.inş. bu akşam yine huysuzduk daha yeni uyumak üzere....

hmmm peki bunlar ucretli mi canım?

feyzacım ben zınco kullanıyorum ve çok memnunum sanırım bebegekten bebege degisiyor iyi gelip gelmemesi.....çok sukur gaz sorunumuz yok artık bizim...zincoyu gunde 3 kez 4 damla olarak veriyorum alttan pıtır pıtır gidiyo :)

salihacım simdi benim dogum iznim 18 kasımda bitiyor.....ben dogum oncesini sonrasınada aktardım 13 haftam oldu.........sonrasında 20+20 rapor alcam......ocak ayına giriyoruz zaten.....sonrasında yeni bir yıl oldugu icin 2010 dan da 20 gun rapor alcam 22 ocak yapcak zaten........ikinci donem baslıcam okula ben

valla canım bilmiyorum zannetmiyorum ama mecbur kalınca veriyosun iste........vermem kullanmam etmem dedigin bir çok seyi vermek durumunda kalıyosun yeterki aglamasan diye.........artık hiç biseyi sakınmıcam o oyleydi bu boyleydi diye......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…